Wij zijn super tevreden!

Het kennismakingsgesprek met mevrouw Mantel vond plaats in een vertrouwelijke omgeving en verliep zonder meer prettig en ontspannen. Er was alle ruimte voor het stellen van vragen en de uitleg van hetgeen wij wilden weten was meer dan duidelijk. De verdere afwikkeling verliep ook geheel volgens afspraak.

Snel en accuraat

Zeer prettig gesprek en overdracht gehad duidelijke taal en de nazorg ook prima afgehandeld !!

Gastvrij en vriendelijk

Goede uitleg en communicatie

Keurig en vriendelijke behandeling

Duidelijke uitleg en in begrijpelijke taal.

Duidelijk en klantvriendelijk

Duidelijke uitleg en vriendelijke benadering

Snelle en duidelijke afhandeling.

Doordat er goed naar ons werd geluisterd , klopte het testament meteen. Onze persoonlijke wensen zijn er goed in verwoord.

Een geweldige, snelle en meedenkende notaris

Door omstandigheden, de volle aandacht gekregen van een op vakantie zijnde notaris, hartelijk dank daarvoor.

prettig en goed meedenkend

ons testament gewijzigd i.v.m. kleinkinderen. de notaris dacht goed met ons mee en naar tevredenheid veranderd.

Keurig

Keurig!

Klantvriendlijk

Heel klantvriendelijk

Duidelijke toelichting, prettige omgang, goed advies

Duidelijke toelichting, prettige omgang, goed advies

Uitleg in "gewone" taal

Prettig gesprek met tal van voorbeelden, dat maakt het product duidelijk.

We zijn goed geholpen.

We zijn goed geholpen en geïnformeerd.

verliep snel, en goed

prettig en duidelijk

meedenkend en duidelijk

goede ervaring met veel duidelijkheid en meedenkend voor de toekomst, vriendelijke mensen

prima geregeld

gewoon goed

Goede uitleg en voorlichting

Mw. Mantel legt het wel duidelijk uit zover het voor een leek te snappen is, vond hun wel onwijs duur

Professianals in hart en nieren.

Duidelijke voorlichting, en de tijd om alles uit te leggen of om alternatieven te bespreken. Ik raad het mijn kennissen en familie aan om met hun in gesprek te gaan.

vertrouwd adres

Ervaringsdeskundig, vriendelijk, duidelijke uitleg.

prettig geholpen en een goede ontvangst keurig de afspraken nagekomen.

Ik ben tevreden over deze notaris(sen)

Voorafgaand aan de opdracht een goede en duidelijke communicatie gehad. Tijdens de overdracht was er enige onduidelijkheid bij de andere partij doch dit is uiteindelijk prima opgelost.

Fijne notaris zonder notaris taal, geen dure woorden maar goede uitleg

Erg goed

Gemoedelijk geen toeters en bellen

Goed geholpen duidelijke uitleg en nemen er de tijd voor om het passend te maken.

Ongedwongen sfeer

Fijne medewerkers, fijne sfeer

Duidelijkheid

Prima ervaring. De vragen zijn op een duidelijke manier beantwoord

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk