Een prettige en warme ervaring met iemand die meedenkt

De adviezen bij het regelen van een Levenstestament zijn weliswaar heel zakelijk van aard maar worden bij Mantel & Voors op een warme manier besproken en vastgelegd. Het gevoel dat iemand meedenkt is in dit geval uiteraard heel belangrijk.

Vriendelijk De notaris stelt je op je gemak het is toch spannend allemaal .

Door belangstellende vragen over heden en verleden wordt de sfeer ontspannend .

Prettig!

Er werd goed geluisterd in een ontspannen sfeer! Er werd echt tijd genomen om alles goed in kaart te brengen en dingen die onduidelijk waren, goed uit te leggen!

Hele prettige medewerkers.

Goede en duidelijke uitleg en aanbevelingen omtrent afsluiten testament.

Correct en goed.

Zie boven.

Heel fijn geholpen!

Op kort termijn mocht er nog een testament opgesteld worden. We willen Mantel & Voors bedanken voor flexibiliteit en het meedenken! Complimenten!

Fijn contact, voortvarende aanpak

Nieuwe testamenten en levenstestamenten laten opstellen. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Al onze vragen prettig beantwoord. Het werd snel en voortvarend geregeld!

Netjes geregeld

Flexibele afspraken. Niet goedkoop.

Fantastisch mee gedacht.

Het is verademing dat je een realistische kijk op het geheel ziet.

duidelijk

We zijn erg tevreden. Duidelijke uitleg.

Erg goed!

Notaris Voors komt zeer vertrouwelijk en vriendelijk op ons over, met veel info en tips i.v.m. testament en levens testament. Dat wij onze testamenten hier hebben laten opstellen komt vooral door de goede indruk die wij kregen bij het eerste half uur gesprek met de notaris. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Gemoedelijk, persoonlijk, ontspannen.

Dankzij jullie geduldige uitleg worden ingewikkelde kwesties duidelijk.

Gewoon prima.

Zeer klantvriendelijk en deskundig!

Een echte aanrader.

wij zijn blij en tevreden dat wij voor ons Testament en Levenstestament naar Notaris Mantel zijn gegaan. We werden prima voorgelicht en geholpen. We voelden ons gehoord en begrepen. Een echte aanrader.

Vriendelijk en goed voorgelicht ( Levens Testament)

Goed uitgelegd met de vele mogelijkheden

positief

Prettige gesprekken en uitleg. We vinden het echter wel vreemd dat in de stukken de Krijterslaan in ZWAAG (en dat is ook juist) word vermeld maar dat in de declaratie de Krijterslaan opeens in HOORN ligt.

Prettige,vriendelijk en begripvolle contact

Huiselijke omgeving met een professionele indruk maakt dat je prettig ontvangen wordt en je zaak goed begeleid. Ze hebben tijd en zorg voor je!

Goed geholpen

Goede voorlichting

Positief. Mijn nieuwe e-mail is: ********** Telfnr. Alleen nog : ******* Met vriendelijke groet, ******** ********* ********

Advies op maat

Best wel gecompliceerde problemen worden in overleg simpel opgelost. Duidelijk wat ons te wachten staat. Heel vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

Duidelijk en meegaand

Een zeer goed gesprek en duidelijk uitgelegd. Ontspannen sfeer en meedenkend.

We werden prima ontvangen en met name de goede uitleg door de notaris werd door ons enorm gewaardeerd, er werd tijd voor ons genomen en ondanks de moeilijke materie werd alles enorm goed uitgelegd

fijn en persoonlijk

Sandra is zo fijn en persoonlijk. Top notaris!

perfect

was heel ongedwongen en prima ervaring.

goede communicatie

communicatie was volledig, snel en duidelijk

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk