Goede ervaring en bereidheid tot luisteren.
Koersen worden vaak laat gepubliceerd. Transacties worden soms traag afgehandeld. Aankoop "Robeco One" op de 3e dag na storting van een bedrag kan m.i. wel wat sneller!
Reeds meer dan dertig jaar zekerheid en het beste rendement!
Ik heb niets met beleggen.
Heldere communicatie Ze doen wat ze zeggen
Helaas is de doorgevoerde wijziging, zelfs met een Robeco-medewerker tegelijkertijd aan de telefoon voor uitleg, gewoon niet goed gegaan. Dus het online gemak is tegengevallen, hoe vriendelijk de medewerker ook is, ook zijn begeleiding bracht niet de bedoelde wijziging tot een goede uitvoering .....
Alles is top, alleen is de Robeco app aan vernieuwing toe!
weinig
Goede rendementen, eenvoud, gemak en goed service indien nodig!
Koersen Robeco one altijd pas tegen 1300-1400 bekend Wel of geen storing. Rendement 2015 is 0 procent, experts in beleggen pffffff.
Ik kan niet zelf beleggen, behalve als ik iemand aan de telefoon krijg die mij helpt (en dat is vorige week nog gelukt)!
Van de kennis op beleggingsgebied van Uw medewerker heb ik heel veel profijt gehad.
Tot nu toe alleen maar tevredenheid.
Klant vriendelijk
correct -deskundig, sinds ongeveer midden jaren tachtig.
goede en betrouwbaar
Ik wilde advies bij de aankoop van een portefeuille. Ik ben goed geholpen door Sander Vissers. Hij zou mij nog een e-mail sturen met aanbevolen fondsen. Daar heb ik niets meer van gezien.
Hartelijk dank voor uw reactie. De betreffende mail is blijkbaar niet bij u aangekomen, onze excuses daarvoor. We hebben hem opnieuw naar u verzonden. Mocht u deze wederom niet ontvangen wilt u dan contact met ons opnemen?
In Nederland kun je bij heel wat aanbieders beleggen. Maar er is maar één partij die al 90 jaar volledig gespecialiseerd is in beleggen. Die zelf fondsen ontwikkelt en beheert voor klanten, groot en klein. Wij bieden online beleggen voor iedereen. We horen graag uw ervaring met onze dienstverlening.