Prima o

Goede ontvangst, duidelijk uitgelegd ,en er is tijd voor ons genomen. Zeer tevreden.

Alles goed uitgelegd .

Tevreden gevoel.

Fijne ondersteuning en goede adviezen

Een zeer fijne ondersteuning bij het opstellen van (levens)testament en samenlevingsovereenkomst, Weer een mooie ervaring met notaris Mantel en collega's.

prima ervaring

Wij hebben het notariskantoor als prima ervaring ervaren. Alles is netjes en goed geregelt

Er wordt goed geluisterd en uitgelegd.

Na lezing van de ontwerpen van testament en levenstestament volgde er een tweede gesprek. Hierbij waren ook onze kinderen aanwezig Alles werd heel zorgvuldig uitgelegd en was er gelegen om vragen te stellen. We hebben het proces als heel heel plezierig en toegankelijk ervaren.

Uitstekende service

Men weet precies wat de klant wilt. Goede communicatie

Alles goed geregeld en vriendelijke mensen

Uitstekend geholpen.

Alles goed uitgelegd en papieren welke we eerst kregen toegestuurd zat een bijlage bij met uitleg, welke we eerst moesten lezen. Vonden we erg prettig en gaf veel verduidelijking in Testament en Levenstestament en konden we eventueel nog iets aan veranderen voordat we de originelen gingen tekenen.

uitstekende toelichting

Testament, reduceren erfbelasting en belang levenstestament besproken en na opmaking aktes ondertekend.

Loopt op rolletjes

altijd positief heb nooit opmerkingen (maar heb de laatste 20 jaar ook geen andere ervaring)

Vlot geregeld, vriendelijke en persoonlijke benadering

Zakelijk en vriendelijk

Mevrouw heeft mijn verhaal aan gehoord met veel begrip. Kwam met sugeties en ideetjes. Zeer profecioneel.

Eerste contact verliep snel, de verdere afwikkeling ging langzaam.

Het eerste contact verliep goed. De offerte en papieren waren snel binnen. Alles moest digitaal, daar had ik wel moeite mee. Niet alles lukte. Het contact met de heer van der Donk verliep goed, hij reageerde redelijk snel op vragen via de mail. Alleen de wachttijd was te lang. Ondanks de waarschuwing dat het in december druk zou zijn, viel het toch tegen omdat we al in oktober contact hadden met het notariskantoor.

Vriendelijk en duidelijk uitleg

Vakkundig en prettig gesprek.

Leuk gesprek in prettige omgeving

Ik ben zeer tevreden over de deskundige gesprekken. Dit in een prettige en ongedwongen omgeving.

Duidelijke uitleg en vriendelijke notarissen

Ons testament aan laten passen en keurig en snel geregeld door het kantoor.

Nette en duidelijke afspraken.

Na het overlijden van m’n ouders hebben jullie het afgehandeld en dat is netjes en goed geregeld.

Prettig en vertrouwenwekkend

Na tig keer aarzelen tóch de stap genomen voor ons levens- en ‘gewoon’ testament. Mantel en Voors had de voorkeur vanwege hun vertrouwenwekkende en persoonlijke manier van reclame maken, met ook nog eens een kortingactie. De aanpak van Sandra Voors was precies zoals gehoopt: goede info, fijne sfeer. Nu hebben we het vertrouwen dat het goed geregeld is.

Duidelijke uitleg.

Op al mijn vragen kreeg ik een duidelijke begrijpbare uitleg.

Ik ben professioneel en vriendelijk geholpen.

Ik ben voldoende en duidelijk geïnformeerd over de opstelling van de akte voor mijn testament(en) en uiteindelijk het passeren daarvan.

Goede voorlichting en prettig gesprek

Goed advies en goede communicatie

Uitermate klantvriendelijk

Wij zijn uitermate tevreden over het verloop van het traject “ informatief gesprek tot het ondertekenen van de akten”. Goede en duidelijke uitleg over alle thema’s die aan de orde komen bij het opstellen van een (levens) testament.

Goed en netjes geholpen

Zoals hierboven genoemd

Zeer tevreden, heerlijk ontzorgt

Lastige dingen waar ondernemers niet op zitten te wachten zijn keurig uit handen genomen

Vriendelijk en duidelijke uitleg ontvangen

Levenstestament werd goed en duidelijk uiteengezet. Verder ook nog het bestaande "langlevende testament" doorgenomen of die nog up to date was. Prima.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk