Geen enkel probleem ervaren.

Positief

Portefeuille overzicht niet heel overzichtelijk en lastig dat saldo maandelijkse belegging van een elders lopende rekening gehaald moet worden

Overzichtelijk en fijn

Fijn alleen de mobiele iPhone app is niet goed

goed beleggingsproduct

• Service en klantvriendelijkheid

Probleemloos beleggen via een van de fondsen

Jarenlang ben ik een zeer tevreden klant van Robeco, dat mij de mogelijkheid bood om via een beleggingsfonds te profiteren van de rendementen van beleggingen.

• Service en klantvriendelijkheid N.v.t.

Robeco komt op mij over als een betrouwbare partij.

zie hierboven.

Prima Website

Duidelijke website en makkelijk te beheren.

Goed en zorgvuldig

• Service en klantvriendelijkheid

Betrouwbaar en kennis van zaken

Bij een onrustige beurs is de Robeco site ( Robeco ) slecht te bereiken. Ik vind de transactiekosten aan de hoge kant. De transactiekosten kun je voor beleggingsfondsen ook verrekenen in de koers en niet apart in rekening brengen.

Positief

Maak alleen gebruik van de website. Nauwelijks persoonlijk contact maar dat ligt aan mij.

Ik word goed geholpen.

• Service en klantvriendelijkheid N.v.t.

Bij een vrijwel constante stijging van de fondsen dezer dagen, zal je mij niet horen klagen.

samengevat "t zeer tevreden"

• Service en klantvriendelijkheid

Gemakkelijk beleggen, met ruime keuze aan fondsen

Ik beleg al jaren via Robeco. Aan en verkopen van fondsen gaat gemakkelijk en via de fondsbeschrijvingen en de gegevens die erbij staan kun je (al kost het wat werk) verantwoorde keuzes maken. Door de structuur van de Robeco fondsen is het risico beperkt.

• Service en klantvriendelijkheid N.v.t.

Recht voor zijn raap oke

Vragen in een keer beantwoord, en de zaken geregeld.

• Service en klantvriendelijkheid

snel antwoord - belangrijkste deel nog beantwoord

- in een eerste poging lukte het niet de vraag online te stellen; zonder specifieke reden werd het versturen geblokkeerd; een tweede poging was vervolgens zonder duidelijke reden wel succesvol + telefonische poging tot contactopname om mijn vraag te beantwoorden (kwam vanwege parallele gesprekken t.g.v. home-office niet tot stand, waarna de email werd gestuud) + snel antwoord met algemeen antwoord via email - de specifieke punten werden met het algemene antwoord helaas niet geaddresseerd waardoor een tweede vervolgvraag gesteld werd. ~ De beantwoording van de vervolgvraag is momenteel nog openstaand (sinds 2 dagen)

Geen andere ervaringen

Voldoet. Zou alleen willen dat de berichten, wanneer gelezen, verwijderd kunnen worden. Heb dit ongeveer een jaar geleden ook al eens gevraagd maar verder nooit iets vernomen. Vind bovendien dat als je vrijdagmiddag een transactie wil doen dit pas op de dinsdag daaropvolgende plaats vindt veel te lang.

• Service en klantvriendelijkheid N.v.t.

Goede fondsen, veel keus en gemakkelijk via online

Beleggen is gemakkelijk online, je kiest je eigen fondsen uit en via de app makkelijk toegankelijk

goed beleggen

een ruime keus aan fondsen, maar wel jaarlijks goed alles doornemen

• Service en klantvriendelijkheid

Goede rendementen, op eenvoudige wijze tevrwaliseeen.

Laatst wilde ik het bedeag van Maandbeleggen verhogen. Daarbij moest ik de verdeling in te beleggen fondsen weer helemaal opnieuw opgeven. Dat kan beter!

• Service en klantvriendelijkheid

Rendement goed, de app is matig

Beleggen, inleggen en opnemen gaat eenvoudig. Duurt te lang voordat opdrachten worden uitgevoerd. De app is matig. Geen favorieten bijv.

duidelijk en vertrouwd

Goede informatie op regelmatige tijden

Top!

Zeer goed geholpen cq geadviseerd

Over Robeco

In Nederland kun je bij heel wat aanbieders beleggen. Maar er is maar één partij die al 90 jaar volledig gespecialiseerd is in beleggen. Die zelf fondsen ontwikkelt en beheert voor klanten, groot en klein. Wij bieden online beleggen voor iedereen. We horen graag uw ervaring met onze dienstverlening.