Duidelijk en helder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.721 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Klanten waarderen de duidelijke uitleg, vriendelijke benadering en vlotte afhandeling. De adviseurs luisteren goed, nemen de tijd en houden de communicatie helder. Het kantoor wordt geprezen om professionaliteit en betrouwbaarheid in het hele traject.
alles wordt goed en duidelijk uitgelegd
Lucia
bovenkarspel
heel fijn contact gehad, dank daarvoor. met vriendelijke groet, hj den Besten.
Hj den besten
Medemblik
Vriendelijk en geduldige uitleg. Tijd voor de nodige vragen.
Willem
Andijk
Geen minpunten ontdekt. Tevreden hoe alles is verlopen.
Hans van Eerden
Abbekerk
Bij het kopen van een huis komt veel kijken helaas was niet alles doorgenomen met onze hypotheek adviseur gelukkig kwam de notaris in de lucht zodat alles voor later ook goed geregeld is door middel van testamenten.
Mike Smal
Oostwoud
Zeer prettig en vooral deskundig
8 October 2026
Remmert Jan Klimp
Appingedam
Zeer deskundig geholpen
Maria
Medemblik
We zijn prettig te woord gestaan en kregen een goede uitleg van alles .
Hans
Amsterdam
Duidelijk
Harry
Hoogkarspel
Er wordt de tijd genomen om het advies toe te lichten
dolf
Blokker
Precies wat ik van een notaris verwacht.
Albert
Medemblik
Mevrouw Mantel is deskundig en betrokken. Goede uitleg en goed advies. Contact met het kantoor verliep soepel.
Truike
Goede begrijpelijke uitleg.
Tiny
Andijk
Hele goede ervaring bij de koop van ons huis. Goede uitleg, hele fijne sfeer. Heel professioneel!
mirjam
Nibbixwoud
Zij maken van de complexe, juridische materie een begrijpelijk geheel en werken en denken mee om je wensen zo goed als mogelijk in te vullen. Ik ga er altijd met een goed gevoel en blij gemoed vandaan.
Arnold
Hoorn
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop we zijn behandeld en hoel de zaken zijn behandeld
Ria
Andijk
Al met al duurde het best een hele tijd. Maar wel vriendelijk geholpen.
Jan
Hoorn
Prima verzorgd en duidelijk uitgelegd.
Wim
Wervershoof
Alles goed geregeld voor nu en later ! Vriendelijke notarissen
Alie Braak
Medemblik
Ik heb leuke gesprekken en duidelijke uitleg gehad. 1 minpuntje, op mijn laatste mail heb ik geen antwoord gekregen
Elly
Wognum
Ze nemen de tijd voor je, en spreken in begrijpelijke taal.
Femmy Thibaudier
Sijbekarspel
Altijd duidelijk gecommuniceerd, bij de afspraak heerste een rustige, fijne sfeer. Leuke medewerker, voelde vertrouwd. Was duidelijk en hielp goed, haar ervaring en humor zorgde voor een fijne afspraak.
Noortje
Winkel
Helemaal geweldig geholpen
Corrie ketting
Uitgeest
Het notaris kantoor wordt professioneel geleid. Teamgeest is hoog. Communicatie is bovengemiddeld. Klantvriendelijk. Oplossingsgericht. Kennisniveau is zeer hoog. Klant gericht.
6 September 2026
Wim
Venhuizen
Wij hebben de bezoeken aan Mantel&Voors als heel prettig ervaren. We kregen ruim de tijd, er werd met ons meegedacht en er werd goede uitleg gegeven. We kregen van tevoren te horen wat de kosten zijn.
4 September 2026
Christina