Ruhige, gepflegte Anlage und tolle Lage

Die Anlage ist sehr gepflegt und unser Ferienhaus hatte einen schönen Garten mit vielen Sitzgelegenheiten. Die Ausstattung des Hauses für vier Personen war sehr gut und sauber. Die vereinbarten Zeiten bei Ankunft und Abreise wurden eingehalten. Mit dem Rad ist man in ein paar Minuten im Ortskern und der Strandaufgang ist direkt gegenüber dem Eingng des ferienparks. Man kann herrliche Touren nach Vlissingen , Veere, middelburg etc. machen. Wir kommen bestimmmt wieder.

Sehr schöner Urlaub

Sehr gute Organisation und unser Ferienhaus war super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es war sehr schön, das Haus super,haben für Oktober wieder gebucht.

Abwicklung an der Verwaltung unkompliziert ,alles gut .

anlage ist sehr gut

seit eröffnung vom bungalow-park het kustlicht sind wir jährlich auch mehrmals in der anlage zu gast. wir werden es auch weiterhin sein.

Schoenes Haus

Gute ruhige Lage, große bequeme Couch, gute Betten. Vorherige Mieter hinterlassen Schmutz im Grill, Waschmaschine und Trockner.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig huisje! Hele mooi tuin!

Wij hebben genoten van onze week in Zoutelande!! Heerlijk huisje, schitterende ligging!! En prachtig weer!!

Heerlijke vakantie

Een fantastisch verblijf in Branding 51. Een heerlijke woning op prima park!

Grote klasse!

Een geweldig huis, alles erop en eraan! Kustlicht is TOP!

Schöne Auszeit

Schöner ruhiger Ferienpark. Man ist fußläufig schnell im Ort, im Supermarkt und am Strand. Wir kommen gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

We zaten in een geweldige accommodatie.

We hebben een topvakantie gehad in een geweldige accommodatie (Zandbank 3) op park Kustlicht in Zoutelande. Een prima huis, erg rustig gelegen vlakbij de ingang van het park. Op loopafstand van het strand en het dorp met de gezellige terrassen. Heerlijk gefietst en gewandeld. Voor herhaling vatbaar in dezelfde accommodatie. Een echte aanrader!

Haus und Garten sind sehr gepflegt.

Die Mitarbeiterinnen waren sehr freundlich und hilfsbereit. Bei einem Problem war ein Mitarbeiter in wenigen Minuten vor Ort und konnte uns helfen.

Sehr ruhiger und entspannter Aufenthalt

Schönes Haus, viel Platz und großer Garten, direkt hinter den Dünen. Diesmal nicht so ruhig wie sonst da es eine Baustelle direkt neben dem Haus gab aber die sicher in ein paar Wochen beendet ist! Ansonsten herrlich ruhig. Geräumig mit gemütlichen Betten. Dusche und Toilette updatet und absolut Preis Leistung gerechtfertigt! Immer gerne wieder

Een positieve ervaring

Communicatie verloopt goed. Mooie locatie, groot schoon huis met ruime tuin. Wel jammer dat wij al om 09:15 uur uit het huis moesten.

Heerlijke vakantie!

Zoals bij de meeste huisjes van kustlicht hebben we weer genoten in Zoutelande. Dicht bij zee en strand. We hadden een heerlijk rustig huisje, helemaal afgezet voor de hond. We komen hier graag terug.

Mooi vakantiehuisje op goede plek

Wij hadden huisje 96 op woeste hoeve . Was gezellig ingericht ,zeer schoon en ruim . Op rustig parkje .dicht bij duinen en strand . En op loopafstand van Zoutelanden .Een restaurant zeer dichtbij . Allemaal plus punten .een minpunt dat er niet een bakker dichtbij was of broodjes serves dus we misten de verse broodjes in de ochtend

Tolle Lage tolles Grundstück

Was immer wieder schlecht ist, ist die Reinigung der Räume. Sie sind nicht gut gereinigt nur oberflächlich durchgewischt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zijn al vaker geweest in kreek en duin, en vinden het een prachtige locatie

Fantastisch verblijf

Mooi appartement!

Prachtige ligging

Het appartement ligt geweldig. Mooi uitzicht en lekker dicht bij zee. Ook de plaatsen in de buurt zijn leuk. Supermarkt is wel 4 km er vandaan. Prijs is voor n paar dagen best hoog.

Het was fantastisch

We hebben genoten van de riante en comfortabele woning.ook hebben we erg genoten van de ligging, de tuin en vooral het prachtige weidse uitzicht rondom. Het was erg zonnig weer en door het vele glas hadden we ook steeds een zonnig huis. De haard gaf 's avonds extra sfeer in huis.

Heerlijke tuin

Huis was prima, tuin lekker ruim! Alles was aanwezig. Zelfs een vlieger!

Perfecte lokatie voor paar dagen aan het strand

Mooie accommodatie mooie ligging. Als alles open is komen we graag een keertje terug

Een enorm vriendelijke receptie

Net een midweekje vakantie gehad in Duinpark het kustlicht. Een heel rustig park, met grote huisjes. In deze tijd van het jaar zijn er helaas veel mieren, maar al heel snel werden er mierendoosjes gebracht. De oven was defect en ook die werd snel gemaakt. Het huisje was zeer groot, helaas wel wat achterstallig onderhoud, maar alles was schoon en functioneerde. Prima weekje gehad. Het strand is, voor gezonde benen op loopafstand. Het dorpje is wat verder weg, maar zou ook kunnen. Een fiets is het meest ideaal.

Wij willen er blijven wonen!

Wij verbleven in een superluxe ingerichte villa op Kustlicht 2 met een geweldige tuin. Lopend naar het strand en een mooi wandelingetje naar de boulevard van Zoutelande. Supermarkt ook op loopafstand. Team Kustlicht heeft het prima voor elkaar!

Accommodatie is perfect. Groot en schoon. Ligging met een groot grasveld biedt veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Mooi uitzicht. Enige minpunt is de vroege controle op de vertrekdag. Dit had voor ons na 10.00 uur mogen zijn.

Branding 11

4374LD Zoutelande