prettig en vakkundig.

prettige omgang en goede afwerking.

Alles is naar wens gegaan

De voorbereiding en afronding is naar alle tevredenheid gegaan

Zeer klantgericht

Heel fijn om een geleidebrief te ontvangen, waar kort alles wordt uitgelegd in begrijpbare taal

Prima gesprek.

Ik vond het twee goed gesprekken. Er werd verduidelijkt bij ingewikkelde omschrijvingen. Jammer dat er geen kinderen mee mogen. Maar dat kan natuurlijk niet anders. Maar daardoor hebben we het thuis wel goed besproken. En een mooie avond gehad op die manier. Ik vond de uitleg bij de voorlichtingsavond ook verhelderend. Ben blij dat daardoor ik eindelijk de stap heb genomen.

Doen hun werk keurig en fijn in het contact

Fijne ervaring bij afwikkeling aanschaf huis en grond

Meeleven en - denken

De relevante belangen worden evenwichtig gewogen en afgebakend.

Vakkundig en gezellig

Gewoon goed

Gewoon goed

Fijn!

Goede begeleiding!

Vriendelijk en duidelijk

Alles werd goed uitgelegd, voelde ons vrij om vragen te stellen die op een duidelijke en vriendelijke manier werden beantwoord

Duidelijke uitleg

Goede en duidelijke adviezen.

Goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Duidelijke informatie en goed verzorgd

Prima notaris. Zeer klantvriendelijk en alles duidelijk uitgelegd.

Overdracht huis; ze nemen de tijd en leggen alles duidelijk uit.

Ik vond het prettig

We hebben een goed gesprek gehad, alles is gebit gelegt. Mijn vader is ook tevreden met het resultaat. Over zijn testamenten

geweldig

Een betrouwbaar gevoel bij de eerste afspraak, en ook daarna.

ERG GOED

ALLES KEURIG VERTELD EN VERVOLGENS PRIMA GEREGELD.

Gewoon netjes

Tja netjes

Goed voorgelicht.

Uitstekend voorgelicht en nadat ik de akte had ontvangen en nog vragen had, keurig al mijn vragen duidelijk uitgelegd. Ook de toelichting als bijlage maakte de tekst van het testament duidelijk.

Fijne mensen.

Er wordt naar je geluisterd. Je wensen worden goed verwoord. Kortom: je wordt gehoord.

Heel goed en vriendelijk

Laagdrempelig

Klantvriendelijk maar niet conform offerte

Hebben een offerte bij jullie opgevraagd. Die is door onze financieel adviseur meegerekend. Eindplaatje dat we net voor afspraak moeten tekenen bij notaris voor bouwdepot geld moesten bijbetalen, heel apart! Door notaris/factuur uiteindelijk veel hogere bedragen berekend dan via offerte was opgegeven. Ik hou niet van dergelijke praktijken!!! Offerte was ongeveer 600 incl. btw maar er is uiteindelijk ruim 850,- in rekening gebracht. Gewoon niet tof, niet leuk om 'zaken' mee te doen, dan ga ik volgende keer wel naar een ander. Vr.gr. Jeroen & Maryam

Goed geïnformeerd en geholpen.

Netjes geholpen, duidelijke uitleg. Wij zijn tevreden.

heel goed

de opdracht heel goed uitgevoerd

Correct en respectvol bejegend

Prettige ontvangst. Jammer dat het erg uitliep Heldere uitleg Tijd voor vragen