vakantie Residentie Kreek en Duin 48
van 2 tot 16 mei waren wij in dit appartement. In eerste instantie oogde het schoon, maar al snel viel ons op dat er achterstallig schoonmaakwerk was, zoals veel stof slierten langs de muren, vuile plinten en vieze ramen. vooral de deuren naar het terras had vieze vegen van vingers, handen of snuiten. Maar ook waren de glasdeurtjes van de servieskast niet erg schoon. Vieze vlekken aan deuren en stijlen, en aangezien we zelf voor onze eigen hygiene de vloer in badkamer en wc schoonmaken viel ons op dat deze erg vuil waren. Net als de tegelmuur bij de wastafel. Wij hadden daar een klein nachtlampje gehangen voor `s nachts, toen zagen we hoe vies de tegels waren van opgedroogd water, spetters enz.
Het dekbed van het 5e extra bed was smerig met vlekken. Gelukkig hadden wij dat niet nodig.
Op een bed in de kleine slaapkamer lag nog zand van de vorige gasten.
Mbt het comfort : pocketvering matrassen aan de harde kant, maar dat is persoonlijk. De bank wat aan de lage kant en loopt wat schuin naar achteren, wat voor 60+ lastiger is om uit op te staan. Miste een extra kussentje. De tuinstoelen waren prima om aan tafel te zitten, maar als je in de zon op het terras wil relaxen is het niet erg comfortabel. Heel erg recht. Gelukkig stonden er 2 strandstoelen in de berging maar je moet erg soepel zijn om daar uit op te kunnen staan. Ik vind dat dit punten voor verbetering zijn.
Ondanks deze punten van kritiek hebben we wel een heel lekker verblijf gehad. Wat wij storend vies vonden ivm ons verblijf van 2 weken hebben we zelf schoon gemaakt ivm meer verblijfsgenot. Want uiteindelijk hebben we zeker genoten