Snel geholpen met een fijne behandeling waar de tijd voor je wordt genomen. Daarnaast viel het hele proces me uiteindelijk alles mee!
Super goed en snel geholpen. Fijne service met veel aandacht.
slecht
Uitstekend geholpen!
Goed ervaring gehad
Heel prettig en goed geholpen!
Ik heb een enorme angst voor de tandarts. Maar door de vriendelijkheid en benadering van de medewerkers geeft je een gevoel van vertrouwen. Daardoor was ik niet bang en ga ik vol vertrouwen voor de komende behandelingen naar de tandarts.
Zeer slecht, stuurt klanten naar verkeerde vestiging heeft geen verstand van zaken. vestiging was hoofddorp, deze vestiging was erg boos op vink. maar ik nog meer.
Ben in breda geweest, netjes behandeld
Van het begin tot het einde goed geholpen. Nergens last van en een goede prijs/kwaliteit tav de concurrent.
Erg goede hulp, goed proces en goede implantaten. De tandarts heeft goed geholpen en erg duidelijk geweest over alles.
Nette tandheelkunde, en aardige mensen.
SUper!! Vooraf veel info over het behandelplan en de kosten en afspraken. Vanaf het eerste bezoek veel aandacht over heel de procedure.
Op zaterdagmorgen brak mijn partiële frameprothese geheel aan stukken, ongeveer in 5 delen. Mijn tandarts voorspelde dat er waarschijnlijk een geheel nieuwe prothese zou moeten worden gemaakt, waar een doorlooptijd van minimaal 2 weken mee gepaard zou gaan. Na spoedberaad kon ik nog dezelfde zaterdagmiddag om half 2 bij Vink op het tandtechnisch laboratorium terecht. Op uitermate vakkundige wijze heeft Gert mijn gehele partiële prothese gerestaureerd en uitgebreid, zodat ik op zaterdagmiddag om half 5 met een uitermate tevreden gevoel weer buiten stond. En als klap op de vuurpijl: daarna geen enkel drukplekje gehad. Gewoon in één keer 100% goed.
Goede curves. Klant vriendelijk.
Correcte professional, kees verstaat zijn vak en heeft door de jaren heen een mooie zaak opgebouwd. Vink Tandtechniek is waar je moet zijn.
De advertenties via facebook maken waar wat ze me vertellen. Snel geholpen door een erg kundige tandarts in een erg mooie praktijk. Ga zo door en tot bij de vervolg afspraak
Ik ben nog niet geweest. Een dag voor de afspraak is deze gecanceld. Heb nu een afspraak staan op 17 februari. Echter qua eerste afspraak kreeg ik uiteindelijk voor het gecanceld werd twee sms berichten, beide met een andere tijd. Gezien het feit dat ik nu voor een beoordeling wordt gevraagd, vraag ik me af of administratief het e.e.a. goed verloopt. Echter de daadwerkelijke beoordeling kan ik pas na 17 februari geven.
Perfect daar werken vakmensen met liefde voor het werk
In een woord super
Er werd mij een intake beloofd maar deze is niet doorgegaan omdat de betreffende tandarts niet wilde meewerken aan een second opinion en mij liet afpoeieren door de secretaresse.
Ik heb sinds 9 dagen een nieuwe onder brug en ben niet helemaal tevreden over mijn uitspraak "lispelen" wat voorheen niet het geval was. Mijn idee is dat nieuwe ondertanden te ver naar voeren staan, wat volgens de tandarts het beste matched met de bovenkaak. Haar idee is dat ik moet wennen aan de nieuwe tanden en hiervoor ruim de tijd moet nemen. Ik weet niet of dit lukt na 59 jaar?
Ik ben tot dusver vriendelijk en met volle tevredenheid voorgelicht en geholpen. Heb het gevoel dat men niet voor het geld gaat maar voor de goedkoopste oplossing. Omdat ik nu een behandeling krijg die goedkoper uitvalt en mijn goede tanden worden behouden. De behandeling wordt volgende week gestart met een slotjes beugel en in de loop van de jaren kijken hoe het esthetisch het beste kan worden opgelost. Dit vind ik top mede ook omdat je zo de kosten kan spreiden. Iets wat mij bij andere tandartsen nooit is verteld dat het zo ook kan. Dus tot dusver top met dank aan Dhr Kooistra.
ik ben snel , vriendelijk en professioneel geholpen
Heikantstraat 18 A
5581VB Waalre