Filters

10

Top Behandelaar in Roosendaal

Top, snel en een goede communicatie met Vink Tandtechniek! Super leuk en vriendelijk personeel De behandelingen zijn uitermate goed in Waalre.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

In Waalre is het balie personeel heel erg aardig en helpen je heel goed Service is top en de behandeling ook Ik hoefde niet lang te wachten en daarnaast is het resultaat ook top! Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!!

Snelle en fijne behandeling gehad! Ik hoefde niet lang te wachten in de wachtkamer en werd SUPER geholpen door de behandelaar!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!!

De prothese was in 1 keer perfect! Echt super geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd Ik had mijn behandeling in Waalre , leuk en tegelijkertijd vriendelijk personeel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top behandeling!!

Vriendelijke behandelaar genaamd Roberto, legde het duidelijk uit wat hij ging doen en stelde me tegelijkertijd op mijn gemak! Super blij met het resultaat !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service !

Hele fijne behandeling gehad ! De behandelaar stelde me gerust voor de behandeling en het resultaat was uitstekend! Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
2

verprutsen gebit

ik ben op 15 juli geholpen en nu nog steeds geen onder gebit. Deze is verprutst, er was een perfect nieuwe opzet gemaakt, en gepast in Roosendaal en had er ook een briefje bij gevoegd wat er moest gebeuren. Maar helaas door Waalre verziekt. daar zijn ze zonder ook maar iets te vertellen eraan gaan slijpen, zowel aan boven als onder gebit. ook zijn ze zeer onpersoonlijk tegenover de klant, zegt je moet er aan wennen maar de tanden staan naar voren dat ziet een ieder nog. ook zijn er naar alle waarschijnlijkheid ook de verkeerde kleur tanden er ingezet. hele gebit is geen gezicht wil het niet meer dragen. de voor tanden zijn korter dan de hoektanden . ik kan ook niet eten daar ik nog geen ondergebit heb die past. hoe lang moet dit nog duren. wil benadrukken dat mijn tandtechnieker het perfect voor mij hadden verzorgd.

 • Aanbevelen? Nee
2

Besodemieterd bij Tillmans Mondzorg Maastricht

Nieuwe volledige prothese laten maken waarmee ik ging lispelen en fluiten onder het praten,de tandan lagen bijna plat naar voren, bovenstuk was goed dus het aanspreekbaar gemaakt waarna de klachtenfunctionaris dhr Tillmans het opmeten had afgekeurd door te grote verschillen, besloot om het terug te sturen naar die wat het gemaakt hadden, dat is niet gebeurt want de tandarts uit België wilde dat zelf doen en ook gedaan, en nu heb ik de kiezen naast elkaar staan waar ik niet mee kan eten terwijl het aan de buitenkant goed uitziet en goed past nadat er nogmaals aan geslepen was nu maar daar heb je natuurlijk dan niets aan, de kiezen zijn zo erg grof afgeslepen dat mijn tong eraan stuk gaat en het eten eraan blijft plakken, heb bijna geen kiezen meer over en het lijkt daardoor dat ik op mijn tandvlees kauw, nu moet ik met eten elke keer de oude prothese in doen die onder zelfs nog steeds vaster zit dan de nieuwe, schandalig en zonde van het geld wat niet vergoed werd en eigen risico.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer D. Fijn dat we even telefonisch contact hebben gehad. En goed om te horen dat uw klachten geen betrekking hebben op de firma Vink en haar medewerkers. U heeft toegezegd om de review te verwijderen, ik stel dit zeer op prijs. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dit graag. D. Vink Praktijkmanager.

10

in één woord geweldig!!!

Ben mede door de reviews bij Frits in Nieuwegein terecht gekomen. Het fijne is dat alles in één locatie geregeld wordt, van het trekken van de tanden en kiezen tot het maken en plaatsen van het gebit. Over Frits niets dan goede woorden, wat een fijne, vriendelijke en deskundige man is dat. Van het begin tot het eind echt super goed door hem geholpen. Het eindresultaat is dan ook geweldig. Ik ben hierdoor een zeer blij persoon geworden. Ik kan mede door mijn eigen ervaring dan ook aanbevelen hier naar toe te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief!

Door informatie over Vink Tandtechniek wat mij zeer aansprak, ben ik terecht gekomen bij Frits Vink bij Tandartspraktijk De Poort in Nieuwgein. Wat zeer handig is: tanden trekken en prothesebehandeling op 1 locatie. Ik zag er tegenop om het hele traject te moeten volgen, maar het is allemaal zo meegevallen. Bij Frits de laatste fase en dus heel spannend. Frits was vriendelijk, relaxed en informatief. Zowel over de behandeling en het eindresultaat ben ik zeer tevreden. Nog bedankt Frits!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig past goed heel mooi

Bij Roberto in maastricht Heel vriendelijk legt alles goed uit stelt je goed op gemak ben heel tevreden ziet er heel mooi uit

 • Aanbevelen? Ja
10

Humphrey Robinson geweldige tandarts

Na een wat vervelende ervaring bij de implantoloog kwam ik bij Humphrey terecht in Stevensweert. Wat heeft hij mij goed geholpen! Was vertrouwen volledig kwijt en flink van slag. Toch wist hij dit heel snel om te draaien. Fantastisch hoe betrokken hij is bij zijn patiënten. Super bedankt Humphrey!! Ik lach weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Frits in Stevensweert is gewoon geweldig!

Vorig jaar 4 implanten in bovenkaak laten zetten en 2 onder. Helaas is 1 implantaat los gekomen in mijn bovenkaak dus 3 over. Frits heeft echt een super mooie klikprothese gemaakt boven en onder en zit super stevig. Buiten dat een erg vriendelijk persoon en luistert naar je wensen. Frits je bent een topper!!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig, ben er heel blij mee past goed en is heel mooiiiiiii.

Legt alles goed uit, stelt je op jouw gemak. Wederom Kees Vink is een vakman. En een heel goed en vriendelijk team, anders werkt het natuurlijk ook niet. Heel veel succes toegewenst Tandheelkundig team Vink Tandtechniek?

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

In Waalre is de service erg goed. De wachttijden zijn normaal en Dhr Vink en het balie personeel is erg aardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig, ik ben nog nooit zo knap geweest.

Implantaten geplaatst in Nieuwegein wat door wat pech niet helemaal volgens plan verliep,maar door Maurice kundig en op een fijne manier is opgelost. Daarna is mijn gebit gemaakt door Frits en dat is een kunststukje geworden. Bij deze allemaal bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig, ik ben nog nooit zo knap geweest.

Implantaten geplaatst in Nieuwegein wat door wat pech niet helemaal volgens plan verliep,maar door Maurice kundig en op een fijne manier is opgelost. Daarna is mijn gebit gemaakt door Frits en dat is een kunststukje geworden. Bij deze allemaal bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geholpen

Ik ben prima geholpen in Waalre. Dhr Vink is allervriendelijkst en de wachttijden zijn goed. Ik mag altijd bellen voor een afspraak als er iets is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig geholpen

Bij Vink Tandtechniek in Waalre wordt je goed geholpen. Duidelijke informatie en Dhr Vink neemt alle tijd voor je.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel geholpen

In Waalre zijn geen wachttijden en wordt je snel geholpen. De uitleg is duidelijk en er wordt de tijd voor je genomen. Ik ben tevreden met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Je wordt echt als klant behandeld.

Ik heb een zeer goede behandeling gehad bij Vink Tandtechniek in Waalre. Iedereen is erg vriendelijk. Dhr. Vink geeft goede en duidelijke uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en kwaliteit is goed

In Waalre staan ze voor je klaar. Ze nemen de tijd en zijn vriendelijk. Ik ben tevreden over mijn prothese. Ze leveren echt kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en duidelijk

Alles verloopt makkelijk, duidelijke uitleg. De praktijk en ook Dhr. Vink zijn heel vriendelijk en duidelijk. Ik kan geen minpunten bedenken

 • Aanbevelen? Ja
10

Super behandeld

Vink Tandtechniek in Waalre is 1 en al vriendelijkheid. Ze zijn zeer kundig. Super geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vink Tandtechniek geeft meer dan alleen mijn glimlach terug.

Dhr Vink in Waalre is een erg fijne vakman. Hij is duidelijk in zijn uitleg en rustig van aard. Zeer goede service en echt vakwerk.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd