Goede informatie, vriendelijke mensen

Flexibel met het maken van afspraken, persoonlijk-en vriendelijkheid.

Vriendelijk, correct, en mee denkend. Voor mij zeer goed . Vriendelijke groet mevr, W Sondorp.

Fijne uitleg.

Tot nu toe goed

Prima advies gekregen

Fantastische service en kundigheid

Er werd per brief contact gezocht met mij, over het testament van mijn vader. Daarna een afspraak gemaakt op het kantoor, wat op korte termijn al kon. Fijn en duidelijke gesprek gehad. Mooi dat jullie deze service geven. Nogmaals dank!

Prettig en goed.

De gesprekken waren zakelijk en prettig.

fijn en snel geholpen

mijn vriendin is zwanger en daarvoor wilde we alles goed laten beschrijven. we zaten met een klein beetje haast maar daar hebben ze goed op gehandeld. wij zijn erg goed geholpen. mochten we nog een keer een notaris nodig hebben zullen we zeker weer naar Mantel en Voors gaan.

Niets op aan te merken, heldere afspraken, ontspannen sfeer en toch zakelijk.

Zoals in 1 zin vermeld: niets op aan te merken. Afspraken waren snel gemaakt en zonder wijzigingen nagekomen, ontspannen sfeer op kantoor, tijd voor een grapje, lekker luchtig!

Super geregeld

Ik ken Rinske persoonlijk, vandaar een afspraak bij haar. Waar ik voor kwam was goed en snel geregeld. Mijn andere vragen werden ook duidelijk beantwoord. Er komt zeker een vervolg afspraak.

Voorbereiding kan beter, advies goed

Het was fijner geweest als de notaris goed voorbereid was, nu kwam het in het begin wat rommelig over. Wij moesten zelf aangeven waar we voor kwamen en dat we daarna nog een afspraak hadden met haar. Op zich denk ik dat de voorbereiding er wel was, maar dat ze meer tijd tussen de afspraken had moeten inplannen om even in te lezen en weer alles scherp te hebben voor de nieuwe klant. Tijdens het gesprek zijn we wel goed geholpen en geadviseerd.

Goede uitleg over onze testamenten en levenstestamenten

Na een gesprek over onze wensen zijn de concept- testamenten na twee weken thuisbezorgd. Er zat een uitgebreide toelichting bij en we konden wijzigingen doorgeven. Na een week hebben we de ondertekening gedaan. Er werd toen uitleg gegeven over de vragen, die we nog hadden.

We hebben er een goed gevoel bij.

Onze ervaring was goed , we hebben een leuk gesprek gehad met , Goede uitleg en ik zou het voor een ander aan bevelen.

Goede en duidelijke uitleg

Wij vonden de notaris héél duidelijk in haar uitleg. Ze was meelevend in ons besluit wist, na 1 ontmoeting, wat wij wilden en nam de tijd om eventuele veranderingen aan te brengen, zij is heel professioneel, top vrouw! Wij verlieten opgelucht het kantoor.

vriendelijk en snel

Na twee niet helemaal goed begrepen concepten is mijn testament met goed advies van notaris Mantel verder heel goed gemaakt, denk ik.

Erg vriendelijke dame en alles super duidelijk zonder poespas

Prettig gesprek, lekker normaal, niet te formeel

Goede beeldende voorlichting

Snel, zorgvuldig en behulpzaam

Zeer goede service en direct contact waar nodig.

Vriendelijk, kennis, betrouwbaar altijd.

We hebben verschillende keren op diverse vlakken met dit kantoor te maken gehad. Altijd heel goed. Ik kan oprecht niets negatiefs melden.

Klasse!

Professioneel en zeer nauwkeurig!

ja

sehr gut

grandioos goede service tijdens verblijf in z huis

aan bevelen aan andere

Gedaan wat nodig was maar niet ingeleefd

Twee maanden terug aangegeven dat wij er omstreeks overschrijven niet zouden zijn en toch kwam er last minute een document wat geprint en ondertekend moest worden terwijl deze info al eerder bekend was…. Info voorziening algemeen met online docs was goed. Contact was beetje afstandelijk.

Het was eenvoudig en snel geregeld

ik ben zeer prettig geholpen , waarvoor dank

mr. overtoom gaf zeer duidelijk uitleg en nam de tijd om alles te bespreken , om tot voor mij een tevreden resultaat te komen m vr gr

Rommelig

Verkeerde naam in document, 2 mails die bij elkaar horen naar verschillende adressen sturen.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk