Totaal niet punctueel.

Erg rommelige ervaring met ze. De gemaakte overeenkomsten en de afwikkelingen die eruit voort kwam, kwamen niet overeen. Per telefoon snapten ze niet wat we bedoelden en na uitvoerige uitleg klopte de aangepaste zaken nog steeds niet. Op het kantoor was zelfs een kopie maken van een legitimatiedocument al moeilijk en moesten we dat 's middags maar even mailen. (lekker AVG veilig)

Goed en duidelijk

Altijd alles correct op tijd klaar

Ze begrijpen mijn vraag altijd direct, en krijg snel antwoord (is hun vak ook wel) maar werkt goed

lekker relaxt

zakelijk ook over eventuele dingen die je in de toekomst kunt tegenkomen

Alles keurig geregeld voor een soepele aankoop van onze woning

Alles keurig geregeld voor een soepele aankoop van onze woning

Wel goed

Behoudens wat miscommunicaties Waren wij niet ontevreden

Snel duidelijk huiselijk gewoon goed

Gewoon goed

Prettig geholpen

Fijn behandeld, geen poespas of ergens omheen draaien.

Uitstekende service

Een notaris die met je meedenkt en je wijst op zaken die van belang zijn zoals belastingregels, erfrecht etc. Bij het maken van een afspraak wordt er rekening gehouden met de omstandigheden. Daarnaast ook nog vriendelijk. Vijf sterren dus.

Goed advies, wordt goed meegedacht.

Prima.

Gewoon goed.

Goed gesprek gehad en alles duidelijk op papier

wij zijn goed geholpen

zeer te vreden

Zeer goed en uitgebreid geholpen. Professioneel en toch persoonlijk.

Vlak voor mijn afspraak voor het opstellen van mijn testament kreeg ik twijfel of het gezag over mijn dochter wel bij mij lag. Omdat ik niet zeker wist of dit invloed zou hebben op mijn testament werd er deskundig advies gegeven en tips om na te trekken of het gezag inderdaad goed geregeld was.

goed behandeld

x

Wat ik zeg...prima,goeie uitleg en ze nemen de tijd voor je.altijd weer jammer van de rekening haha.

Het was voor ons een beladen onderwerp, maar zijn meer dan vriendelijk geholpen en meer dan tevreden met de afhandeling. Gingen weg met een goed gevoel, werd goed naar onze wensen geluisterd!

prima en duidelijk

en een lekker kopje koffie :-]

goed geregeld en fijne uitleg

Bedankt voor de perfecte begeleiding!

Prima ervaring en goede hulp en advies gekregen.

Keurig kantoor in Benningbroek

Afspraken konden op korte termijn worden gemaakt en alles is naar tevredenheid verlopen

Heel vriendelijke en aardige notaris. Meelevend en meedenkend.

deskundige en sympathieke behandeling

Voor een levenstestament en aanpassing huwelijksvoorwaarden hebben we een aantal uitgebreide gesprekken gehad, waarin vele fiscale en erfrechtelijke onderwerpen zijn besproken. Uiteindelijk is er op de vele vragen een adequaat antwoord gevonden en hebben we nu een fiscaal en wettelijk juist document waarin de belangrijke zaken zijn geregeld. Alles in en gemoedelijke sfeer met aandacht voor de persoon. Ook zijn er meerdere punten besproken waar we in eerste instantie zelf niet aan gedacht hadden, maar die wel wezenlijk belangrijk waren. Die zijn dan ook in de uiteindelijke akten opgenomen.

Deskundig en direct duidelijk antwoord op vragen

Wij werden goed geinformeerd over de vernieuwde ontwikkelingen omtrent testament en levenstestament. We kregen zo een duidelijk beeld wat wij notarieel moesten vastleggen.

Prima Notariskantoor, alles keurig geregeld

Betreffende de onderhandse aankoop van een appartement. Vooraf in een gesprek uitgelegd waar wij op moesten letten. Daarna het voorlopig koopcontract beoordeeld en enige aanbevelingen gedaan. Bij de definitieve overdracht alles keurig geregeld en gepland.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk