Een fijne nieuwe facing bij vink gehad! Alles is goed gegaan en heb gewoon betaald wat er bij de intake en op de website vermeld werd. Geen addertjes of iets maar gewoon heel netjes behandeld
Ben al jaren bekent met de praktijk van Vink in Waalre, maar nog nooit binnengeweest. Tot op een tijdje geleden toen ik na wat goede verhalen ook ben geweest, blij dat ik ben geweest! Alles werd vergoed door de verzekering en het personeel was erg vriendelijk. Beter dan bij mijn eigen tandarts
Dankzij mijn moeder ben ik bij deze toppers in de stoel beland. Ze hebben mij enorm goed geholpen met mijn prothese. Deze zat al maanden niet meer strak en nu voelt het weer heerlijk! Voor mijn nieuwe prothese kom ik zeker terug naar jullie in plaats van mijn eige tandarts!
Via google bij vink tandprothetiek terecht gekomen. Mijn oude kronen zijn allemaal in korte tijd vervangen en alles zit weer als vanouds. Erg blij dat ik bij Vink in de stoel ben beland want mijn glimlach ziet er weer gezond uit, ik durf weer te lachen.
Ik ben echt heel blij met het resultaat! Ik heb ruim 2 uur in de stoel gezeten voor mijn composiet facing maar het was het zeker waard! Voor de volgende behandelingen die ik laat doen kom ik dan ook zeker terug! Philip heeft me goed geholpen en ik raad mijn vrienden jullie zeker aan
Helemaal Top!
Vandaag had ik een afspraak bij Vink Tandtechniek in Waalre bij Kees, Ik kan alleen maar zeggen dat ze prima service verlenen!
Goed!
Bij binnenkomst al vriendelijk begroet door de balie medewerksters, Super tevreden over de behandeling bij Kees, alles wordt duidelijk uitgelegd. Niets op aan te merken
Uitstekend! Ook de Baliemedewerksters zijn gastvrij en zeer vriendelijk
Vanaf het eerste moment ben ik zeer goed geholpen. Vriendelijk personeel. Snelle en nette service. Goede en mooie kwaliteit!
Goed!
Ik voel me gehoord en goed geholpen en dat is fijn.
Goede en snelle service!
Zeer prettig , snel advies, geen lange wachttijden ( super snel ) Na een second opinion ben ik graag gebleven.
Al een hele tijd geleden bij de praktijk geweest voor een intake gesprek. Alles ging zeer vlot en professioneel. Binnenkort kom ik voor een nieuw klikgebit.
Had een intake aangevraagd en kon gelijk(binnen 3 dagen) dezelfde zaterdag al terecht. Toch een beetje gespannen erheen gegaan maar werd gelijk door Philip op mijn gemak gesteld. Alles werd besproken en ben toen gelijk het traject ingegaan. Na plaatsing was het een verademing en het ziet er zo goed uit. Mijn complimenten voor het team. Philip, je hebt je best gedaan en het zit perfect. Heb niets anders dan lof voor het team van Vink Tandtechniek.
heel goede ontvangst,zorg,en afspraken
Er werd ruim voldoende tijd genomen. Zeer zorgvuldige controle van mijn hele gebit. Verschillende mogelijkheden van behandeling besproken. Achteraf hierover nog een email ontvangen waarbij het besprokene nog eens puntsgewijs werd bevestigd.
Zeer goed advies ontvangen. Geen geldklopperij maar duidelijk welke behandelingen mogelijk zijn. Ben tot mu toe zeer tevreden, heb wel nog geen kronen dus dat wordt afwachten.
Zeer vriendelijk en professioneel. Excellent werk door technieker en tandarts.
Mijn ervaring was erg goed. Heel prettig geholpen en goede uitleg gehad
Afspraak begin 2017 gemaakt voor 2 personen. Bij aankomst bleek echter de intake niet ingepland maar alleen het "happen" (voor onzichtbare beugel). Omgekeerde wereld want als je niet in aanmerking komt voor de beugel betaal je voor niets de kosten van het happen; reactie tandarts was zo ongeinteresseerd en wilde alleen maar weten of wij het wel of niet wilde. Was niet haar probleem, het is wat het is zei ze... Geen excuus of sorry! Deze tandarts is slecht voor de zaak want als de kennismaking al zo verloopt laat ik niemand aan mijn tanden sleutelen.
Prima Geholpen 2jaar veel pijn gehad
Ben gegaan voor evt implantaten, zeer goed advies gekregen. Ook heb ik een nieuw gebit laten maken. Al mijn wensen zijn in overleg zeer goed uitgevoerd. Uitstekend, krijg complimenten van familie en vrienden over mijn nieuwe gebit. Ben zeer tevreden, en zal Vink Tandtechniek ook aan derden aan bevelen.
Heikantstraat 18 A
5581VB Waalre