Nette afhandeling van het overschrijven van de hypotheek

De voorbereidingen waren prima verzonden via de mail, maar in de begeleidende mail stond niet direct aangegeven dat ik iets moest terug sturen. Later las ik dat wel in een document in m’n dossier. Daar heb ik nooit in gekeken. Ik dacht: afspraak staat. Prima. Dus misschien even IN de mail zetten dat jullie actie verwachten. Verder werd er niet moeilijk over gedaan. Top voor elkaar. Snelle en gezellige afhandeling, zoals altijd. Duidelijk verhaal, goed uitgelegd.

Echte aandacht, de tijd nemend en goed verwoord

Ik voelde me echt gehoord tijdens het gesprek. Er werd ruim de tijd genomen en wat besproken is werd goed verwoord in het document.

goede informatie

goed geinformeerd

Duidelijk en plezierig

Het was al een jaar of twee geleden dat we zijn geweest voor een testament maar de notaris wist nog precies waar het om ging.

Prettig en deskundig geholpen

Er werd voldoende tijd genomen om de stof door te nemen.

Kijkt verder dan aleen de hypotheekakte

Hypotheek overgesloten en bjj onze vertrouwde notaris de formele zaken geregeld. Kijkt verder dan aleen de akte ... samenwonen, leventestament, etc ... zijn zaken die bij aanpassing van de hypotheek mogelijk ook bijstelling behoeven. Goed advies.

Uitzonderlijk behandelt

Nooit gedacht dat het oversluiten van een hypotheek zoveel moeite zou kunnen kosten. De stress die ineens toenam in het zicht van de haven werd weggenomen door Mantel & Voors. Zij hebben alles op alles gezet door ons last minute nog te kunnen laten profiteren van de lage rente, met als gevolg dat wij nooit in financiële problemen zouden kunnen komen. Bedankt!

Duidelijk en helder

Goed contact

Keurige snelle behandeling. Uitgewerkt exact zoals ik wenste.

Snel en correct

Vooral het electronisch dossier werkt super!

Een hele goede en prettige ervaring

Heel duidelijk en plezierig.

Eigenlijk staat het hierboven al. We komen vast nog een keer terug.

professioneel en vriendelijk geholpen

Wij kennen het notariskantoor reeds. Ook dit keer was er sprake van uitstekende voorlichting en begeleiding. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de wijze waarop de gevraagde documenten zijn opgesteld en afgehandeld. Een prima notariskantoor met vakkundig en vriendelijk personeel.

Goed duidelijke uitleg

Gevoel dat je mens bent en niet nummer 361

Vriendelijke benadering en to the point

Op korte termijn kon ik een afspraak maken voor een verklaring van erfrecht. Binnen 3 weken had ik alle documenten ontvangen. Vriendelijk ontvangen en alles keurig afgehandeld.

Zeer persoonlijke benadering

Meedenkend, vriendelijk, oprecht belangstellend. Kortom uitstekend notariskantoor.

Vriendelijke medewerkers en goede communicatie.

Mag vooraf wat duidelijker gecommuniseerd worden wat de onkosten zijn die gemaakt moeten worden voor het werk wat de notaris verricht. Vooraf een offerte aanbieden zodat de aanvrager inzicht krijgt wat hij/zij kan verwachten tegen welke prijs. De aanvrager kan hier natuurlijk zelf ook om vragen, maar door bepaalde omstandigheden kan het de aanvrager zijn ontgaan. De uitleg van de inhoud van de akten werd heel goed uitgelegd. Dat heb ik als fijn ervaren. Een vriendelijke groet,

Gemiddeld

Netjes dat het in het weekend kan. Beetje karig qua keuze uit drinken. Standaard kiddies is niet meer van deze tijd. Vriendelijke doch duidelijke uitleg.

Vriendelijk en lekker dorps

Alle zaken van onze familie onder 1 dak. Geen dure grote panden maar een leuk gezellig binnenkomen voor een praatje met een kopje koffie!!

Goede en adequate dienstverlening, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Zie hiervoor

Goede degelijke uitleg over nalatenschap

door onze testamenten (mijn vrouw en ik) na ruim 10 jaar na te trekken en weer aan de actualiteit aan te passen zijn we voor de toekomst gewaarborgd voor onnodige extra kosten.

Prima geholpen en werd zeker niet weggekeken.

Er werd naast het betaalde werk ook een gewillig oor geboden voor het aanhoren van wel/niet bijkomende zaken.

Prima uitleg en verhelderend gesprek. Jammer dat de formulieren per post worden bezorgd . Brief was nl open gescheurd. Misschien brieven aangetekend versturen ? Nu verdenk je sommige buren dat zij het gelezen hebben. Is vervelend.

Prima.

Duidelijk uitleg. Nemen de tijd.

De afwikkeling van de hypotheek verhogen is naar alle tevredenheid verlopen.

Vanaf de aanvraag van Hypotheek House, tot het overmaken van het geld bedrag op mijn rekening is tot volle tevredenheid verlopen. Ook de informatie vanaf het notariaat was goed. Duidelijk met het afhandelen van de akte. Kortom, een tevreden klant. Ik beveel het notariaat bij een ieder aan, die de notaris nodig heeft.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk