Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de professionele vakbekwaamheid en vriendelijkheid van het personeel. De reviews noemen duidelijke uitleg, aandacht voor wensen en een ontspannen sfeer. Veel respondenten noemen snelle hulp en een prima eindresultaat. Gezamenlijk geven de ervaringen aan dat men tevreden is over de zorg.
Er wordt aandachtig naar de wensen van de cliënt geluisterd. En waar nodig denken ze met je mee. Wordt erg nauwkeurig en netjes gewerkt, en mocht je ergens niet tevreden mee zijn, dan wordt er meteen een oplossing gezocht. Je verlaat de praktijk met een grote glimlach. Het personeel (receptie) is super vriendelijk. Top service, top praktijk. Ik kwam uit België. Deed er meer als een uur over maar het was het helemaal waard
20 January 2025
Nuray cakiroglu
Berendrecht
Fijn dat je het waard vond om vanuit België te komen, en bedankt voor je mooie woorden!
Team Vink Tandtechniek
Heel vakkundig en vriendelijk geholpen
15 January 2025
Cornelia
Eindhoven
Dank je wel voor je compliment Cornelia! Fijn om te horen dat je vakkundig en vriendelijk geholpen bent.
Fijne behandeling, goede service
10 January 2025
Frans
Bongers
Bedankt voor je compliment Frans. Wat fijn om te horen dat je de behandeling als fijn hebt ervaren!
Team Vink Tandtechniek
Helaas bleek de gemaakte prothese absoluut niet te passen. Omdat de protheticus maar beperkt beschikbaar is, heb ik daardoor n week zonder tanden in de bovenkaak moeten rondlopen. De protheticus is vriendelijk maar geeft weinig informatie tav onderhoud, do's en dont's etc. Ik heb daardoor veel zelf moeten opzoeken en dat voelt niet echt klantgericht voor zoiets belangrijks. Ook kwam hij vaak gehaast over en heeft hij me eens weg laten lopen met oranje pasta resten om de mond. Dat zag ik zodra ik in mijn auto pas. Daar mag wel wat meer aandacht aan worden besteed.
Beveelt niet aan
2 January 2025
Helen
Almere
Bedankt voor je feedback, we vinden het vervelend dat de prothese niet direct goed paste en dat je daardoor een week zonder tanden in de bovenkaak had moeten lopen. We streven altijd naar de beste zorg en klantgerichtheid, dus nemen je opmerkingen serieus om onze service te verbeteren. We gaan ervoor zorgen dat er meer aandacht komt voor zowel de uitleg als het afwerken van behandelingen. Excuses voor het ongemak, we hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Team Vink Tandtechniek
Vond het verschrikkelijk dat ik boven en onder zowat volledige extractie moest. Christa Quadvlieg en assistente van team Tillmans mondzorg in Maastricht hebben mij super en heel lief en begripvol geholpen en vervolgens Iris Vrancken van Vink Tandtechniek net zo super,begripvol,lief en kundig geholpen. Moet nog wennen,maar het resultaat is super mooi...dankjewel!
20 December 2024
Chantal
Heerlen
Een goed advies en een heel mooi eindresultaat. Ik raad vink tandtechnicus in Waalre iedereen aan.
16 December 2024
Jose
Geldrop
Als zuiderling gekozen voor de locatie Maastricht De voorbereidingen door het team van Tillmans Mondzorg en het eindresultaat verzorgd door Iris Vrancken waren in een woord perfect. Nu een week verder geen centje pijn. Hiervoor mijn dank.
8 December 2024
Ben
Kerkrade
Werkelijk een super team. Receptie, behandelaars in een een woord : Geweldig. Kan het iedereen aanbevelen.
5 December 2024
Harrie
Pelt
Zeer tevreden, vriendelijke en bovenal deskundige behandeling
2 December 2024
ARTHUR
Amsterdam
Alles netjes volgens afspraak met goede uitleg voor elke behandeling, vriendelijke mensen
1 December 2024
Theo
Uitgeest
Vink Tandtechniek Waalre. Vriendelijke en behulpzame mensen. Terug geweest klikgebit zat een beetje te vast, prima geholpen een aanrader bij Vink Waalre.
28 November 2024
Har
Asten
Echt zorg op maat, nam de tijd om alle overwegingen voor ander gebit aan oude vader uit te leggen en te bespreken. Eindresultaat heel mooi geworden en zit perfect
28 November 2024
A snuverink
Pernis
Prima geadviseerd zodat ik tot een deugdelijke keuze kon komen. Prima werk geleverd.
Paul
Zoetermeer
De tand technicus heeft goed geluisterd naar mijn bevindingen
Pia
Dronten
Alles gedaan zoals je het graag ziet. Kundige en geduldige mensen.
Herbie
Valkenswaard
Super goed geholpen. Binnen gekomen met een gebroken prothese. Ondertussen zo wel onder als boven vervangen.zeer tevreden
24 November 2024
judith
Nuenen
Gehoöpen door een lieve vriendelijke mederwerkster
23 November 2024
Kamer
Den Haag
Heel blij mee en zat gelijk goed.
22 November 2024
Sannie
Nieuwegein
Mijn ervaring is dat alles heel goed verlopen is. Ze hebben me echt heel vakkundig geholpen. Heel vriendelijk en zorgzaam personeel. Echt super goed vakwerk geleverd. Dank je wel
Caroline
Sterksel
Geweldig geholpen door Uw deskundige medewerker
John
De Meern
Ik ben geholpen door dhr. W. Zwaan in Emmeloord. Alles is rustig uitgelegd wat ik kon verwachten van het tijdelijke gebit en daarna het blijvende gebit. Zeer deskundige man die een enorme rust uitstraalt. Ik ben zeer tevreden!!!
Lies Duijn
Kuinre
Na vervelende ervaringen bij een andere tandtechnieker, werd en wordt mij hier een geheel andere behandeling aanbevolen en die werkt. Iris heeft veel inzicht en weet wat ze doet maar kan ook iemand gerust stellen, dat wil niet zeggen dat de andere medewerkers dit niet doen. Maar ik heb momenteel veel met haar te maken. De praktijk ziet er uitnodigend uit.
Selder
Roermond
Heel goed behandeld en tevreden
Igna
Eindhoven
de hele behandeling va het opmeten tot aan het plaatsen van de prothese werd zeer vakkundig gedaan. Ik was ook zeer tevreden over hoe de behandeling in zijn totaal verliep
14 November 2024
Jim
Pijnacker
Alles is perfect gegaan .goed een lief personeel . Prothese pas perfect .kan mij niet blijer maken groetjes ab
13 November 2024
Branch
E-Commerce, Retail
Specializations
Kantoor, Printers
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.