Geen. Ik begrijp deze vragenlijst niet. Ik heb kort geleden al een vragenlijst ingevuld. Ik heb geen zin om elke twee weken vragen te moeten beantwoorden.
Goede tot zeer goede beleggingsresulaten Overzichtelijke website
Goed en duidelijk.Als ik niet tevreden zou zijn, zocht ik wel iemand anders.
Kan moeilijk inloggen. Via een "omweg" lukt het mij wel eens om op de juiste pagina te komen.
redelijk toegankelijke site; dienstverlening telefonisch en per mail is uitstekend
Ik vind de site, en m.n. het rekening-overzicht niet overzichtelijk. Wachtwoord gewijzigd i.v.m. ten onrechte door Robeco verstuurde mail (leek phishing) - daarna bleek het onmogelijk het oude wachtwoord te herstellen. mail- en telefoon contact met medewerker is uiteindelijk wel positief afgerond.
Altijd goed en vriendelijk geholpen. Gratis zomer concert in Amsterdam wordt zeer gewaardeerd.
Inclusief de regelmatige en goed toegankelijke updates over Rebeco One vind ik de dienstverlening top. De telefonische hulpmensen zijn dat ook.
helaas laatst tel. verkooporder niet uitgevoerd zonder opgaaf redenen hierdoor later slechtere opbrengst, lagere verkoopkoers daarom lagere waardering service en dienstverlening
Serieuze en rationele aanpak zonder ontvankelijkheid voor paniek of opportunisme. Daarmee is het parkeren van vermogen veilig en aantrekkelijk. De beurzen zijn in opgaande lijn en Robeco deint mee op deze golf en dat geeft de belegger natuurlijk moed en optimisme.
Enige minpuntje is tijd tussen transactie opdracht en uitvoering soms erg lang door regelmatige vakantie van buitenlandse beurzen
meedenkend
Al jaren vaste klant, zeer tevreden. Ondanks alles wat er de laatste jaren in de wereld en op de beurzen aan de gang is.
Ik heb goede ervaring met, het bepalen van de portefeuille verliep goed. Het telefonisch contact verliep prettig en had eigenlijk niet uit alle informatie opgemaakt, dat dit de beste manier was om een portefeuille samen te stellen. (advies)
Ons laatste contact was omdat ik mijn rekening bij u na vele jaren heb beeindigd.
na een moeilijke periode is Robeco niet uit het veld geslagen en bij de pakken gaan neerzitten. Hoop echter wel dat bij een volgende grote neergang, Robeco ruim voor die tijd de bakens gaat verzetten. Het rendement is relatief laag en de risico's zijn daarvoor te groot.
In Nederland kun je bij heel wat aanbieders beleggen. Maar er is maar één partij die al 90 jaar volledig gespecialiseerd is in beleggen. Die zelf fondsen ontwikkelt en beheert voor klanten, groot en klein. Wij bieden online beleggen voor iedereen. We horen graag uw ervaring met onze dienstverlening.