mooi ruim penthouse, met nogal wat punten ter verbetering
wij waren hier met 5 personen en een kat, dus qua ruimte heerlijk. Er zijn alleen wel verbeter punten . Allereerst de matrassen van de hoofdslaapkamer. Deze waren ronduit slecht en aan vervanging toe. Contact opgenomen met Kustlicht, zij hebben voor nieuwe matrassen gezorgd. Hierdoor lag mijn vader van 101 een stuk beter. Bedankt hiervoor.
Er zijn verder nog een aantal punten ter verbetering, o.a een nachtlampje zonder stekker, wandcontactdoos achter bed waardoor je het bed maar gedeeltelijk tegen het hoofdbord kan schuiven( 2 jaar geleden ook al gemeld. )Kan je eenvoudig oplossen. En de onderbedden zijn in het kleinste kamertje groter dan de matrassen. Heel raar. Snoeren onder de tv op de grond. Niet handig als er huisdieren zijn. Hebben we zelf opgebonden. Bij de badkamer ensuite zou het fijn zijn als er een oplossing zou zijn voor het douchewater dat de vloer op loopt. Het holletje waar de moet douchen is krap bemeten.
Serviesgoed was niet schoon, en in koekenpan zat nog aangebakken ei. Bedankt vorige huurders. Hebben alles maar door de vaatwasser gedaan bij aankomst. Wasdroger stond nog aan en pluizenfilter was niet schoon gemaakt. Parasols lagen voor oud vuil op balkon. Zet ze bij beeindigen van de vakantie terug in washok. Kapotte parasolvoet op balkon.
In de zomer wordt het er bloedheet. Geen screens of uitklap scherm voor de ramen en op balkon. Er staan simpele parasols die niet bestand zijn voor veel wind. Dan waaien ze om. Dus gordijnen dicht. Heel gezellig als je ouder bent en door de hitte liever binnen blijft. Kortom, gezien de prijs zou er betere kwaliteit geleverd kunnen worden. Je betaalt een hoop , dan mag je toch hoge verwachtingen hebben
Ik zou het penthouse best aanbevelen, mits er verbeteringen worden aangebracht maar op dit moment niet.