ik ben zeer tevreden over de snelle behandeling, professionele service en het resultaat
Zeer tevreden over mijn nieuwe kunstgebit
Ik heb een zeer goede ervaring met de behandeling van Vink
Afgelopen week bij Vink tandtechniek geweest voor mijn los zittend kunstgebit. Deze is weer passend gemaakt. Ben erg tevreden over de behandeling. Mijn gebit heeft nog nooit zo vast gexeten.
Erg prettig geholpen. Praktijk oogt schoon en professioneel
Was prettig
Ben zeer prettig geholpen. Voor mijn volgende gebit kom ik weer naar jullie. Bedankt
zeer tevreden
Super tevreden alleen de tandarts was wat zakelijk
zeer tevreden, ik kom nog terug voor verdere behandeling.
uitstekend bevallen volgende keer kom ik zeker terug
ik ben daar met de feestdagen heel goed geholpen waar andere hier voor niet thuis waren
Erg vriendelijk personeel waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. De praktijk zier er modern uit en straals comfort uit. De kwaliteit van het werk is zeer goed. Ik ben erg blij met mijn gebit!
Ik ben u al heel lang klant. Heb sinds 4 maanden een nieuwe gebit van jullie en het zit geweldig. Ik ben super tevreden!
Zeer prettig geholpen dit weekend!
zeer fijn geholpen
Heb alles prettig ervaren, ondanks de kokhals problemen.
zeer goed en klantvriendelijk
Erg tevreden over mijn nieuwe kronen en bruggen!
Alleen positieve ervaringen. Helemaal niets aan te merken, daarom overal 10/10 waardering
Heikantstraat 18 A
5581VB Waalre