Ik ben super goed behandeld en alles is goed uitgelegd.In januari gebit opgehaald een paar uur in gehad alleen de andere ochtend kreeg ik hem niet meer in,smaandags gebeld en kon gelijk terecht alleen bij een ander geen probleem ben verder goed geholpen ook de weken erna. Zodra er maar iets aan de hand is of je hebt problemen kun je altijd snel terecht de service is uitstekend ben nu ook aan het rondvertellen hoe goed jullie zijn.
Mijn complementen Bart Bangert in Tilburg. Als je daar komt ben je gelijk je zenuwe kwijt. Iedereen bij bb tandarts in Tilburg Bedankt.
Goed behandeld door Tandarts van Hek en dhr. Vink
Prettig behandeld in alle rust. Mooie praktijk. Zeer ervaren team zoals het op mij overkwam. Zeer tevreden met mijn nieuwe kunstgebit! Deze heeft nog nooit zo vast gezeten.
Goede behandeling genoten. Kom al langer bij de praktijk. Zeer tevreden patiënten
Zeer vakkundig en behulpzaam
Goede klandizie. De praktijk is wat mij betreft iedereen aan te raden. Zeer aangename omgeving pet af
Top!!
Geweldig. Ik ben als herboren en als mijn kaken en ik gewend zijn aan de protheses loopt alles weer op rolletjes. Geweldige service en vakmanschap. Ik raad het iedereen aan!!!
Snel weer op weg geholpen met een korte reparatie. Bedankt voor de goede hulp
Goed en naar tevredenheid geholpen
Tevreden
Snel geholpen met een fijne behandeling waar de tijd voor je wordt genomen. Daarnaast viel het hele proces me uiteindelijk alles mee!
Super goed en snel geholpen. Fijne service met veel aandacht.
slecht
Uitstekend geholpen!
Goed ervaring gehad
Heel prettig en goed geholpen!
Ik heb een enorme angst voor de tandarts. Maar door de vriendelijkheid en benadering van de medewerkers geeft je een gevoel van vertrouwen. Daardoor was ik niet bang en ga ik vol vertrouwen voor de komende behandelingen naar de tandarts.
Zeer slecht, stuurt klanten naar verkeerde vestiging heeft geen verstand van zaken. vestiging was hoofddorp, deze vestiging was erg boos op vink. maar ik nog meer.
Ben in breda geweest, netjes behandeld
Van het begin tot het einde goed geholpen. Nergens last van en een goede prijs/kwaliteit tav de concurrent.
Erg goede hulp, goed proces en goede implantaten. De tandarts heeft goed geholpen en erg duidelijk geweest over alles.
Nette tandheelkunde, en aardige mensen.
Heikantstraat 18 A
5581VB Waalre