Laden reviews...
277 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de duidelijke uitleg, vriendelijke benadering en vlotte afhandeling. De adviseurs luisteren goed, nemen de tijd en houden de communicatie helder. Het kantoor wordt geprezen om professionaliteit en betrouwbaarheid in het hele traject.
Is goed maar geen koffie
Leo
Abbekerk
Warme gesprekken en goed meedenkend om de huidige situatie maar ook in de toekomst. En ook heel fijn dat je gemotiveerd wordt terug te komen als de situatie veranderd want je hebt meteen hulp om op de juiste wijze te handelen.
June Vermeulen
Andijk
Vriendelijk en professioneel Als ik vragen had dan had ik snel iemand aan de lijn.
Patrick
Texel
Via advertentie bij Mantel en Voors terecht gekomen voor levenstestament en testament. Uitleg van diverse opties heb ik als plezierig ervaren en er werd ruim de tijd genomen. Kortom, zeer tevreden over het resultaat.
Klaas
Blokker
De gesprekken gingen vriendelijk, wel ingewikkelde materie en dat ging soms erg snel. Extra uitleg was geen probleem. Correcte online gegevens om te bekijken en ook telefonisch goed te woord gestaan met hulp bij openen documenten. Blijven emotionele gesprekken maar keurig behandelt.
9 July 2026
inge bos
OOSTERBLOKKER
De begeleiding bij de verkoop van onze woning was heel duidelijk en perfect.
Ruud
1679WE Midwoud
Het is fijn om niet alleen geholpen te worden met veel deskundigheid maar ook in een rustige en persoonlijke sfeer.
Marijke
van Putten
Reeds 3 x heb ik een positieve, correcte en eerlijke samenwerking mogen ervaren met de notarissen. Ben blij dat alles goed en eerlijk is verdeeld. En jullie ons steeds op de hoogte hielden, wat betreft het verloop van het nalatenschap na het overlijden van onze beide ouders. Wat een super emotionele gebeurtenis is, maar door U geen pijnlijk staartje is geworden. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Marijke
Kalmthout
Ik ben erg tevreden over M&V omdat ze mij altijd snel en correct helpen.
Henny De Vries
Midwoud
Fijn gesprek gehad met Sandra Goeie uitleg
José
Obdam
Niets aan te merken kan niet beter top houden zo
e h cronie
midwoud
De afspraak was om 10.00 uur, pas tegen 10.30 werden we bij de notaris gebracht. Deze was niet goed voorbereid, op een vraag van mij moest ze in conclaaf met de administratie. De sfeer was op zich goed. Dat veranderde toen ik de rekening ontving, ik was geïnformeerd over de uurtarieven, maar dat zegt niets over het eindbedrag. Nee, ik kan deze notaris niet aanbevelen. Wel goed contact met secretariaat.
George
vragen zijn goed beantwoord
kees vlaar
Wognum
Testamenten waren goed opgemaakt,daarover zeer tevreden.Alleen de vooraf afgesproken indicatie van de kosten klopte totaal niet,was zeer teleurstellend.
Jan
Wognum
Meneer heeft mij niet begrepen ondanks ik duidelijk op email had gezet wat wij wilden hebben staan in de overeenkomst. Na heel veel email verkeer is het eindelijk goed gekomen.
Jamie
W
Het resultaat is goed, maar er werden beloften gedaan van concepten toesturen, die niet waar gemaakt werden. Steeds aandringen was nodig. Dat kwam ook wel door omstandigheden, maar dan was een uitleg van tevoren en een uitstel vanaf de kant van de notaris uit beter geweest. Het is verder ook wel erg duur. Volgens mij hanteren verschillende andere notarissen wel lagere tarieven.
Ruud
ZWAAG
We zijn heel fijn ontvangen en hadden een leuk en duidelijk gesprek over onze overeenkomst!
Aron
AMSTERDAM
zie boven.
Fred
Hoorn
Kom met veel plezier naar het kantoor.
Pieter
Hoogkarspel
Er wordt alle tijd genomen zowel bij het oriënterende gesprek als bij de afhandeling.
Henk Smid
Bovenkarspel
Goede begeleiding bij de sleutel overdracht, alles was duidelijk en goede service.
Truus
Andijk
Duidelijke uitleg van de twee testamenten.Fijne ontvangst.
Marja
Hoorn
Goed op de hoogte gehouden van de gemaakte afspraken.
Gj
Blokker
We werden prima voorgelicht.
John Verkade
deskundig, persoonlijk,betrokken