Een lastig te doorgronden dossier met meerdere percelen goed afgewikkeld

Dossier goed opgepakt ondanks de perceelvernummeringen en meerdere percelen van PNH en RFH. Geduld betracht bij opheffen hypotheek op 1m² van de gronden. Uiteindelijk door RFH opgelost waardoor akte als nog in december 2025 eenvoudiger afgewikkeld kon worden volgens afspraak.

Heel goed

Duidelijke uitleg, veel geduld, heel gemoedelijk

Zeer goede uitleg in het overleg en meedenken met aanwezigen

Heb zeer goede contacten gehad met de heer A. Overtoom. Hij was heel duidelijk, vooral in het meedenken met de aanwezigen. Ben heel blij dat deze zaak goed is afgehandeld. Waarvoor mij dank.

Heel persoonlijk

Heel fijn geholpen , alles duidelijk uitgelegd. Er wordt voldoende aandacht aan besteed.

Het kan beter

In de aanloop tot het tekenen van de akten was de communicatie en advisering vanuit het notariskantoor niet actief/optimaal. Waar je verwacht als klant dat het notariskantoor de regie houdt, namen wij telkens contact op met het notariskantoor om antwoord te krijgen op onze vragen/opmerkingen. Dat bracht onzekerheid en extra tijdsspanning met zich mee zo voor het einde van het jaar. Uiteindelijk is het wel goed gekomen, maar het advies aan het notariskantoor is dus om zelf actief regie te houden richting de klant.

Mijn zaken zijn uitstekend behandeld en duidelijk toegelicht. Op al mijn vragen kwam direct een duidelijk antwoord.

Snel en vakkundig uitgewerkt

Prettig en begripvol intake gesprek met goede uitleg en snelle uitwerking van het gevraagde prima resultaat.

prima en goed

vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk,correct en goede uitleg en vlotte afhandeling

In één woord ,prettig

goed kantoor met vriendelijke medewerkers

Goed notariskantoor met betrokken medewerkers. Staan altijd klaar om je te helpen met vragen.

Een prettige ervaring.

Ik was samen met mijn dochter en had een goed gesprek met Rinske. Een testament is toch iets waar je tegen op ziet en niet dagelijks doet. Dit is mij ontzettend meegevallen en het werd een ontspannen gesprek.

Vriendelijk en deskundig geholpen

We werden netjes en goed geholpen. De medewerkers namen de tijd voor ons en zorgden ervoor dat alles duidelijk werd uitgelegd. Dit zorgde voor een prettige ervaring.

Vriendelijke maar rommelige dienstverlening

De eerste welkomstbrief niet ontvangen en later een brief voor onze kopers. Fout in de titel van de levering en de notaris had de akte voor het passeren niet voorbereid. Iedereen was wel erg vriendelijk en behulpzaam.

uiteindelijk wel prima

wat foutjes qua nauwkeurigheid

Prettig

Vriendelijk geholpen

Prettig geregeld

Prettig geholpen

Vriendelijk en heldere communicatie

Goede ervaring bij deze notaris. Heldere communicatie en goede voorbereiding en agwikkeling bij overdracht woning.

Correct, meedenkend en meewerkend.

Mantel en Voors notarissen zijn betrouwbare, correcte mensen om samen mee te werken.

Duidelijk

Van begin tot eind duidelijk in normale taal uitgelegd hoe onze testamenten in elkaar steken. Snel vriendelijk

Prettig contact prima geïnformeerd

Prima ontvangen en goed uitgelegd wat het bezoek inhoud.

Goed en vlot geregeld

We werden netjes en goed geholpen

Fijn dat alles is geregeld.

Fijn contact gehad en alles is duidelijk uitgelegd.

Goed gesprek, duidelijke uitleg

Bespreken voor een nieuw testament ging goed. Nieuwe aanpassingen gelijk verwerken leek een goed plan. Maar door de drukte daags voor kerst waren er toch wat foutjes ingeslopen, jammer. Was weer snel aangepast.

leuk binnenkomen goed ontvangst altijd koffie goede uitleg duidelijke taal keurig op de afgesproken tijd goede privacy niks mis mee ga zo door

Informatief en duidelijk

Naast het tekenen van de akte heb ik een prettig informeel en informatief gesprek gehad, wat me aan het denken zette over een levenstestament. Ik ga dit ook laten opstellen hier!

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk