perfecte regeling super organisatie. tickets en vouchers op afgesproken tijdstip geleverd
Superdag. Matige wedstrijd maar de sfeer maakte dat meer dan goed. Al met all geslaagd.
Een zeer positieve ervaring met voetbalreizen XL. De dag zelf nog een op maat gemaakte offerte gekregen, en binnen de week de tickets aangetekend aangekregen. En dit alles voor een zeer redelijke prijs. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer!!
Wacht na al een paar dagen op een offerte. Niets meer over gehoord.
Beste Ferry, Dank voor uw recensie. Wat naar om te horen dat u nooit reactie heeft gehad van ons. Helaas kunnen wij nergens een aanvraag van u terugvinden, wellicht dat deze niet goed is doorgekomen. Graag horen wij waar in u geïnteresseerd was, dan zult u alsnog een offerte van ons ontvangen. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Tickets ruim van te voren thuis, goede plaatsen!
Prima service en snelheid. Alleen prijs van een kaartje ivm normale prijs is schandalig. Ik begrijp dat je er wat aan wilt en kan verdienen, maar 125 euro voor een bekerwedstrijd tegen een 4e klasser is wel waanzinnig. Dan zit je achter de goal en bovenin. Absoluut de goedkoopste plaatsen.
Uitstekend geregeld. Van begin tot eind. Heldere communicatie en korte lijnen.
De reden van niet aanbevelen is dat op de kaartjes een prijs staat van €50 Wij moesteni er €129 per stuk voor betalen. Ben best bereid een toeslag op deze kaartjes voor het regelen te betalen maar deze opslag vind ik aan de zeer hoge kant. Afgezien hiervan was alles perfect geregeld en leuke wedstrijd gezien.
De kaartjes waren ruimschoots op tijd binnen en zoals gevraagd waren de plaatsen naast elkaar. De wedstrijd was een compleet en fantastisch dagje uit. Ik ga voetbalreizenXL zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Super op het laatste moment kaarten bested en volgens afspraak geleverd top service!!
Geweldige ervaring. Heerlijke sfeer en heerlijke stad. Mooi hotel. Alles goed te belopen. Fantastisch weekend gehad.
Alweer voor het 4e jaar met onze vriendengroep het jaarlijkse weekendje weg geregeld via VoetbalreizenXL, elk jaar zorgen zij weer voor een onbezorgd en fantastisch weekend. Dit resulteert in veel mooie verhalen en ervaringen zorgt. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar!!
We waren heel tevreden over de communicatie en afspraken die gemaakt werden vooraf , ook de inlichtingen kwa datum en aanvang van de wedstrijd was perfect ! Proficiat aan de organisatie ! Groetjes Tony
Prima geregeld, perfecte plek in het stadion, goede extra reisinformatie en correct afspraken nagekomen
Perfect georganiseerd, leuke wedstrijd, entourage en sfeer rondom London Stadium perfect
In 2015 hebben wij al eerder losse tickets besteld, toen waren we wat teleurgesteld over de levering (2 dagen voor de wedstrijd, weinig informatie over de bezorging kon gegeven worden). Nu kregen wij, ook vanwege het speelschema van Man.Utd, de kaarten al 1,5 week van tevoren geleverd. We hebben een upgrade gekozen naar een andere plek in het stadion en daar hebben wij zeker geen spijt van gekregen. Snelle reacties op onze mails gekregen.
De prijs was wel duur, de tickets ter plaatse moeten afhalen, de wedstrijd een dag later, MAAR : een onvergetelijke ervaring en fantastische wedstrijd!!!
Snelle en persoonlijke service. Maakte mee dat ik verkeerde stoelnummers had doorgekregen. Zodoende zater er andere klanten van Voetbal XL op de stoelen. Vanuit stadion bellen, en direct te woord gestaan en problem opgelost
ga je voor tottenham , dan is premier inn tottenhamhale hotel aan te raden .... (vlakbij treinstation, metro etc) en kwartier lopen naar stadion, ruikt nog als nieuw, goed ontbijt , heel vriendelijk personeel ) sfeer in het stadion was geweldig ..... kippenvel momenten aan de lopende band . super jan Vertonghen , Aldewereld , dembele en eriksen hebben een goede keuze gemaakt. en wij ook ... hehe als je in londen bent is rondleiding in het arsenal stadion een aanrader ..... kleedkamer, bestuurskamer, duckout , museum , perskamer , catacombe .... je mag overal komen ..... was een leuke bijkomstigheid. groet jeroen
Heel prettige samenwerking, gelijk gereageerd op vragen! Enige minpuntje was dat ik een 3e kaart bij wilde bestellen voor mijn vader en omdat hij slecht ter been is, gevraagd om kaarten op een betere plek en dan kon helaas niet omdat de vorige 2 al besteld waren! Dat was jammer, maar helaas niets meer aan te doen! Wellicht kan hier de volgende x wel naar gekeken worden aangezien de klant toch bereid is te betalen! Verder echt genoten en prima bedrijf
Goede ervaring alles soepel verlopen. Alleen enige verwarring met de namen op de kaartjes. Maar snel duidelijkheid gekregen en goede service.
Alles helemaal prima !
Ondanks dat ik last minute (de dag zelf) pas de kaarten aan had gevraagd, wist VoetbalreizenXL mij toch nog te helpen aan tickets voor een moeilijk verkrijgbare wedstrijd. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de aanvraag status en had uiteindelijk mooie plekken voor een (voor Premier League begrippen) redelijke prijs.
Op zich was alles prima geregeld ook de kaartjes lagen klaar bij ons pension (waren jammergenoeg wel gewoon uitgedraaide A4-tjes). Ik was alleen nogal onaangenaam verrast dat het tickets waren van 35 euro waar ik 119 per stuk voor betaald had. Wedstrijd was onverwacht spannend en de sfeer fantastisch dus de ervaring was wel geweldig.
Fantastische ervaring gehad met VoetbalreizenXL. Wij hadden een hotel in het centrum van Madrid, loopafstand van het stadion en een geweldige wedstrijd. Alles was top geregeld. De enige reden waarom het reisaanbod een 7 krijgt is omdat ik het persoonlijk prettiger zou vinden als bij de voetbalreis ook een vliegreis zat. Ik zou VoetbalreizenXL in elk geval zeker aanraden en ga hier waarschijnlijk vaker gebruik van maken! We zijn al bezig met het uitzoeken van onze volgende voetbalreis!
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.