Keurig omschreven wat wij wilden

Goede notaris

Mooi kantoor, klantvriendelijk, professionele prettige ervaring. Erg fijn, alles duidelijk en goed geregeld.

Nauwkeurig, duidelijk en vriendelijk!

Erg fijn, alles duidelijk en goed geregeld.

Erg mee denkend en hulpzaam!

goed opgenomen en verwerkt tot eindresultaat.

Plezierig en accuraat. Vlot afgerond. Prijzig voor drie aktes. Is misschien daarom voor anderen 'n barrière om dit ook te laten doen.

Prettige en professionele notaris.

Professionele en prettige ervaring.

Prima notaris erg vriendelijk en kundig

Hoe vaak in je leven heb je een notaris nodig? Tijdens die spaarzame momenten is het fijn wanneer het contact vriendelijk en niet louter zakelijk verloopt. Daarnaast is kundigheid minstens net zo belangrijk. Deze notaris voldoet daar ruimschoots aan, absoluut een aanrader.

erg aardig .rustig en goeie uitleg bij vragen.

verkoop huis

goede persoonlijke afhandeling van verkoop huis

Oprecht vriendelijk, hulpvaardig, deskundig

Wij hebben ongelooflijk goede ervaring met Notariskantoor Mantel en Voors. Vooral ook met de verschillende medewerkers (er zijn er velen!), die altijd snel en goed op de hoogte waren van onze casus We hadden steeds het gevoel, als gelijkwaardige partners te worden behandeld (voor ons heel belangrijk) Bijna alles ging per telefoon (coronatijd).....plezierige en rustige stemmen; dat doet wat met je als beller!! Hulde! Ga zo door!

Zeer goed duidelijke antwoorden

Goed geholpen en vriendelijke mensen

Goed verzorgd

Goede ervaring met name ons eerste gesprek. In de advertentie stond, een half uur gratis adviezen en bij eventuele verdere opdrachten 10% korting. Bij het tweede gesprek bleek het geen 10% te zijn, het bleek iets te maken te hebben met BTW werd ons verteld. Dat is niet volgens het gepubliceerde. 10% is 10%. Desalniettemin tocht een cijfer 8.

Klantvriendelijk

Mooi kantoor, klantvriendelijk, professioneel.

Vriendelijk en duidelijk

Prettig gesprek waar met geduld alle moeilijke termen werden uitgelegd. Geen moment haast wat goed voelt.

Netjes en correct

Kundig,netjes,en beleefd

Mevrouw mijn ervaring bij U op het kantoor was heel vriendelijk en heel goed Bedankt daar voor. Vr gr mevrouw Ootes

bijzonder prettig en deskundig.

Veel waardering voor de adviezen en bijzonder prettige sfeer. Wat heel bijzonder is en wat veel mensen niet weten: notarieel erfrecht. Zo fijn als je in treurige omstandigheden komt na een overlijden, dat er mensen zijn die je met raad en daad kunnen helpen. Voor mij was Mantel & Voors ( destijds nog Overtoom) bijzonder betrouwbaar en behulpzaam. Ik werd zeer goed geadviseerd. Daarna heb ik mijn testament en levenstestament bij hen opgesteld. Ik vond het niet simpel om dit allemaal alleen te doen en heb ook vaak advies gevraagd aan het notaris kantoor, maar ben uiteindelijk heel blij dat ik nu alles goed geregeld heb.

Duidelijk, gezellig en toch zakelijk en snel.

Duidelijk, gezellig en toch zakelijk en snel.

prima service en duidelijkheid

prima geholpen

Uitstekende notaris

Goede notaris, neemt de tijd om alles duidelijk door te spreken en naar wens van de klant vast te leggen. Goede adviezen en plezierige sfeer.

Zeer klantvriendelijk.

Fijn geholpen met duidelijke uitleg en goede adviezen. Er werd ruim de tijd voor onze testamenten en levenstestamenten genomen.

We hebben altijd goede ervaringen bij het notariskantoor.

Uiteraard missen we notaris Overtoom, maar ook dat zal wennen.

Top ervaring

Goed ervaring, en goed service

Duidelijke uitleg!

Klantvriendelijk en ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen!

Heel duidelijk en een goede sfeer

We zijn heel prettig geholpen, alles was heel duidelijk, bedankt daarvoor Vriendelijke Groet Yvon en ook namens mijn moeder( Guur )

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk