Vriendelijke en goede duidelijke uitleg. Wordt voldoende tijd genomen. Goede en zinvolle adviezen.

Heel vriendelijk en goed geholpen kan altijd bellen en hebben dan ook de tijd

Zeer prettig

alles werd duidelijk uit gelegd

prettige omgeving

werden vriendelijk ontvangen en alles werd heel netjes afgehandeld, aanrader.

Snel en gericht!

Last minute hadden wij hulp nodig. Er werd direct gericht en profesioneel gehandeld!

Top notaris, vriendelijke, persoonlijke benadering, aanrader!

Rinke is hele fijne lieve notaris met aandacht en interesse in de klant. Fijn contact en een top drankje ter afsluiting.

Een prettig, persoonlijk gericht bedrijf met brede vakkennis.

Een prettig, persoonlijk gericht bedrijf met brede vakkennis.

Duidelijkheid

Er was voldoende tijd om alles te bespreken en notaris Mantel name de tijd om alles goed uit te leggen. Er is meegedacht en op schrift gezet wat nodig is voor nu en de toekomst. We hebben de notaris ervaren als vriendelijk, toegankelijk, professioneel, kennis van zaken, die ze op een goede manier weet over te brengen. Documenten worden op een veilige manier gedeeld. Verder was er een goede communicatie met medewerkers via de mail. We zijn meer dan tevreden en de kennis dat we met vragen altijd terecht kunnen voelt ook zeer fijn, zoals voor onszelf als onze dierbaren.

Zeer leuk ontvangen.

Deskundig en verdiepend advies.

Laagdrempelig en duidelijk.

Laagdrempelig en duidelijk.

mjin ervaringis zeer goed

wij zijn erg netjes en vakkundig geholpen alles werd goed uitgelegd

HET WERD ONS HEEL GOED UIT GELEGT ALS WE VRAGEN HADDEN

WIJ VONDEN DAT WIJ GOED UITLEG HEBBEN GEKREGEN OVER HET ONDERWERP WAARVOOR WE EEN GESPREK HADDEN .

Wij hebben een goede uitleg en de wensen die wij hadden zijn keurig verwerkt in het testament

wij werden buiten kantoor uren geholpen en de uitleg was helder. De wensen die wij hadden werden netjes verwerkt in het testament.

Heel vriendelijk geholpen.

Heel hartelijk ontvangen en de communicatie was duidelijk en goed. Bij de sleutel overdracht was het gezellig en alles was bespreekbaar.

Uitstekende begeleiding en voorlichting!

We zijn heel goed geholpen met het passend maken van ons testament en levenstestament. We hadden het lang voor ons uitgeschoven maar zijn heel blij dat we deze stap gezet hebben! Fam. Nauta

deskundig advies, en begrijpelijk voor iedereen

goede uitleg, en in een prettige sfeer

Prima service.

Goede ervaringen.

100 procent goed ďoor ad overtoom

Zie boven gr tom bleeker

Goed kunnen luisteren en kunnen om zetten naar text .

Zeer prettig

Goede service en kundig

Mantel en Voors maakten ingewikkelde zaken overzichtelijk en konden wat onduidelijk was goed uitleggen.

Nemen de tijd en regelen alles naar volle tevredenheid

Maken testament en levenstestament

Duidelijke vriendelijke uitleg

Zeer goed mee gedacht.

Goed mee gedacht over de situatie waar ik in verkeer, en dit heel goed verwoordt in mijn testament.

Goed.

Zeer goed en opbouwend contact met makelaar Mantel.

Goede uitleg en geholpen

We werden heel goed geholpen, alles werdt goed uitgelegd en beschreven.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk