Prima geregeld allemaal. Had nog wat onzekerheid over het verzenden van onze losse tickets naar onze B&B, maar alles lag keurig klaar bij onze gastheer. Plekken in het stadion waren ook uitstekend.
Geweldige ervaring om als vader en zoon een mooie wedstrijd in schitterend stadion mee te maken. Ondanks dat zitplaatsen bovenin waren hadden we prima zicht op het veld.
Wedstrijd en plekken waren super. Het proces vooraf vond ik vreemd: wij kregen in plaats van losse kaarten, seizoendskaarten overhandigt door de contactpersoon in Londen (bij hotel was niet mogelijk). Deze moesten we tiidens de wedstrijd overhandigen aan ene Harry. We hebben best veel moeite moeten doen om af te spreken met de contactpersoon (paar belletjes, hij was te laat). Al met al viel de de service daardoor tegen voor de prijs die we per kaart hebben betaald.
Leuk bedrijf die afspraken na komt. Prijzen op de site kwamen niet overeen wat ik uiteindelijk moest afrekenen. Slordig in de administratie zoals verkeerde toewijzing van de seats in XLbrief en verkeerde postcode op de aangetekende brief met kaartjes. Gelukkig heeft Post NL dit zelf gecorrigeerd en kwamen de kaartjes ruim op tijd aan. De volgende keer denk ik dat ik wel weer bij XL zaken doe. De ervaring in Londen was overigens fantastisch!
Goed geholpen bij alle vragen als onervaren moeder met een zoon die graag in Londen een wedstrijd wilde bij wonen...
Heel snelle antwoorden op mijn e-mails, goede service.
Echt mooi stadion Old Trafford, super leuk met vrienden. Losse tickets besteld en alles is goed geregeld netjes in het hotel afgegeven door de Engelse partner. Netjes contact opgenomen. Als iemand alle afspraken nakomt vind ik het een 10.
Afgelopen weekend kwam een droom uit , Een wedstrijd bezoeken in de premier league. Fantasie stadion en met uitstekende plaatsen. Dan mag je ook nog het standbeeld van je idool bewonderen ....En kwa wedstrijd een leuke pot gezien waar ik zeker van genoten heb !!!! Dank je wel Voetbalreizen XL !!!!
Het is een onvergetelijke ervaring geweest samen met mijn kleinzoon naar een voetbalwedstrijd in Londen. Was nog wat angstig of de kaarten wel bij ons hotel zouden zijn maar de angst was ongegrond de kaarten lagen bij de receptie. We hadden prachtige plaatsen en konden het hele veld goed zien. Dat Chelsea ook won was mooi meegenomen. We hebben op eigen initiatief ook nog de stadion Tour gedaan wat een enthousiasme van onze vrouwelijke gids ook een aanrader om te doen. Kortom een waanzinnige ervaring . Wil je er zeker van zijn dat je voetbalkaartjes hebt boek dan maar via Voetbalreizen XL misschien wel iets duurder maar je bent verzekert van plaatsen en van tevoren krijg je een handige reisgids toegestuurd die ons goed van pas is gekomen.
heel erg top we hadden plekken bij het veld totaal waanzinnig
Kreeg de kaartjes netjes optijd via de mail binnen. Verder was alles duidelijk door de bijgevoegde brochure
Geweldige sfeer in het stadion en alles super geregeld
Zeer goed, de kaarten en alles eromheen goed geregeld! Top dag.
Top weekend gehad maar het was erg raar dat ik toevallig op de hotelvoucher moest zien dat we in een ander hotel zaten dan in eerste instantie aangegeven. Ook was ons niks verteld over de pendelbussen die vanuit de stad naar het stadion gingen. Bovendien was er verteld dat we bij elkaar zaten zitten in het stadion maar we waren verdeeld in 3 groepen. Ook in het hotel moest er iemand alleen slapen, al denk ik niet dat jullie daar iets aan kunnen doen. De kaartjes kwamen ook later binnen dan afgesproken was maar dat was opzich geen probleem. Al met al een topweekend gehad maar er zijn zeker verbeterpunten.
Beste Jef, Mooi dat je een topweekend hebt ervaren bij de wedstrijd Borussia Mönchengladbach - VFL Wolfsburg! De aanpassing van het hotel hebben we doorgevoerd om de kosten voor een drie persoonskamers zo laag mogelijk te houden. Waarschijnlijk is er bij het hotel iets verkeerd gegaan met het indelen van de kamers. Wij hebben hier helaas geen invloed op. We nemen de feedback met betrekking tot het vervoer van hotel naar het stadion mee en zullen dit verwerken in de nieuw te realiseren voetbalreisgidsen. In onze communicatie naar jullie toe is echter ook vermeld dat transfer van hotel naar stadion op eigen verantwoordelijkheid is. Onze collega Erik heeft mondeling aangegeven dat jullie in twee groepjes van 4 en 3 personen zouden zitten. Helaas werd dit 4 tal gesplitst door en trap. We kijken of we hier in de toekomst rekening mee kunnen houden. In ieder geval bedankt voor jullie vertrouwen in VoetbalreizenXL en hopelijk tot ziens. Team VoetbalreizenXL
Uitstekende organisatie, prima hotel en heldere uitleg mbt hotel en wedstrijd
Geweldige ervaring, heb genoten van de wedstrijden en alles was top geregeld! Zeker van plan om nog een keer een reis te boeken!
was een super ervaring
Betrouwbaar reisbureau en keurige afhandeling. We hebben een doordeweekse wedstrijd bezocht van Schalke 04. Schitterende ervaring in een even mooi stadion. Stadion helemaal uitverkocht en ook Frankfurt had een grote schare supporters mee. We hadden prima plaatsen op de lange zijde en hebben genoten van de sfeer en de wedstrijd. Niet altijd even goed maar spannend tot het eind. Schalke won uiteindelijk met 2-0 van Frankfurt. Er staan nog wat wedstrijden op ons verlanglijstje, dus we komen zeker terug.
Goede beoordeling. Prima aanpak, we hadden speciale plaatsen nodig voor iemand die slecht ter been is. Dit was zeer goed geregeld. Goed bereikbaar, met een parkeerplaats in de buurt en speciaal vervoer van en naar het stadion door de club. Contacten verliepen vlot en goed. Enige mindere puntje was dat de tickets vrij laat werden bezorgd en dat het aflevertijdstip een paar keer wijzigde.
Samen met een vriend naar de wedstrijd Tottenham - Manchester City geweest . Wat een ervaring .We hebben een super wedstrijd gezien . Voetbalreizen bedankt .
De wedstrijd Southampton - Man United was leuk om mee te maken. De sfeer in het stadion was gezellig en zeer relaxed, de wedstrijd was met veel doelpunten zeer aantrekkelijk. De organisatie door VoetbalreizenXL van de tickets was goed geregeld. Zeker een herhaling waard om weer te doen met VoetbalreizenXL, volgend seizoen eens een wedstrijd in Londen uitzoeken.
prima ervaring; mooie wedstrijd; netjes en persoonlijk
Wij, mijn zoon en ik, hebben erg genoten van de wedstrijd Arsenal- Stoke City. Zeer goede plaatsen in zeer mooi stadion. Alles is perfect geregeld. Enige nadeel is dat we van ons vliegveld ( Stansted airport) nog ruim 2.5uur moesten reizen om bij ons hotel in East Croydon te komen. Met uitzoeken erbij natuurlijk. verder denk ik dat het verstandig is dat jullie bij jullie aanbod moeten zetten dat er kaarten zijn die ook na terugkomst ook weer aangetekend retour gestuurd moeten worden. En de laatste mail met tips en alles een paar dagen voor vertrek moeten mailen en niet op de vertrek dag zelf moeten sturen hierin staan echt handige tips.... Maar bovenal een mooi avontuur en zeker voor herhaling vatbaar.
Schalke 04 - Mainz bezocht met vrienden. Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke wedstrijd en sfeer. Dank hiervoor Voetbalreizenxl. Volgende keer zeker weer via jullie.
Betrouwbare site. We zijn met 10 man naar Tottenham Hotspur - Everton gegaan. Prima plaatsen en ondanks een 0-0 wel een schitterende ervaring.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.