Beleggen ging onverwacht langzaam, de telefonische uitleg waarom dat zo was was zeer adequaat.
Telefonische bereikbaarheid zou verbeterd moeten / kunnen worden. Één óf tweemaal jaarlijks persoonlijk ( telefonisch) contact zou ik op prijsstellen.
Ik ben vlot en prettig bijgestaan bij de aankoop van andere fondsen. Goed advies.
goed geholpen bij probleempjes
Lange wachttijden
prima service en rendement
tot nu toe ben ik tevreden. Maar ben geen echte belegger en vertrouw op jullie.
Telefoon vraag goed uitgelegd.
Ik moet iedere keer de cookies uitzetten. Draai het eens om: plaats cookies wanneer men er om vraagt.
De laatste keer zeer prettig geholpen met de 2 portefeuilles Alle lof.
Ik ben destijds in het begin van de 80-jaren begonnen met beleggen bij ROBECO. Inmiddels doen we het nu sinds april 2013, alles per computer.
Al een langlopende ervaring met ROBECO, waarmee wel is bewezen dat het prettig is een rekening aan te houden.
ik wilde mijn jaaropgave opvragen. Mijn email is veranderd en ik kon er dus niet bij. Uw medewerker heeft mij uitstekend geholpen. Hij heeft wel wat geduld met mij op moeten brengen maar hij gaf aan dat hij de tijd voor mij had.
Uw medewerkers weten heel goed waarover zij spreken
goed en deskundig advies
Pas op dit ziet er weer uit als een van de zinloze niets zeggende onderzoeken dus verspilling!!!
Had een probleem en de medewerker heeft daarop heel snel en adekwaat gereageerd en effectief geholpen!!
In Nederland kun je bij heel wat aanbieders beleggen. Maar er is maar één partij die al 90 jaar volledig gespecialiseerd is in beleggen. Die zelf fondsen ontwikkelt en beheert voor klanten, groot en klein. Wij bieden online beleggen voor iedereen. We horen graag uw ervaring met onze dienstverlening.