Vriendelijke ontvangst met voldoende tijd voor het persoonlijke verhaal.

De rustige uitleg van de notaris over het (levens)testament gaf vertrouwen. Ook de vriendelijke benadering van de werknemers was prettig.

Prima geholpen

Goed en duidelijk geholpen Goed contact en prima service

Professioneel & altijd weer haar final touch. ..

Professioneel & altijd weer haar final touch. ..

goed en duidelijk

Prettige ontvangst en vriendelijk personeel. Goede en duidelijke uitleg over onze onderwerpen. Er werd alle tijd voor genomen.

Rustig en goede informatie

De mensen geven je een bepaalde rust en je kan alles vragen. Ze nemen rustig de tijd om op al je vragen een antwoord te geven.

Superfijn en verhelderend

Duidelijk en meer gekregen dan waar we voor kwamen. Vriendelijk geholpen en fijne ervaring

fijn om aan tafel te zitten met professionals

wederom hebben wij op alle vragen correct en uitgebreid antwoord gekregen en werd er mee gedacht in de beste oplossing(en) voor onze situatie.

Professioneel

Prettige ontvangst. De notaris gaf heldere uitleg.

Kan altijd beter….

Klantvriendelijkheid moet altijd voorop staan bij een dienstverlenend bedrijf en moet dan ook niet in een review beoordeelt hoeven te worden.Als je een afspraak hebt en je moet toch nog ruim 10 minuten wachten, kan dat m.i. beter door te communiceren en alvast iets te drinken aan te bieden. Verder een vriendelijke en goed informerende notaris.

heel positief

Zeer vriendelijk ontvangst en ze nam de tijd voor ons

heel prettig dik voldoende

Van af het moment dat we binnen kwamen voelde we ons meteen thuis , Mevr. Voors en de dames aan de balie deden gewoon. Mevr. Voors lag alles heel duidelijk uit , dank daar voor.

Vriendelijk, hulpvaardig en professioneel

Duidelijke voorlichting, zowel vooraf als tijdens het effectueren

We zijn goed geholpen daar ..ook de afhandeling was prima

klantvriendelijk notariskantoor

Vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg en ruimte om te vragen. Alleen jammer dat de pin betaling vanuit de wachtkamer moet plaatsvinden.

Goede en professionele begeleiding

Vriendelijke mensen en goede duidelijke uitleg en begeleiding

Prettige persoonlijke benadering en belangstelling.

zie bovenstaande zin.

Heb voldoende ervaring enkomen hun afspraken namelijk

Kennis over testament en erfrecht

Prima.

Alle stukken waren prima voor elkaar.

Goed geregeld!

Rust, duidelijk en punctueel.

Professioneel vriendelijk en meedenkend

Samen met mijn partner professioneel geholpen door de notaris en het personeel. Welkom met een kop koffie of thee. Daarna een goede en duidelijke uitleg. Je wordt niet weggestuurd zonder dat elke vraag beantwoord is. Ze maken tijd voor een praatje en geven je gratis advies zodat je teugels hebt om met je vragen verder te kunnen. Wij zijn uitermate blij met deze manier van werken. Gespecialiseerd in verschillende domeinen, wat het prettig maakt alles onder 1 dak te kunnen regelen.

Luid en duidelijk

Luid en duidelijk

De overdracht van het huis was top geregeld

Van het begin tot het eind van de overdracht van het huis zijn we goed begeleid en ingelicht over hetgeen er geregeld moest worden. Er werd ook snel gereageerd op onze vragen. We hebben het als meelevend en meedenkend ervaren. Het kon niet beter

Passend en duidelijk advies gekregen over wat in onze situatie het beste was om te doen. Fijn gesprek gehad.

Een duidelijk gesprek

Eerste gesprek veel dingen,om te onthouden. Bij het 2e gesprek, door het door te lezen, en onze dochter heeft er ook goed nagekeken, werden dingen duidelijker. Alles goed doorgenomen,op het kantoor,en we hopen dat we alles nu goed geregeld hebben.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk