Filters

10

Ben naar tevredenheid geholpen

Aangename Praktijk. Dhr Kees Vink is uiterst kundig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk en deskundig

Dhr. Vink en zijn medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Dhr. Vink is een fijne aardige man.

 • Aanbevelen? Ja
8

Over het algemeen zeer tevreden.

Dhr. Vink weet waar hij over praat, is vakkundig en gezellig. De kwaliteit van de prothese is erg goed alleen de voorlichting vooraf qua hoeveelheid afspraken zou wel beter mogen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er is top kwaliteit geleverd in Nieuwegein !

Sinds januari 2021 gestart met behandeling implantaten met klikgebit. Uiteindelijk in oktober besloten om helemaal opnieuw te beginnen met het klikgebit. Maar dan met een nieuwe tandtechnieker, Frits is de naam. Na de eerste ontmoeting straalde de rust en kundigheid van de man af. Zodoende kreeg ik er ook weer vertrouwen in. Hij vertelde wel meteen dat ik een gecompliceerde kaak heb en dat ik geen haast moest hebben. Nu januari 2022 kan ik sinds een jaar weer een stukje vlees eten !! Geweldig werk Frits ! Dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ok

Ok

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen

Ben geholpen door Frits die werkzaam is bij tandartsenpraktijk Wijth in Nieuwegein Ben door Frits prima geholpen, gerustgesteld en heeft een prachtig klikgebit voor mij gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

ECHT VAKWERK

PRIMA BEHANDELD HET HEEFT EVEN GEDUURD MAAR HET IS HEEL MOOI GEWORDEN BEN OOK ZEER TE VREDEN ZOU DIT ZEKER AANBEVELEN.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen na gepruts van andere tandtechnicus

Ik had een nieuw gebit via een tandarts en tandtechnicus. Paste aan geen kanten en ik kon er niet mee eten. Op internet Vin tandtechniek gevonden. Via hen heb ik nu een geweldig passend en ook nog mooier gebit. Fantastisch.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waalre is een kundige en persoonlijke vestiging

De gehele begeleiding is prima, wordt heel persoonlijk ontvangen. Meneer Vink is een kundige man. De lange reistijd was het mij zeker waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede service

Bij Vink in Waalre wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Je kan er altijd terecht, de praktijk is schoon en ik heb nooit lange wachttijden gehad. Dhr Vink is een aardige, vakkundige man.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

ben heel blij met mijn nieuw gebit dank aan de goede samenwerking Dr Flapper en technieker eric vestiging Roosendaal afspraken altijd goed nagekomen vriendelijk en vakkundig ik ga weer fluitend door het leven.

 • Aanbevelen? Ja
8

Kan altijd terecht

In Waalre kan ik altijd terecht met klachten, alles wordt ook naar behoren verholpen. Ik ben nu toe tevreden met mij prothese.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geholpen door Vink in Maastricht

Roberto heeft gezorgd dat mijn klikgebit voor de bovenkaak op een professionele, sympathieke manier en relatief snel werd gemaakt. Past gelijk, mooi uitstraling. Kortom super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zeer goede ervaring bij praktijk Waalre. Dhr. Vink neemt de tijd voor je, hij luistert naar je wensen, is zeer kundig en erg vriendelijk. Ook de rest van het personeel is zeer klantvriendelijk. De praktijk straalt professionaliteit uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Prettig geholpen door Erik Vink op de locatie Oud-Heusden. Naar heel veel passen en meten,ben ik blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een zeer fijne tandtechnieker met een paar verbeterpuntjes.

Dhr. Vink is een zeer fijne, zorgzame en correcte man. Het was wel een beetje vreemd dat wij pas bij onze laatste afspraak door kregen dat wij met Dhr. Vink zelf te maken hadden. Door corona moesten wij buiten in de auto wachten wat met dit weer geen pretje is. Een warm kopje koffie zou dan wel fijn zijn geweest. Daarnaast vonden wij het niet fijn dat wij voor de intake eerst naar een tandarts moesten ipv rechtstreeks naar Vink. (Ik ben geen nieuwe patient, ik had al een noodkunstgebit)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat betreft de verbeterpuntjes: wij hebben als vast protocol dat patiënten een eerste intake hebben bij een tandarts. Vaak is men al geruime tijd niet meer bij een tandarts geweest en is het verstandig om de gezondheid van de mond eerst te controleren voordat er aan de behandeling wordt begonnen. Dit uit extra zorg voor de patient. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Dorrie Vink praktijkmanager.

1

Geen garantie

Binnen 1 jaar kies afgebroken. U zal wel op iets hards hebben gebeten. Ja en, moet toch kunnen? Reparatie achterlijk duur, zat daarna niet helemaal goed meer. Vorig frame 15 jaar mee gedaan, elders gemaakt, reparaties waren gratis. Helaas door verhuizing te ver weg. Op een klacht wordt nier gereageerd. Dus hele slechte service.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw, Jammer dat u schrijft dat er niet door Vink wordt gereageerd op een klacht. Ik heb direct uw klacht opgepakt toen deze bij mij bekend werd. Ik heb u uitgelegd dat de reparatie niet door Vink is gedaan. Uit coulance heb ik u aangeboden om de kosten te vergoeden en er is een nieuwe afspraak bij uw behandelaar gemaakt om het probleem voor u op te lossen. Ondertussen wacht ik nog steeds op de gegevens die u zou sturen, betreffende de nota die ik u wil vergoeden. Klanttevredenheid staat bij Vink Tandtechniek hoog in het vaandel. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Dorrie Vink Praktijkmanager.

9

De eerste uitspraak "je hoeft geen pijn te lijden" is volledig waar gemaakt.

Zeer deskundig en service gericht . Uitstekend resultaat. Blij! Informatie bij begin behandeling mag wat uitgebreider.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijkheid, geduldig en professioneel

De vestiging Waalre straalt professionaliteit uit. Het personeel is uiterst vriendelijk en zeer kundig. Ik ben zeer tevreden met mijn prothese en beveel mensen aan om hier naar toe te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Altijd bereikbaar

Je word vlug geholpen ook op zaterdag. Vriendelijk geholpen. Dit is mijn 2e prothese en wederom zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top die kees superteam staat altyd klaar voor je

Altyd supergoed en ook echt persoonlijk wordt je benaderd de feedback is ook gewoonnfijn kees en zijn team zijn gewone mensen Die met hun zeer grote ervaring het hele proces zeer goed onder de knie hebben kortom Zeer tevreden met mijn nieuwe Kunstgebit (altyd lachend naar buiten ga ik en heb nog niet een negatief ding meegemaakt )kortom het beste bedrijf dat ik tot nog toe ken auteur:paul janssen

 • Aanbevelen? Ja
8

Waalre is een prettige praktijk

Ik vind een prettige ervaring. Ik kom al jaren bij de praktijk. Dhr. Vink is een prettige man. Bij sommige afspraken werden verzet en dat vond ik niet zo prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dhr. Kees Vink is zeer deskundig

Ik ben goed geholpen. De wachttijden zijn zoals afgesproken. Dhr. Vink is zeer secuur en rustig van aard. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundig en vriendelijk

Ik ben zeer goed begeleid in het traject. En tevreden over t resultaat. Ik kan weer stralend lachen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Het is gezellig in vestiging Waalre en je wordt goed geholpen. Er is altijd tijd voor een praatje.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd