Geweldig ervaring en de beloofde plekken...
Met m'n zoontje bij Arsenal - Liverpool geweest. Schitterende ervaring. Spannend om via internet tickets te bestellen. De kaarten waren echter ruim op tijd binnen.
Zie email
Tickets lagen klaar in hotel, upgrade tickets was super, eten en drinken, goede plaats in stadion, alle lof voor jullie.
Helaas mindere ervaringen gehad met ons hotel. We hebben 2x 1.5 uur niet in onze kamer kunnen komen. Er waren problemen met onze deur en we kregen nauwelijks tot geen duidelijkheid. Daarnaast waren zij bezig met werkzaamheden (lift, vloer en douche). Verder hebben we fantastische dagen gehad. Misschien een kleine tip voor volgend jaar --> op eerste kerstdag rijdt er geen vervoer naar de luchthavens (nergens heen). Misschien even handig om te vermelden. Het kostte ons €180 euro om naar Luton toe te gaan. Verder prima voor elkaar!!!
Prima geregeld met goede plaatsen. Goed bedrijf wat zijn afspraken na komt!
Bezoek aan Dortmund was een hele leuke ervaring. Kaartjes op deze manier wel kostbaar, maar zekerheid van kaarten in een specifiek weekend was heel relaxed (alleen niet helemaal duidelijk waarom in eerste instantie de Noordtribune was toegewezen en zaten we uiteindelijk op de Westtribune).
Prima service, kaartjes netjes op tijd geleverd en geen onverwachtse kosten. Beetje vreemd dat er andere namen op de pasjes staan en dat je ze terug moet sturen. Komt niet echt betrouwbaar over maar desondanks is alles naar goed verlopen.
Aanbieding betrof twee competitiewedstrijden op dinsdag en woensdag, inclusief hotel (overnachting en ontbijt). Hotel was vlak bij stadion Crystal Palace. Beide complexen prima bereikbaar met openbaar vervoer Kaarten en stadionoverzicht keurig op tijd ontvangen. Prima plaatsen bij beide wedstrijden. Bij Crystal Palace op de lange zijde midden tussen thuissupporters. Geweldige wedstrijd (qua spanning) en sfeer. Nieuwe Wembley is een ervaring op zich. Ook hier mooie plaatsen. Service en informatie van VoetbalreizenXL zijn uitstekend. Volgend jaar weer met deze organisatie op reis
VOETBALTICKETS NETJES OP TIJD ZOALS AFGESPROKEN. MAKKELIJKE BOEKING. OVERZICHTELIJK SITE. GOEDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING.
- adequate, volledige en correcte service
mooi gehad waarvoor dank. jammer dat de wedstrijd 0-0 was. bijsmaak is dat ik 139 voor losse ticket heb betaald terwijl ze later 89 waren..
perfect weekend gehad, wedstrijd viel wat tegen, maar dan kan voetbalreizen XL niets aan doe; waar ze wel wat aan konden doen was perfect geregeld.
Goede service en aanbod. Was wel verrast dat de kaartjes bestonden uit andermans pasjes, maar het werkte wel. Misschien toch duidelijker vantevoren vermelden.
Heerlijke plaats gehad, een geweldige ervaring ! Ik zal zeker hier vaker mijn kaartjes halen, ik ben zeer tevreden !
Leuke beleving gehad. Tickets vonden we wel erg duur maar je moet er dan wat voor over hebben.
Geweldige ervaring om zo een buitenlandse wedstrijd te mogen ervaren met familie (mede door 5-1 winst 😏) en also ‘t Londense cultuur op te snuiven ! De towerbridge - Bigben en the underground
Gezellig een weekendje Dortmund geweest... was echt top geregeld....Zelf een nachtje hotel er extra bijgeboekt.... maar jullie alles top geregeld.... zal zeker vaker boeken.... vooral het contact ook erg goes verlopen.... ga zo door
Mijn ervaring is heel erg positief. Persoonlijke aandacht vind ik toch belangrijk en dat is dik in orde bij Voetbalreizen XL. Ook goede plekken bij kopen kaartjes.
Als moeder en zoon op pad geweest. Super ervaring. Goed verzorgd hotel, heel erg leuk, lekker en gezellig diner voorafgaand aan de wedstrijd. De wedstrijd: geweldig. ,1rij plek boven bij balkon, geweldig zicht, sfeer ,alles! Helaas door de sneeuw geen terug vlucht, maar met trein en boot halve dag later thuis dan gepland. Zeer aan te bevelen
Alles in één woord top geregeld door dit bedrijf. Voorzorg en Nazorg, alles volgens afspraak netjes geregeld en zeer goede service. Communicatie verloopt snel en efficiënt. Prima bedrijf, zeer aan te raden.
Wedstrijd van Fulham bezocht, enorme belevenis. Millwall geweldige supporters! Vantevoren een supporterskroeg bezocht. Was erg leuk om een keer mee te maken!
Dit was mijn eerste ervaring met Voetbalreizen XL en complimenten voor de gehele aanpak. Vooral de communicatie via e-mail was heel goed geregeld
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.