Mijn ervaring was geweldig

Mijn ervaring met jullie was helemaal zoals men zou verwachten , er wordt goed geluisterd en op die manier ook verwerkt , ik zal jullie zeker aanbevelen bij mensen die een notaris nodig hebben , dus bedank ik jullie voor de goede verwerking Groeten Tinie Wentzel

Prima en snel een afspraak kunnen maken

Duidelijke uitleg en goed advies.

Houdt goed rekening met de klantsituatie

Prettig en duidelijk

Goede uitleg op mijn vragen

Hele vriendelijke mensen , wijzen precies hoe je moet handelen

Top!

Vriendelijke en snel gehandeld

Een geweldig team en geen hoge drempel...

Wij zijn heel goed geholpen. vragen? worden bijna gelijk opgelost, terug gebeld ook snel. Daar aankloppen, hoef je geen hoge drempel over.... kortom een aanrader...

Netjes en correct en meedenkend

Hoge mate van vakkundigheid

Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd

Het gesprek was duidelijk en voor ons begrijpelijk wij hebben het als prettig ervaren

Goed persoonlijk advies .

Prima service, ik beveel u aan .

geweldig

Wij hadden totaal geen ervaring met het fenomeen "testament" maar de wijze waarop Mantel & Voors ons hebben geholpen met onze wensen ten aanzien van onze nalatenschap, hebben we als zeer prettig ervaren. Fam. R.F. Philip

Geeeldig geholpen met afwikkeling testament en opstellen levenstestament en testament. Op een zo vriendelijke -meelevende manier. Complimenten voor zowel notaris als dames aan de telefoon.

prettig en vakkundig.

prettige omgang en goede afwerking.

Alles is naar wens gegaan

De voorbereiding en afronding is naar alle tevredenheid gegaan

Zeer klantgericht

Heel fijn om een geleidebrief te ontvangen, waar kort alles wordt uitgelegd in begrijpbare taal

Prima gesprek.

Ik vond het twee goed gesprekken. Er werd verduidelijkt bij ingewikkelde omschrijvingen. Jammer dat er geen kinderen mee mogen. Maar dat kan natuurlijk niet anders. Maar daardoor hebben we het thuis wel goed besproken. En een mooie avond gehad op die manier. Ik vond de uitleg bij de voorlichtingsavond ook verhelderend. Ben blij dat daardoor ik eindelijk de stap heb genomen.

Doen hun werk keurig en fijn in het contact

Fijne ervaring bij afwikkeling aanschaf huis en grond

Meeleven en - denken

De relevante belangen worden evenwichtig gewogen en afgebakend.

Vakkundig en gezellig

Gewoon goed

Gewoon goed

Fijn!

Goede begeleiding!

Vriendelijk en duidelijk

Alles werd goed uitgelegd, voelde ons vrij om vragen te stellen die op een duidelijke en vriendelijke manier werden beantwoord

Duidelijke uitleg

Goede en duidelijke adviezen.

Goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Duidelijke informatie en goed verzorgd

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk