Bij vragen /kontakten werd professionele antwoorden/informatie gegeven.
Gelukkig heeft Robeco mijn kritiek op de onmogelijkheid automatisch herbeleggen van mijn aandelen na een jaar serieus genomen en is die optie nu wel mogelijk, een hele opluchting.
Ik beveel nooit iets aan, geen enkel merk of tandarts enz, want dat maakt mij een 'betrokkene', en dat wil ik niet.
Zeer goede uitleg aan de telefoon als je iets niet weet,werkt of begrijpt. Chat ook goed,en anders bellen ze je op. Heb mensen verteld om te beleggen bij Robeco. Kon ik alleen maar meer storten,ben iemand met een bijstand,maar ook mijn geld stinkt niet. En dat vindt ik wel fijn dat de hele kleintjes hier ook mee mogen en kunnen doen. Een beetje sparen voor een nieuwe meubels,witgoed stereo apparatuur daar doe ik het voor,en omdat ik straks geen pensioen heb met die bijstond. Van de banken krijg je ook niks meer.
snelle internet dienstverlening. correcte advisering
Ik mis in de overzichten de Benchmarks. Die stonden er vroeger altijd wel. Zo mis ik informatie in goed presterende fondsen
Hartelijk dank voor uw feedback, hopelijk helpt onderstaand antwoord u verder: De benchmarkresultaten staan per fonds in de Factsheet. Als u op www.robeco.nl via de fondsselector doorklikt naar de productinformatie, vindt u de factsheet onder de tab Meer Informatie. In deze factsheets vindt u ook meer fondsdetails, top 10 belangen en sector- en regioverdelingen (indien van toepassing). Met vriendelijke groet, Robeco
Best presterende fondsen in portefeuille vermelden is leuk, interessanter zijn slechtst presterende, beide graag met (economische) toelichting. Het online magazine - nieuws en visie - biedt m.i. niet meer/betere achtergrondinfo dan het voormalige papieren exemplaar, terwijl dat toch veel actueler zou kunnen zijn.
Het doolhof van de website blijft een uitdaging. De informatie- voorziening d.m.v. de papieren SAFE was uitgebreider, diepgravender en overzichtelijker. Een voordeel van de digitale vorm is de actualiteit en (zucht) de duurzaamheid..
Gewoon, normaal klantvriendelijk en begrijpelijk.
Ik mis het portefeuille advies zoals dat op de oude site gebeurde. Het is me nu te vaag/onspecifiek.
Bedankt voor uw reactie. Sinds 2013 bieden we u via onze website eenvoudige tools aan, die u helpen om zelf te kijken wat bij u en uw situatie past. Daarbij kunt u kiezen voor gemak (Robeco ONE), maar ook voor specifieke fondsen. We geven u regelmatig de visie van fondsmanagers en ook concrete tips (beleggingskansen en ‘Fondsen uitgelicht’). Daarnaast kunt u op onze website o.a. zien welke fondsen het het beste doen en welke het populairst zijn bij onze beleggers.
Reeds lange en goede relatie met Robeco. Jammer dat na overlijden partner naamswijziging niet mogelijk is zonder verklaring van erfrecht. Stel(de) uitnodiging voor b.v. Robeco-concerten op prijs.
Betrouwbaar, verantwoord, met aandacht duurzaam
niet nodig
De fondsen van Robeco zijn uitstekend. De app werkt uitstekend. Het is eenvoudig geld over te boeken naar en van Robeco. Het enige dat ik mis is een Latin America aandelenfonds.
Voor particuliere belegger weinig overzichtelijke informatie en is keer op keer in staat om de presentatie nog verder op te leuken (= onhandig te maken, en traag). Fondsenpakket bovendien steeds minder inzichtelijk voor de particuliere belegger.
Bedankt voor uw reactie. We proberen de informatie die we via onze website aanbieden, zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden. Als we daar naar uw mening niet in geslaagd zijn, staan we open voor suggesties. Daarnaast hebben we ons fondsenaanbod aan particuliere beleggers zo ingericht, dat er een keuze kan worden gemaakt voor gemak (Robeco ONE) en/of voor focus op bepaalde thema’s, regio’s of sectoren. Die keuze zou de duidelijkheid juist moeten vergroten.
Is goed, maar de BRUNELL weekendtas was een flop!
Goede site met veel informatie en nuttige analyse van de beleggingsportefeuille. Bankkosten aantrekkelijk in vergelijking met de reguliere banken.
Robeco bezit een jarenlange expertise en voegt rust toe in een beleggingsportefeuille.
In Nederland kun je bij heel wat aanbieders beleggen. Maar er is maar één partij die al 90 jaar volledig gespecialiseerd is in beleggen. Die zelf fondsen ontwikkelt en beheert voor klanten, groot en klein. Wij bieden online beleggen voor iedereen. We horen graag uw ervaring met onze dienstverlening.