Zakelijk en prettig.

Vlotte e-mail respons, kundige reacties.

Prima advies, toegankelijk en klantvriendelijk

Testament en levenstestament laten updaten naar de laatste ontwikkelingen ten opzichte van enkele jaren terug. Prima adviezen mbt AWBZ, voorkoming successierechten betaling bij langstlevende en borging overdacht na erven in de bloedlijnen.

Efficiënt en praktisch met de juiste tips en uitvoering

Derde keer dat we hier waren voor eerst eigen testament, testament zwager en recentelijk update van het eigen testament ne vele jaren. Kennis van zaken en snelle, plezierige en efficiënte afhandeling. Goede en praktische tips op belastingtechnisch gebied.

Netjes geholpen en de tijd voor mij en dochter genomen

perfect

In alle facetten , zeer tevreden

Een heel vakkundige en zeer persoonlijke benadering.

Mijn ervaring met dit notariskantoor is zeer positief. De betreffende notaris nam alle tijd voor me, had alle kennis paraat en wist zich goed in mijn persoonlijke situatie in te leven.

Goed advies met duidelijke uitleg.

In het eerste gesprek goed advies gekregen en werden onze wensen vastgelegd. Thuis de testamenten ontvangen en doorgelezen. Afspraak gemaakt om de testamenten te ondertekenen, waar we vriendelijk werden ontvangen en uitleg en antwoord kregen op vragen welke nog niet helemaal duidelijk waren.

(Des)kundig, duidelijke informatie, goede uitleg.

De afgelopen 2 jaar heb ik meerdere malen te maken gehad met de notaris met verschillende zaken. Mijn ervaring is dat ik hierbij altijd deskundig advies heb gekregen van de notaris, waarbij er ook de tijd wordt genomen om dit duidelijk uit te leggen (in 'lekentaal'.) Ook de digitale link naar mijn dossier is heel fijn. Dan kan ik altijd terugkijken op de documenten die daarin staan.

goede dienstverlening

Ik ben prettig geholpen en kreeg duidelijke uitleg over vragen die ik had.

We zijn zeer vriendelijk en zeer deskundig geholpen.

Ontvangst was gastvrij en ontspannen. Alles werd zeer uitvoerig uitgelegd en er was ruimte en tijd genoeg om vragen te stellen. Kortom een prettig notariskantoor.

Goede hulp, en vriendelijke mensen.

Wij zijn uitstekend geholpen en begeleid. Bij het bezoek was het allemaal prima voor elkaar.

Heel vriendelijk ontvangt en mooie omgeving

Ik kon al mijn vragen stellen en de uitleg prima. Er werd geen druk opgelegd.

Ik heb het als zeer positief ervaren.

Ik vond de uitleg van Notaris Voors over het levenstestament en het testament zeer duidelijk. Er werd naar mij geluisterd. Ook de factuur viel mij erg mee. Blij dat alles goed geregeld is nu. Erg bedankt.

Goed en tijdig geregeld

Goede communicatie, alles netjes op tijd geregeld.

Kundige mensen

Fijne nuchtere mensen met kennis van zaken

Top ! aanvankelijk wat communicatie ruis met afspraken maken receptie, maar goed opgepakt

Geweldig! Vriendelijke ontvangst en top geïnformeerd.

Denken met je mee

De notaris nam de tijd om ons, onze situatie en wensen te leren kennen en dit te vertalen voor ons.

Goede uitleg van de mogelijkheden die er zijn, daarbij voor ons ook ruim de tijd genomen.top

Prettig contact

Ik heb het als positief ervaren. Het contact was duidelijk en prettig. Er was genoeg ruimte tot het stellen van vragen.

Persoonlijk

Vriendelijke en persoonlijke benadering

Alles goed verteld, naar onze mening goed duidelijk

Super vriendelijk en zeer behulpzaam

Zowel voor mij en voor mijn moeder alles prima in orde tijdens de verkoop van en aankoop van moeders huis. Met name de hulp tussendoor heb ik als zeer prettig ervaren! Soms best even in paniek geweest door de Rabobank maar jullie hadden prima uitleg! Een dikke pluim voor alle medewerkers van het kantoor! Met vriendelijke groet , Mvr A.Hoek-Weel Mvr M.A.A. Hoek

Duidelijke taal en vriendelijk

Vond het prettig, de notaris gaf rustig in begrijpelijke taal uitleg

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk