Soepel

Erg soepel en snel.

Heel fijn geholpen en goede tips gekregen.

Alles volgens afspraak uitgevoerd en op de dag van ondertekening nog goede uitleg gekregen.

Uitstekend, kundig, professioneel en vriendelijk!!!

Prima, professioneel, kundig en zeer aardig. Zelfs extra bruikbare adviezen gekregen. Benaderbaar, toegankelijk. Fijne locatie.

top vriendelijk accuraat sociaal betrokken amen!

staat in eerste zin

Prima bjjgestaan

Prima verzorgd geholpen.

Snelle service. Volle aandacht

Goed geholpen

goed gesprek gehad

Heel prettig geholpen

Alles is goed uitgelegd en er werd voldoende tijd aan ons gegeven.

Prima geregeld goed afgehandeld

Prima geregeld

Zeer prettig.

Wij hebben de ongedwongen, informele sfeer/toon van het gesprek als zeer prettig ervaren.

Alles top geregeld.

Prima ontvangen en alles goed geregeld.

Uitstekend.

Notaris Mantel heeft ons uitstekend geholpen bij het aanpassen van onze testamenten en het opstellen van onze levenstestamenten. Omdat wij beiden kinderen hebben uit eerdere relaties, vinden wij het extra belangrijk dat onze nalatenschap goed geregeld is. Rinske Mantel-Kooistra is een notaris, die pro-actief meedenkt en juridische taal en (voor ons) ingewikkelde constructies begrijpelijk weet te maken voor eenieder. Ze gaat grondig te werk, wijst op mogelijke hiaten, en schetst mogelijkheden voor nu en in de toekomst, waar wij zelf nooit op gekomen waren.

Heel goed

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, vriendelijke mensen. Heel fijn geholpen.

Het transport was helder, duidelijk en fris verlopen.

Wij zijn op juiste en deskundige wijze geholpen met het passeren van de akte.

Vlot en prettig geholpen.

Het was een aangename ervaring.

Vriendelijk en nemen de tijd voor je .

Vriendelijk en nemen de tijd voor je .

Duidelijke en professionele uitleg

Het testament en het levens testament is een moeilijke materie. Dit werd ons rustig in twee sessies uitgelegd.

Tevreden klanten!

Tien jaar geleden voor het eerst bij mevrouw Mantel-Kooistra geweest voor een "gewoon" testament. Nu werd het tijd het oude testament aan te passen aan de nieuwe regels, en bovendien, gezien onze leeftijd (70-plussers) een levenstestament te laten maken. In vooral dit laatste testament heeft zij ons zeer goed geadviseerd, omdat in het levenstestament veel meer geregeld kan worden dan dat wij eerst dachten. Alle gesprekken verliepen in een ontspannen sfeer. Ook de koffie was goed! Het is dat wij, gezien onze leeftijd, niet verwachten nog een keer een nieuw testament te moeten laten maken, maar anders was een rit naar Andijk zeker voor ons aan de orde. Een notaris die wij van harte aanbevelen! Ineke en Henny, Hoorn

Ondanks haast spoedig geholpen

Qua planning kwamen wij in de knoop en moest er binnen 2 dagen getekend worden. Gelukkig had de notaris tijd om ons er nog tussendoor te plannen.

Geweldige service en zeer duidelijke uitleg!

Wij zijn met ons (levens) testament zeer goed geholpen door notaris Rinske Mantel. Alles zeer duidelijk en in heldere begrijpelijke taal uitgelegd. Al onze vragen zijn beantwoord, waar echt tijd voor werd gemaakt. Top service!

prima service en zeer klantvriendelijk

Nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit en geven goed advies.

Helder en duidelijk!

Wij hebben een hele goede ervaring met Mantel & Voors. Ze hebben ons goed begeleid in het gehele proces, wat voor ons super was! We werden snel begrepen, er werd meegedacht en alles werd helder uitgelegd!

Keurig verzorgd.

Keurig verzorgd.

Goed voorgelicht. En na een week al het testament getekend.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk