goed verzorgd en een aanrader voor een volgende wedstrijd
zoals bij eerdere activiteiten/wedstrijden die ik heb ervaren met Voetbalreizen XL was het ook dit keer weer helemaal goed verzorgd, goede communicatie, nakomen van afspraken en de tickets ruim op tijd binnen!
Geweldige service , alles van te voren bekent . En levering van de kaarten super op tijd . Klasse service !!
top
wij hebben de wedstrijdtoer gedaan en de wedstrijd gezien een geweldige belevenis
Alles was goed geregeld, hotel was prima. Vlakbij de metro, alle fans maar achterna gelopen dan komt het goed. Dit was al een mooie ervaring. Het stadion was overweldigend, goeie sfeer. Mooie en spannende wedstrijd. Geen gedoe en agressie gezien. Mijn zoon van 15 en ik waren onder de indruk, een magnifieke ervaring die we nooit weer gaan vergeten. BEDANKT
Hele leuke ervaring. Geweldige sfeer. Zeker een aanrader!!!
Mooie wedstrijd met een heerlijke sfeervolle Arena van 63000 man. Vriendelijke voetbalpubliek tussen beide partijen. Altijd feest en heerlijke voetbalmiddag van genoten. Goede bereikbaarheid. Vriendelijke stewards en goede begeleiding. Minpunt is de Taxivervoer. Herhaling vatbaar. Hartstikke bedankt voor een heerlijke ervaring. Ik heb het enorm van genoten
Het was een hele leuke ervaring. Mooi weer en mooie wedstrijd. Belangrijk voor Crystal Palace, ze bleven in de Premier League.
Goed, maar wel in een vak met harde kern. Was qua beleving iets minder
Alles goed en correct geregeld!
Leuke dag, sfeervolle ambiance en directe communicatie met firma.
Door problemen met een andere aanbieder heb ik pas 3 dagen vóór de wedstrijd een bestelling kunnen plaatsen. Deze werd door VoetbalreizenXL met spoed behandeld en alles was in een wip geregeld (tickets + hotel). Wat een service! Meteen een lang weekend genomen en toeristje gespeeld in Londen met mijn zoon. En niet te vergeten een schitterende wedstrijd gezien! Overgetelijk! Volgend seizoen opnieuw met VoetbalreizenXL!!! Thanks guys!!!
Vanaf offerte t/m verstrekken gegevens en tickets was alle prima geregeld. Hotel mag veel dichter bij het stadion zijn i.v.m. geen taxi's beschikbaar. Meer dan een uur moeten lopen voor taxi en of metro.
Ik had voor een weekend Londen op het laatste moment nog kaartjes geregeld voor Westham-Tottenham. Voetbalreizen XL heeft het supersnel geregeld en ik kon de tickets zelf thuis uitprinten. We hadden perfecte plekken in het stadion. Super geregeld voetbalreizen XL!
Prima ervaring gehad. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en we hadden het geluk dat de wedstrijd fantastisch was.
Het was een fantastische wedstrijd en een hele belevenis. 1 van de 2 kaarten was echter gebroken en niet bruikbaar bij de ingang van het stadion. Uiteindelijk is dat opgelost door naar de ticket office bij het stadion te gaan. Zij hebben een vervangende ticket gegeven.
We bezochten Hull City vs Sunderland, een degradatie duel ,waarbij de al gedegradeerde club won. Dat leverede een aantal nieuwe benamingen op zoals "Sleazy basterd" na een schwalbe. Ook begrepen de spelers mijn geschreeuwde aanwijzingen niet zoals "play forward", maar dat leverde wel bijval vanuit de rijen achter mij op. Het was een geslaagde wedstrijd, hoewel de thuissupporters niet blij waren na de nederlaag kon ik mijn schorre stem met een pint spoelen.
Het was een fantastische reis. We hebben ons prima vermaakt. Prachtige wedstrijd, goed hotel en zeer goede service van voetbalXL op alle facetten
Zeer correct in al hun afspraken, vanaf de boeking tot aan vertrek. Ze waren ook vlug met reageren op vragen. Zeker een aanrader
Perfect geregeld / goede sfeer in stadion
Makkelijk en eenvoudig via de website te bestellen. Duidelijke en goede communicatie tijdens het bestel en bezorgproces. Conclusie is dat wij vaker hier onze voetbaltickets gaan bestellen.
Een geweldige voetbalreis met helaas een minder goede wedstrijd van Liverpool. Het hotel was perfect geregeld en de voetbaltickets werden volgens afspraak aan ons geleverd. Al met al een top weekend!
Super weekend gehad met mijn zoon. Zaterdag aangekomen in Manchester .Daarna volgende ochtend vroeg vertrokken naar Liverpool met onze kaarten die ze keurig geleverd hadden bij hotel.wedstrijd was iets minder maar de beleving in Liverpool is geweldig
een onbeschrijfelijk gevoel, kippenvel, tranen van geluk, blijdschap en emotie. Wat een ongekende weergaloze super ervaring heb ik dankzij jullie mogen ervaren, TOP!
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.