Leuk weekend incl. wedstrijd voor kleinzoon en mij. Het kost een paar centen maar je krijgt er wat voor. Goede ervaring met Voetbalreizen XL
Was goed verzorgt tickeds lagen netjes klaar. Plekken ware goed verzorgt. Ons dank daar voor.
Geweldige reis gehad, tickets digitaal gekregen en dat werkte goed. Geen probleem bij het stadion om naar binnen te komen. Vlak voor vertrek nog bericht gehad van voetbalreizen of alles in orde was en of alles duidelijk was, uitstekende service!
Prima geregeld, kaartjes op tijd binnen, uitstekende plek in het stadion. Ook voor en na de wedstrijd contact via mail en sms
Echt een geweldige reis gehad , ivm verplaatsing oorspronkelijke wedstrijd heeft voetbalreizen gedacht in oplossingen ipv problemen . Heel spoedig en snel nieuwe opties ontvangen .
Alles was helemaal top geregeld en opvolging super. Enige wat mij opviel was de betaalde prijs E. 85,- per kaart en op de kaart stond E. 37,-.
Alles tijdig en perfect geregeld, zoals ik gewend ben van Voetbalreizen XL! Compliment voor het meedenken.
Voetbalreizen XL heb ik tijdens bovengenoemde wedstrijd leren kennen als een professionele klantvriendelijke organisatie, die haar afspraken zeer correct nakomt. Kortom: zeer aan te bevelen!
Prima ervaring in het boeken van dit voetbalavontuur. Prettig telefonisch contact en snelle opvolging per mail. Aanrader!
Prima aanbieding zodat ik een onvergetelijk weekend met mijn vader samen kon beleven!
Tim en ik hebben geweldig genoten van het weekendje weg. De wedstrijd was fantastisch om mee te maken en het hotel konden we niet beter treffen. Dank voor de goede zorgen en hopelijk tot spoedig.
al 6 maanden van te voren kaartjes geboekt, ik had een aantal vragen, die werden per ommegaande beantwoord. We hadden echt goede plaatsen, zelfs met heaters boven ons en vlak bij de VIPtoren dus we konden de herhaling van TV volgen op hun schermen! Een belevenis, met veel doelpunten en held Ronaldo!
Een unieke voetbalervaring en een geslaagde dag. Wel jammer dat de kaarten zo duur zijn als je de echte prijs op het kaartje ziet staan...
Alles tot in de puntjes geregeld. Constant goede en relevante informatie voor en tijdens de reis. Volgende voetbalreis weer met VoetbalreizenXL.
Goed gerefeld
Prima service en betrouwbaar!
Ik was totaal niet bekend met deze website, dus had bij voorbaat mijn twijfels over de betrouwbaarheid. Maar door contact met het bedrijf had ik het vertrouwen snel gewonnen. Echt een aanrader.
Contact vooraf was duidelijk en steeds snelle reactie. Kleine week voor tijd de kaartjes via mail ontvangen en dat werkte prima in het stadion.
Alles prima geregeld komen hun afspraken na kortom een echte aanrader
Leuke en fijne wedstrijd gezien. Goede communicatie en levering van tickets.
Het was het perfecte middagje uit! Leuke sfeer, goede parkeertip, goede plaatsen, Duitse degelijkheid, etc. Alleen jammer dat Dortmund niet gewonnen heeft maar daar kunnen jullie uiteraard niets aan doen :-)
Het was super!
We hebben een super toffe wedstrijd gehad met een eindstand van 5-1!!!
Was een schitterende ervaring. Totaal plaatje hoe wij ons een engelse wedstrijd hadden voorgesteld. Prima sfeer en mooi om mee te maken dat het dus wel kan zonder problemen.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.