Professioneel goed

Goed , snel en vriendelijk geholpen

Prima geholpen . En goed uitgelegd. Uitstekende service.

Duidelijk

Mijn ervaring met mevr. Voors was goed geïnformeerd.

Vriendelijk en spontaan

Fijne ervaring gehad tijdens het kopen van ons eerste huis!

Klantvriendelijke ervaring gehad, en altijd open voor vragen.

Soepel

De zaken snel en vakkundig geregeld

Top!

- hartelijke ontvangst. - alles duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal, - ontspannen sfeer met koffie en/of thee. - lekker gewoon!

Prettig contact

Duidelijke uitleg omtrent de testamenten en wat de mogelijkheden zijn.

Gewoon goed

Gewoon goed en duidelijk de boel op papier gezet

Goede uitleg en afwikkeling

Heel goed ingelicht over alle bijkomende zaken en snel afgehandeld

Uitstekende uitleg en afwerking wij hebben er een goed gevoel bij.

Het levenstestament was voor ons een goede beslissing het bezorgt ons een rustige oude dag.

Netjes, snel, helder en eerlijk

Zie hierboven

Heel prettig.

We werden goed ontvangen. Dat we binnen mochten komen werd alles heel duidelijk en goed uitgelegd.

Warme en persoonlijke klantvriendelijkheid.

Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen, het voelt fijn dat het bij deze notaris om mensen draait. Dank daarvoor!

Zeer netjes en goed geadviseerd

Heel fijn notaris kantoor waar professioneel en vriendelijk geholpen wordt. Nemen ook de tijd voor je en weten goed waar ze over praten.

Weer zeer prettig geholpen

Wederom, door notaris Mantel ditmaal en ook collega Martien, zeer vriendelijk en vooral dúidelijk geholpen. De materie blijft een ingewikkelde (alle juridische termen) en het is fijn als een beroepsgroep als deze beseft én begrijpt dat er naar hun klanten toe een 'vertaling' nodig is, aangezien de vaktaal onbekend is. Dus weer veel dank voor het helpen. Met vriendelijke groet! Dhr. & Mw. Schiphorst

Geweldig leuke en lieve mensen

Denken goed met je mee en geven begrijpelijk advies. Ook bezoek aan huis door omstandigheden dus alle lof.

IN EEN WOORD GOED

WE ZIJN BIJ HET OPSTELLEN VAN ONS LEVENSTESTAMENT GOED GEGELEID DOOR DE NOTARIS . ZE GAF ONS GOEDE TIP , EN OPMERKINGEN, SUPPER , ONZE DANK HIER VOOR.

Persoonlijk en oprecht!

Onze ervaringen tijdens onze gesprekken hebben wij als persoonlijk en oprecht ervaren. Dank hiervoor. We gaan er van uit , dat alles nu, tot in de puntjes geregeld is. Hartelijke groet, Dick en Karin

Snelle en keurig behandeld

Ons probleem is op een prettige marnier opgelost door bij mijn thuis langs te willen komen vanwege mijn ziekte, daar had ik direct niet op gerekend. Het gezin was er blij mee en de uitleg erbij was verhelderend.

Gewoon goed.

Goed geregeld.

duidelijke en goede uitleg bij opstellen testament.

nvt

Toegankelijk behulpzaam en heerlijk relaxed

Vriendelijk en zeer bereid om te helpen omdat de omgang met de computer niet ons ding is.

Netjes ontvangen en goed geholpen.

Wij hebben voor het tekenen van ons koopcontract gekozen voor jullie kantoor omdat ik de notaris persoonlijk ken. En het kantoor in onze huidige woonplaats is.

Prettige sfeer

Snel en nauwkeurige voorlichting.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk