Correct en respectvol bejegend

Prettige ontvangst. Jammer dat het erg uitliep Heldere uitleg Tijd voor vragen

Correcte behandeling

Aandachtsvol, inlevend én de 'juiste toon'

Professioneel en persoonlijk

Wij zijn heel blij geweest met de ondersteuning van Sandra Voors om tot een leven testament en een testament te komen. Zij was deskundig, persoonlijk en betrokken, en wist complexe zaken voor ons helder inzichtelijk te maken, in een ongedwongen sfeer.

ging gemoedelijk

Goede uitleg

Duidelijke uitleg, vriendelijk, snel en efficiënt

Levenstestament en testament laten opstellen. Goede uitleg en aanbevelingen. Kortom duidelijk

prima!

prettige sfeer, huiselijke omgeving, duidelijk en correct

Duidelijk en vriendelijk!

Voelt niet als een hele officiële gelegenheid. Dat is het wel, maar er is ruimte voor meer dan dat. Erg vriendelijke mensen. No nonsense en een duidelijke uitleg.

To-the-point, gemixed met ervaring in de relevante onderwerpen

Met plezier het (gratis) inloop halfuurtje als uitgangspunt gebruikt om meer te weten te komen over de onbekende en ingewikkelde materie omtrent levens- en gewone testamenten. Het is voor ons een rustgevend gevoel dat de achterblijvers ontlast worden van vragen omtrent onze laatste wil en we nu een duidelijke wens achter gaan laten straks...

prima en correct en vriendelijk geholpen

mee denken en situaties voorleggen

Er werd geduldig geluisterd en duidelijk uitgelegd.

redelijk tot goed

De stukken zijn goed opgesteld en ze hebben een goed overzicht. De communicatie was ook prima. Het enige commentaar die ik heb, is dat er 3x een document werd gevraagd die al aangeleverd was. John Leijdekker

Goed voorgelicht

Goed en informatief voorgesprek over de mogelijkheden, wat heeft geleid tot het (levens)testament wat wij wensten.

Vooraf goede en duidelijke up to date informatie

Fijn contact met expliciete uitleg tijdens passeren aktes.

heel goed

Onze ervaring is heel goed. Vriendelijke behandeling. En een goede uitleg. is een aanbeveling waard.

Vriendelijke ontvangst

Daarna op ons gemak gesteld ,duidelijke uitleg onder het genot van een kopje koffie. Heel ontspannen veel vragen veel antwoorden. Heel tevreden .

Heel fijn geholpen.

De notaris was heel vriendelijk en hielp goed mee om het testament goed voor elkaar te krijgen. Erg aangenaam gesprek gehad.

Prima geholpen en erg hulpzaam

Prima geholpen en goed uitgelegd

Super goed

Het gesprek was zeer duidelijk en kon het goed volgen

we voelden ons welkom en er werd goed met ons meegedacht

Duidelijk uitleg, adviezen testament, snel geregeld.

Hier denken ze met je mee!

We hadden best een ingewikkelde verkoopopdracht voor dit notariskantoor (een appartement dat gedeeltelijk nog verhuurd was), maar kandidaat-notaris Marloes dacht met ons mee en kwam na allerlei - voor ons- ingewikkelde berekeningen tot een juiste verkoopprijs.

Prima uitleg met betrekking op het levens testament en schenkingen en de daaropvolgende afwikkeling hiervan.

prima en persoonlijk

persoonlijke advies, erg tevreden

Goede informatie en begeleiding voor het tot stand koming van een testament

Goeie voorlichting en advies om een testament passend te maken

Vriendelijke en goede duidelijke uitleg. Wordt voldoende tijd genomen. Goede en zinvolle adviezen.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk