Super snel en vakkundig geholpen. Ik zal de winkel aanbevelen.
Prima geholpen
Helemaal super! Hele snell service! Kom zeker terug!
zolang ik tel heb mijn reparateur top!!
mn complete scherm was kapot, maar in de tijd dat ik mn kop koffie op had was hij weer gefikst. goede service, aardige mensen, ziet er weer uit laks nieuw. aanrader!
Aangeraden door een collega en een vriend die al eerder langs zijn geweest. Na 20 minuten stond ik weer buiten met een nieuw scherm. top service, ga zo door.
Achterscherm xperia vervangen. Moest terugkomen want over 15mnuten was die los. Na tweede reparatie ziet nog steeds los. Speling van 1 mm. Nooit meer!
Een jaar later erachter gekomen dat ze mijn Orginele onderdelen hadden vervangen terwijl dit niet nodig was geweest. Erg brutaal. Mijn scherm deed het niet meer telf viel steeds uit, blijkt dus dat iemand niet zo'n zin erin had en niet alle schroeven had vastgemaakt (er ontbraken ook schroeven). Home button ook beschadigd terwijl daar niets Mee aan de hand was, ging na twee maanden kapot. Niet te vertrouwen!!! Veel geld voor helemaal niets.
Snelle en goede reparatie
Vlot en vriendelijk geholpen
Het glas van mijn nokia 820 was kapot en deze hebben ze snel vakkundig vervangen. hierbij ben ik geholpen door vriendelijke enthousiaste medewerkers. Prima zaak op een mooie locatie.
Het scherm van mijn nexus 5 was kapot gevallen, en ze hadden 'm snel en goed gerepareerd! Vriendelijk ook.
normaal gesproken zou ik ze aanbevelen als de service erna ook goed zou zijn geweest. na reparatie geeft het scherm strepen aan,terug gegaan en krijg te horen dat het om druk schaden gaat. ze zeggen het zit in je zak en je hebt ergens tegen aangestoten, telefoon zit in beschermhoes,nooit in zak en streep op scherm kwam ineens tijdens een spelletje. snelheid en reparatie voldoende,maar als er daarna iets verkeerd gaat word je afgescheept zodat het niet meer onder de garantie valt.. dit ook kenbaar gemaakt aan het filiaal zelf met een mail.
Scherm van mijn Sony Xperia Z3 was kapot, ik kon direct komen en werd supersnel geholpen. Na 25 minuten stond ik weer buiten met een intact scherm. Helaas was door de montage van het glas het draadje van de antenne lis geraakt waardoor ik amper nog kon bellen of gebeld worden.... Toen ik na een paar dagen hiermee terug ging is dat ook weer super snel verholpen zonder kosten.... De mensen zijn vriendelijk en hebben verstand van de werkzaamheden die zij verrichten. Als ik weer eens een defecte telefoon heb dan weet ik waar naartoe ga!!
Ik kreeg korting en de telefoon was binnen 10 minuten gerepareerd. Super!
Scherm van men iPad Air 2 kaput snel vervangen en goed en vriendelijk personeel
Mooi helder nieuw scherm en supersnel
Prima en snel touchscreen vervangen van mijn Nokia
Fantastische klantenservice met zeer vriendelijke medewerkers en goede service! Zeker een aanrader!
was te laat voor mijn afspraak toch waren ze er nog en hebben ze me uitstekend geholpen
Smaragdplein 237
3523EJ Utrecht