Goed geholpen en begeleid

Het geeft ons een goed gevoel dat wij deze update hebben gedaan.De manier van converseren was heel gerust stellend Wij kunnen er weer enige jaren tegenaan Hartelijk dank voor het luisterend oor en de fijne afwerking.

Plezierige behandeling

Aardige mensen, nemen de tijd voor je en goede uitleg.

Professionele afhandeling van de scheiding

Professionele behandeling van de scheiding

Heel tevreden.

Vriendelijk personeel. We zijn correct geholpen.

vriendelijk en proffesioneel

de ontvangst is uitermate vriendelijke en de afwikkeling van de testamenten zeer proffesioneel

Correct, vlot, vriendelijk

Zie boven.

gastvrij en kundig

Goede ervaring. Komen er al jaren. Nadeel: aan de prijs.

Vriendelijk en to the point

Duidelijk advies, to the point, maar wel geduldig en vriendelijk.

Heel goed

Vriendelijk, duidelijk, snel, etc. etc.

zeer klant vriendelijk

Helder, goed en fijne mensen.

Snelle opvolging van vraagstukken. Correcte afhandeling goede tarieven. Afspraak is afspraak. Denken mee.

Top mensen

Prettige samenwerking en zeer vriendelijk. Voor ons de eerste keer, maar we komen zeker terug voor andere zaken

Een heel goede en duidelijke uitleg over het gehele levenstestament.

Een goede en een zeer duidelijke uitleg van de voor en tegen van het opmaken van een testament waar je aan moet denken wat raadzaam is om te doen en tips dat geldt ook voor het opmaken van het levenstestament .

Zoals een notaris moet zijn

Prima!

Verkauf eines Ferienhauses

Sehr gut organisiert. Alles einfach und perfekt gelaufen. In 1 Stunde war alles erledigt.

duidelijk

een no-nonsense kantoor .

Echte aandacht en menselijk contact.

Zie bovenstaande. Rust goede uitleg en alles volgens afspraak afgehandeld.

Fijne uitleg, goed voorbereid. prettig gesprek.

Hauskauf in Andijk

Ich möchte mich für den netten Termin bei Ihnen bedanken. Alles verlief reibungslos, ein Dolmetscher war vor Ort und die Abwicklung des Hauskaufvertrages war um einiges unkomplizierter als in Deutschland! Direkt nach dem Verlesen der wichtigsten Teile des Vertrages, wurde dieser von beiden Parteien unterschrieben und ich bekam die Schlüssel zu meinem neuen Haus. Ich freue mich sehr mehr von Ihrem schönen Land und Lebensstil genießen zu können. Ihr seit entspannter als die Leute bei uns und ich kann endlich meinem Hobby ungestört nachgehen, dem Rad fahren..., nice.

netjes en vriendelijk

Nette en vriendelijke mensen en weten hoe het moet

Hele fijne duidelijke begeleiding naar een testament

Prima ervaring.

Goede ervaring.

De gehele afhandeling van de testamenten was duidelijk en werd uitgebreid behandeld.

Prima.

Prettige ontvangst. Goede uitleg.

Vriendelijke ervaren notaris

Goede uitleg, maar het blijft lastig om het naderhand nog te begrijpen. Bij het ophalen en ondertekening opnieuw de uitleg gekregen en de puntjes op de i gezet.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk