SUper!! Vooraf veel info over het behandelplan en de kosten en afspraken. Vanaf het eerste bezoek veel aandacht over heel de procedure.
Op zaterdagmorgen brak mijn partiële frameprothese geheel aan stukken, ongeveer in 5 delen. Mijn tandarts voorspelde dat er waarschijnlijk een geheel nieuwe prothese zou moeten worden gemaakt, waar een doorlooptijd van minimaal 2 weken mee gepaard zou gaan. Na spoedberaad kon ik nog dezelfde zaterdagmiddag om half 2 bij Vink op het tandtechnisch laboratorium terecht. Op uitermate vakkundige wijze heeft Gert mijn gehele partiële prothese gerestaureerd en uitgebreid, zodat ik op zaterdagmiddag om half 5 met een uitermate tevreden gevoel weer buiten stond. En als klap op de vuurpijl: daarna geen enkel drukplekje gehad. Gewoon in één keer 100% goed.
Goede curves. Klant vriendelijk.
Correcte professional, kees verstaat zijn vak en heeft door de jaren heen een mooie zaak opgebouwd. Vink Tandtechniek is waar je moet zijn.
De advertenties via facebook maken waar wat ze me vertellen. Snel geholpen door een erg kundige tandarts in een erg mooie praktijk. Ga zo door en tot bij de vervolg afspraak
Ik ben nog niet geweest. Een dag voor de afspraak is deze gecanceld. Heb nu een afspraak staan op 17 februari. Echter qua eerste afspraak kreeg ik uiteindelijk voor het gecanceld werd twee sms berichten, beide met een andere tijd. Gezien het feit dat ik nu voor een beoordeling wordt gevraagd, vraag ik me af of administratief het e.e.a. goed verloopt. Echter de daadwerkelijke beoordeling kan ik pas na 17 februari geven.
Perfect daar werken vakmensen met liefde voor het werk
In een woord super
Er werd mij een intake beloofd maar deze is niet doorgegaan omdat de betreffende tandarts niet wilde meewerken aan een second opinion en mij liet afpoeieren door de secretaresse.
Ik heb sinds 9 dagen een nieuwe onder brug en ben niet helemaal tevreden over mijn uitspraak "lispelen" wat voorheen niet het geval was. Mijn idee is dat nieuwe ondertanden te ver naar voeren staan, wat volgens de tandarts het beste matched met de bovenkaak. Haar idee is dat ik moet wennen aan de nieuwe tanden en hiervoor ruim de tijd moet nemen. Ik weet niet of dit lukt na 59 jaar?
Ik ben tot dusver vriendelijk en met volle tevredenheid voorgelicht en geholpen. Heb het gevoel dat men niet voor het geld gaat maar voor de goedkoopste oplossing. Omdat ik nu een behandeling krijg die goedkoper uitvalt en mijn goede tanden worden behouden. De behandeling wordt volgende week gestart met een slotjes beugel en in de loop van de jaren kijken hoe het esthetisch het beste kan worden opgelost. Dit vind ik top mede ook omdat je zo de kosten kan spreiden. Iets wat mij bij andere tandartsen nooit is verteld dat het zo ook kan. Dus tot dusver top met dank aan Dhr Kooistra.
ik ben snel , vriendelijk en professioneel geholpen
Via facebook. Ik had een probleem met mijn prothese waar rubbere ringetjes inzaten voor mijn implantaten. Ik heb de ringetjes zelf meegebracht maar kon ze er zelf niet inzetten. (Dat durfde ik niet) Maar ik heb ze wel op voorraad. Dan vraag ik of het mogelijk is deze door Vink erin te laten zetten en dan mag ik komen op afspraak. Ik doe dat dan, je wordt behandeld of je ze komt storen (heel onpersoonlijk) en vervolgens is er iemand die ze er even inzet. Maar krijg vandaag via VGZ een rekening en dan blijken er dus twee rekeningen gedeclareerd te zijn. 15 euro voor het materiaal en 35 voor nog iets (waarschijnlijk het consult) Maar nogmaals ik heb het materiaal zelf meegebracht. 5 minuten werk dus ik doe het de volgende keer zelf wel. Ook omdat ik de onvriendelijke dames aan de receptie liever nooit meer wil ontmoeten. Jammer, ik dacht een fijn adres te hebben gevonden want let wel, met een prothese ben je sowieso niet zo gelukkig dus dan is het fijn dat je een stukje aandacht krijgt. En helaas dat heb ik niet ervaren.
Merci kees voor alles. Ik beveel je aan bij al mijn kennissen!
Snel geholpen dankzij Vink. De advertenties liegen niet, enorm geholpen. Mvg
Everything went really well. Thanks to Peter! Everyone was very sweet and the procedure was very well explained to me, I had no fear at all. Good job people!
zeer positief zowel mijn problematiek omtrent de prothese serieus nemen, als het maken van een nieuwe prothese die vakkundig goed gemaakt is. afspraken liepen goed.De kosten waren duidelijk
zeer tevreden en ze waren heel vriendelijk
Ben echt super geholpen. Ben al van kinds af aan doodsbang voor tandarts. Maar hier ben ik super geholpen. Alles wordt eerst uitgelegd, je vragen worden beantwoord en behandeling is uitstekend. Durf nu weer sinds hele lange tijd te lachen. Echt super !!!
Was ontzettend gespannen vantevoren. Heel fijn geholpen.
Heb 8 heel mooie kronen en ben er zeer tevreden over.
Na bijna 1jaar een slecht zittende boven prothese als een gedeeltelijk plaatje in mijn onderkaak ben ik veranderd van tandtechnieker. Na enkele behandelingen bij Vink tandtechniek Waalre paste alles perfect, zowel in de boven prothese als in de onderkaak en kon ik weer alles eten. Wat een vakmanschap en vriendelijkheid heb ik hier gevonden. Heel veel dank voor alles
Goede prijs/kwaliteit verhouding, erg vriendelijk personeel en een mooie praktijk. Kees Vink is een vakman en hij weet waar hij het over heeft. Gr Karel
Goede dag na jaren lang de verkeerde prothese hebben gedragen qua tand grootte en verkeerd in de mond om dat ik bijna geen kaak meer heb voor goede hou vast vond ik het al lang best dat ik het goed vast plakt om dat ik van de verzekering niet implantatie in boven kaak ver goed krijg ik ben nog jong en vond het zo vervelend dat ik ook niet meer lachte ik werk in de horeca dus veel praten maar als iklachte draaide ik me om tot ik bij vink terecht kwam via Google Raymond Brons heeft mij geholpen in Den haag wat een klasse man in zijn inzicht zijn deskundige kijk op mijn algehele gezicht zijn perfectie om te blijven zoeken naar het juiste klasse meer kan ik niet zeggen vakmensen bij vink mijn man is in zoetermeer geweest bij Phillip vink ook suppperrrrrrr geworden zat ook verkeerd in de mond is ook bij vink een nieuwe prothese gemaakt vakmensen ook te mensen achter de schermen vriendelijke groet irma
Heikantstraat 18 A
5581VB Waalre