Ik ben prima en deskundig geholpen

Ik heb mijn bezoeken als prettig ervaren, ben tevreden.

Zeer tevreden!

Wij zijn goed geadviseerd en bijgestaan. De inspanningen die door Mantel en Voors zijn gedaan worden zeer gewaardeerd!

Alles tot in de puntjes geregeld, erg fijn.

Mocht er informatie ontbreken wordt er duidelijk gevraagd dit alsnog te voorzien zodat alles aanwezig is op het juiste moment. Uiterst vakbekwame mensen.

Zeer prettige open en adequate communicatie

Je voelt aan alles dat het kantoor up to date is met de huidige belasting regels en de wetgeving en er wordt genoeg tijd besteed aan vragen en onduidelijkheden.

Goede gesprekken.

We hebben ons op ons gemak gevoeld.

Notaris Mantel had in een vertrouwengevende ontmoeting een luisterend oor voor onze vragen, gaf duidelijke antwoorden, stelde de juiste vragen en vatte alles samen in een begrijpelijk concept.

goede uitleg

prettige samenwerking

prima mooi in de buurt

neemt de tijd tijdens het overschrijven en beantwoord de wederzijdse vragen naar behoren

Ik werd goed geholpen en kreeg een duidelijke uitleg.

Vol lof!!!

Goed advies, goeie informatie en vriendelijk behandeld.

Alles goed geregeld

Werkt vriendelijk geholpen

Netjes en heel vriendelijk geholpen

We kregen deskundige hulp en advies. Ze kon heel duidelijk uitleg geven waarop we onze keuzes op konden baseren.

Wij hebbenheel fijn en duidelijk contact gehad, wat ons veel vertrouwen gaf.

Wij hebben een zeer prettige afspraak gehad met de notaris over ons levenstestament. Alles werd rustig, duidelijk en met veel begrip uitgelegd. Er was alle ruimte voor vragen en we voelden ons serieus genomen. Het gaf ons veel vertrouwen en een gerust gevoel om dit zo goed en zorgvuldig te regelen. Absoluut een aanrader.

Goed ontvangen en duidelijke uitleg.

Prima geregeld.

Alles prima geregeld. Blijkbaar wel drukke periode want de tijd tussen gesprek en afhandelen vonden we nogal lang. Maar goed, er was niet echt haast bij.

Niet tevreden

Deze keer niet tevreden. IVM vakantie notaris gemachtigd. Geen mail gehad dat overdracht goed is gegaan. Ook een geschil die ik met vakantie park had over in mijn ogen on terechte boete van ander vakantie huis wordt ik er op gewezen dat ik maar beter de boete kan betalen anders word aankoop uitgesteld. En moet ik alle kosten betalen. Heb in de laatste jaren ongeveer 15 objecten gekocht en verkocht en was dit niet gewend. Beetje jammer

Meedenkend en service gericht!

Meedenkend en service gericht!

Fijn Contact

Afspaak correct voorbereid, meedenken met wensen van Cliënt

Plezierig geholpen in begrijpelijke taal.

Vriendelijk, persoonlijk en duidelijk geholpen. We komen er graag.

Compleet, vriendelijk en goed.

Ik ben in het verkoopproces van mijn onroerende zaak vooraf goed geïnformeerd door dit notariskantoor. Ik heb tijdig online het e.e.a. kunnen afwerken en de overdracht zelf verliep ook vlekkeloos, persoonlijk en prettig.

Zo fijn gesprek en super goede adviesen voor wat wij wouden in ons testament en leefenstestament.Ik zou iedereen jullie kantoor advieseren.

Alles volgens de afspraak

Ben al jaren klant en zeer tevreden.

Goed geholpen

Keurig voor mekaar alles