Accuraat goede voorlichting maar liet de keus altijd aan de klant over.

zie boven

Prima afhandeling overdracht woning

Mantel & Voors notarissen hebben de overdracht van onze woning prima verzorgd. Alle handelingen zijn tijdig en correct uitgevoerd. De benodigde documenten zijn AVG Proof met ons gedeeld. De planning en uitvoering waren uitstekend. Enig aandachtspunt is wellicht een update van het bijgevoegde vragenformulier. Ten tijde van het invullen was een aantal antwoorden nog niet bekend. Daar is in een later stadium niet meer naar gevraagd.

Geeft goeie adviezen waar je wat aan heb

Heel erg tevreden

Top geholpen

Top geholpen. Snel en accuraat.

Uitstekende service op een prettige manier geholpen

Heel fijn geholpen uitstekende service

Everything was top!

Very friendly team and the process was easy and very fast. Very good and friendly translator.

Goede klantvriendelijkheid

De zaak is zeer professioneel afgehandeld.

Goed en adequaat geholpen met duidelijke uitleg

Ondanks de droevige aanleiding, zijn we goed en met gevoel geholpen en onze vragen werden goed beantwoord

Prima geholpen in een fijne sfeer

Bij het maken van mijn testament werd ik goed geholpen. Alles was snel duidelijk en er werd goed meegedacht over wat er precies in moet staan. Een prettige sfeer

Het kost wat, maar dan krijg je ook wat.

Heb er veel vertrouwen in dat alles goed is omschreven.

Deskundig, correct en persoonlijke benadering

Na een onverwachts overlijden in ons gezin moesten we moeilijke besluiten nemen. In deze wir war van onbekendheid zijn we fijn opgevangen en opweg geholpen om dit zorgvuldig te regelen. Alle medewerkers zijn uitermate geschikt en zorgvuldig maar de gesprekken bij de notaris mevrouw Voors hebben wij als zeer warm en inlevend ervaren. Veel dank.

Prettig en vriendelijk

Vriendelijk en niet te moeilijk in de uitleg.

Goed en vlot geholpen

Mijnwensen werden correct en snel uitgevoerd.

Goede uitleg prima service

Vriendelijk en een goede uitleg en je kan altijd bellen voor als je vragen hebt.

Prettige benadering als persoon

Kort en bondige uitleg dat vind ik het prettigste. Dit is ook zo geweest. Hartelijk dank daar voor

Goede informatie, vriendelijke mensen

Flexibel met het maken van afspraken, persoonlijk-en vriendelijkheid.

Vriendelijk, correct, en mee denkend. Voor mij zeer goed . Vriendelijke groet mevr, W Sondorp.

Fijne uitleg.

Tot nu toe goed

Prima advies gekregen

Fantastische service en kundigheid

Er werd per brief contact gezocht met mij, over het testament van mijn vader. Daarna een afspraak gemaakt op het kantoor, wat op korte termijn al kon. Fijn en duidelijke gesprek gehad. Mooi dat jullie deze service geven. Nogmaals dank!

Prettig en goed.

De gesprekken waren zakelijk en prettig.

fijn en snel geholpen

mijn vriendin is zwanger en daarvoor wilde we alles goed laten beschrijven. we zaten met een klein beetje haast maar daar hebben ze goed op gehandeld. wij zijn erg goed geholpen. mochten we nog een keer een notaris nodig hebben zullen we zeker weer naar Mantel en Voors gaan.

Niets op aan te merken, heldere afspraken, ontspannen sfeer en toch zakelijk.

Zoals in 1 zin vermeld: niets op aan te merken. Afspraken waren snel gemaakt en zonder wijzigingen nagekomen, ontspannen sfeer op kantoor, tijd voor een grapje, lekker luchtig!

Super geregeld

Ik ken Rinske persoonlijk, vandaar een afspraak bij haar. Waar ik voor kwam was goed en snel geregeld. Mijn andere vragen werden ook duidelijk beantwoord. Er komt zeker een vervolg afspraak.

Voorbereiding kan beter, advies goed

Het was fijner geweest als de notaris goed voorbereid was, nu kwam het in het begin wat rommelig over. Wij moesten zelf aangeven waar we voor kwamen en dat we daarna nog een afspraak hadden met haar. Op zich denk ik dat de voorbereiding er wel was, maar dat ze meer tijd tussen de afspraken had moeten inplannen om even in te lezen en weer alles scherp te hebben voor de nieuwe klant. Tijdens het gesprek zijn we wel goed geholpen en geadviseerd.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk