Prima service, tickets ruim op tijd thuis ontvangen en vooral prachtige sfeer en zeer goede plekken.
Fantastisch verlopen.
Buitengewoon mooi weekend gehad met m'n 2 jongens. Goed te spreken over de bezorging van de tickets in t hotel wat me enigszins zorgen baarde . Al met al een mooie ervaring
Was helemaal top!
Tickets binnen korte tijd kunnen regelen, een paar dagen voor de wedstrijd. Prijs was wel € 20 per ticket duurder dan op website was vermeld. Contactpersoon ter plaats was niet op het afgesproken tijdstip aanwezig. Plaatsen bleken erg hoog in hget stadion te zijn; prijs-kwaliteit verhouding erg matig.
Zeer tevreden! Wordt snel gereageerd en afspraken worden na gekomen!
Parkeren bij Reading bleek een probleem. Uiteindelijk oplossing gevonden, parkeren achter het station (parkeergarage) en dan met shuttle bussen voor het station (4 pond retour) naar het stadion. Kaarten bleken niet aanwezig bij ticket office maar toch verstuurd (maar ik heb ze nooit gekregen). Maar op tonen van mijn paspoort werden nieuwe kaarten uitgedraaid, dus konden toch naar binnen
Prima geregeld. Tijdstip bleek alleen toch anders dan op de kaartjes stond die ik een paar dagen voor de wedstrijd kreeg, jammer, maar gelukkig geen probleem.
Alles prima verlopen.kaartjes optijd in hotel. Beetje stress want stond andere datum op kaartjes .een belletje alles snel opgelost. Er blijft wel erg veel aan de voetbalreizen strijkstok hangen. Het was een kado voor mijn zoon die 18 werd maar zo zal ik het nooit meer doen.
Prima plaatsen, snelle reactie op offerte. Vragen in no time beantwoord. Kortom goed geregeld.
Betrouwbaar
Heel goed geregeld, betrokken, goed bereikbaar, zeer tevreden. Wedstrijd fantastische ervaring, prima plaatsen.
We werden goed op de hoogte gehouden vanaf boeken tot aan het ontvangen van de tickets. Het was een echte Spaanse voetbalervaring! Midden tussen de Spanjaarden, zaten we. Ze schreeuwden zich gepassioneerd schor, kenden alle spelers bij voornaam. Er werden constant zonnebloempitjes gegeten. In de rust pakte iedereen sandwiches en panini's uit. Wat een verschil met een wedstrijd in Nederland!
Alles heel duidelijk, concreet en makkelijk te regelen. Snelle reacties waardoor je goed gevoel van de organisatie krijgt.
goed geregeld. mooie plaatsen. zeer betrouwbaar. echt top!!
Mooie wedstrijd meegemaakt, zeer flexibel geweest toen een gekochte wedstrijd omgewisseld moest worden. Zeer tevreden, en ik blijf zeker klant!
Hotel en kaarten prima geregeld. Hotel lokatie uitstekend. Enige minpunt is de hoge prijs voor kaartjes. Ik heb meer dan 6 keer de kostprijs betaald. Wel op tijd bij hotel geleverd.
De voetbalwedstrijd was weer een fanastiche ervaring. Vorig jaar yijn we naar New Castel geweest en nu dus naar Wembley. We hebben er van de wedstrijd enorm genoten. Echter het Ambassadors hotel in Kensington is een regelrechte aanfluiting. Zeer kleine en gedateerde kamers. Ontbijt wat belabberd is. Ik zou er geen gasten naar toe durven sturen.
Snelle en gemakkelijke afhandeling van de aankoop. Goede service. Ongelooflijke ervaring van een West Ham wedstrijd. Ga zeker nog gebruik maken van VoetbalreizenXL.
Fantastische aandacht, advies t/m uitvoering van de bestelling, die we via google via jullie hebben kunnen plaatsen; de plaatsen waren super goed t/m het tevoren ontvangen telefoonnr. indien er problemen zouden ontstaan; dit geeft een xtra prettig gevoel; dank jullie wel!!! wellicht tot een volgende bestelling!!!!
Prima verzorgd, snel antwoord op vragen.
Prima geregeld en betrouwbaar ! Ik ga la ruim 20 jaar naar Chelsea maar ik kwam niet in aanmerking om een ticket voor deze wedstrijd via de club te bemachtigen ( heeft te maken met een loyaliteitssysteem). Voetbalreizen XL bood de oplossing in deze. Het was voor mij de eerste eerste keer dat ik ooit een ticket via internet bestelde omdat ik altijd ietwat huiverig was. Ik kan echter Voetbalreizen XL als 100 % betrouwbaar reisbureau aan een ieder aanbevelen !!
Alles keurig in orde, alles keurig duidelijk aangegeven. Weer heerlijk weekendje gehad.
Prima organisatie van onze voetbalreis. Jammer dat wedstrijd verplaatst is naar vrijdagavond. Maar prima sfeer en ervaring.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.