Filters

10

Zeer tevreden

Ik was al zeer tevreden met de noodprothese. Nu heb ik mijn definitieve prothese ontvangen en deze is ook zeer mooi.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastich

Ik heb sinds 23 februari een boven en onder prothese. Ik ben zeer zeer goed en professioneel geholpen door Roberto in Den Haag..... Een zeer vriendelijke kundige man die je goed op je gemak stelt en naar je luistert en ben nog onder nabehandeling maar ga er met plezier naar toe. Zelfs twee kalnten van mij al gevraagd waar ik dit heb laten doen zo natuurlijk mooi is t geworden bedankt Vink!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Serieuze aandacht

Mijn behandeling is uitstekend verlopen. De service is ook uitstekend. Er wordt serieuze aandacht aan je besteed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

Zeer blij met mijn nieuwe kunstgebit

 • Aanbevelen? Ja
10

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Dhr. Vink in Waalre neemt de tijd voor je. Het is geen vlug, vlug, vlug cultuur. Dhr. Vink is een erg vriendelijke en leuke man.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!!

Ik was heel erg bang en stelde het maar steeds uit. Door een gebeurtenis in mijn leven gooide ik het roer om en besloot ik om me te laten helpen. Eerst mijn bovenkaak en dan later mijn onderkaak. Ik heb mijn noodgebit boven en ben zo blij. Ben super geholpen ondanks mijn grote angst. Ik zal Vink Tandtechniek bij iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Na maanden gezocht te hebben, eindelijk bij het juiste adres voor mijn kronen. Naast dat de behandeling goed was, is het personeel ook top en erg aardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen in Zoetermeer

Al jaren tevreden klant!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geholpen in Waalre

Dhr Vink is een rustige man. Hij neemt alle tijd voor je en alles wordt goed uitgelegd. Ik ben perfect geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne behandelingen achter de rug

Vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld door de receptie, waardoor ik met een goed gevoel de behandelkamer in kon. Hier werd ik ook op mijn gemak gesteld waardoor ik met een gerust gevoel de behandeling kon ondergaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers

Ik ben daar geweest.als er iets is j mag en kan altyd bellen niks is te veel .heel vriendelijk zijn ze daar .vooral de manneger .echt j wordt goed geholpen ook hebben ze een luisterde ook voor je .en niks is te veel top top service Hoogmoed

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Hoogmoed, Wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad en er is een nieuwe afspraak voor u ingepland op de locatie Waalre. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons in de gelegenheid stelt om het probleem voor u op te lossen. Wij zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk te realiseren. Met vriendelijke groet, D. Vink praktijkmanager

8

Tevreden

Na een mindere start ben ik uit eindelijk goed geholpen en tevreden met het eindresultaat. Dhr Vink is een prima man.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne praktijk

Ik ben goed ontvangen, de mensen zijn super vriendelijk. Zeer tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne behandeling en erg fijne service!

Ik heb normaal erg veel moeite om een behandeling aan te gaan, alleen hier word ik elke keer goed op mijn gemak gesteld. En de kwaliteit van mijn gebit wordt ook per behandeling beter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede kennis van zaken

Dhr. Vink van vestiging Waalre is een rustige, vriendelijke en correcte man. Er heerst een amicale sfeer en ik ben heel goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
2

zeer zeker niet tevreden

twee jaar geleden nieuw gebit laten maken ,ben er nu al die tijd mee aan het sukkelen,tien keer terug geweest stukje eraf ,dan weer bij vijlen. op controle geweest bij Mondig in Veldhoven die constateerden,dat het gebit niet goed was ,dus weer terug .nog niet goed.ik nu geen vertrouwen meer .ben nu ergens anders een nieuw gebit aan het laten maken. helaas nu alles zelf betalen word nu niet vergoed VGZ

 • Aanbevelen? Ja
8

Het heeft even geduurd, maar ik ben uitstekend geholpen.

Na pech met mijn eerste prothese ben ik héél tevreden met mijn nieuwe klikprothese. Ik ben geholpen door Roberto die heel secuur gewerkt heeft. Een aantal keren moest ik komen om te passen, dat heb ik er graag voor over gehad. Het resultaat; een prothese die super fijn zit, ik kan weer met smaak eten, het klikgebit zit stevig en ook geen last van etensresten onder de prothese. Nog even een drukplekje weggewerkt en ik ben dolgelukkig. Roberto nogmaals bedankt en tandtechniek Vink, bedankt voor jullie uitstekende service. Ook de dames aan de telefoon en assistenten, ook voor jullie een compliment, altijd heel vriendelijk tewoordgestaan. Mvg Annelies

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk afgeleverd

Ik zal de ritjes naar Nieuwegein bijna gaan missen, ik ben er nu wel klaar mee, na ruim 7 maanden in behandeling te zijn geweest door o.a. Frits i.v.m. het aanmeten van een compleet nieuw gebit dat niet zo vanzelfsprekend vlot zou uitpakken als gedacht, kan ik nu alleen maar een diepe buiging maken voor deze fantastische specialisten. Ik heb het steeds voor mij uitgeschoven en uitgesteld, maar er komt een moment dat je door de zure appel heen moet bijten. Frits kent de standaard verhalen en smoesjes bij een eerste gesprek, 'zo herkenbaar' dat doet hem niks meer. Ik ben blij dat ik nu weer alles (?) kan eten zonder commentaar te krijgen van je partner van 'wanneer doe je er er een keer wat aan?' Dus hierbij beveel ik VINK tandtechniek absoluut aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele benadering van de klant.

Bij de intake goed naar mijn wensen geluisterd door Roberto. Vervolgens deskundig en op een vriendelijke manier behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Ik kan geen negatieve punten opnoemen. Dus zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben naar tevredenheid geholpen

Aangename Praktijk. Dhr Kees Vink is uiterst kundig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk en deskundig

Dhr. Vink en zijn medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Dhr. Vink is een fijne aardige man.

 • Aanbevelen? Ja
8

Over het algemeen zeer tevreden.

Dhr. Vink weet waar hij over praat, is vakkundig en gezellig. De kwaliteit van de prothese is erg goed alleen de voorlichting vooraf qua hoeveelheid afspraken zou wel beter mogen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er is top kwaliteit geleverd in Nieuwegein !

Sinds januari 2021 gestart met behandeling implantaten met klikgebit. Uiteindelijk in oktober besloten om helemaal opnieuw te beginnen met het klikgebit. Maar dan met een nieuwe tandtechnieker, Frits is de naam. Na de eerste ontmoeting straalde de rust en kundigheid van de man af. Zodoende kreeg ik er ook weer vertrouwen in. Hij vertelde wel meteen dat ik een gecompliceerde kaak heb en dat ik geen haast moest hebben. Nu januari 2022 kan ik sinds een jaar weer een stukje vlees eten !! Geweldig werk Frits ! Dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ok

Ok

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd