10

Uitstekend

Reis uitstekend geregeld, duidelijk reisplan, enorm vriendelijk en behulpzaam. 2e reis voor ons via AV. Komende zomer weer. Echt aan te raden om hier te boeken.

 • Aanbevelen? Ja
7

kleine cultuurshock, dan pas weet hoe verwend we zijn !

best leuke ervaring en alles goed geregeld ,door av tours

 • Aanbevelen? Ja
8

Meer dan goed, een 9+

Het was in alle opzichten een prachtige safari, die goed verzorgt was en veel diversiteit kende. We gingen voornamelijk ook voor de vogels. We zijn daarin zeker niet in teleurgesteld. Wel waren er soms wat afwijkingen in het gepresenteerde programma. Alle locaties waren top. Het onderkomen bij Murchison Falls was absoluut niet wat we verwacht hadden maar daar heeft Kazinga Tours in overleg met hotel een heel goede oplossing voor gevonden, waar we blij mee waren. Alleen Ziwa Rhino Camp viel qua onderkomen en eten tegen. Verder was alles goed verzorgd en de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Onze gids/chauffeur Eddy was een topper, die ik aan iedereen aanbeveel. Zeer bekwaam, kundig en kent alles en iedereen waardoor we vele extra gidsen meekregen in de auto voor nog meer uitleg. We hebben veel foto's gemaakt en komen graag nog even langs om de kleine zaken nader toe te lichten en mooie foto's van de Shoebill uit te zoeken. NB we hebben er 7 gezien (van de circa 30 die er in Oeganda te vinden zijn) Verder mooie reportage gemaakt van een luipaard dat een Kob grijpt, de prooi in een boom verbergt en dan op zoek gaat naar haar jong. En dat alles op een paar meter van de auto. Wat een ervaring. Verder circa 155 verschillende vogels kunnen vastleggen. Ook veel wild gezien. Voor ons was het een geslaagde safari en Oeganda is een absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
7

GEWELDIG

HET WAS BOVEN MIJN VERWACHTING ALLE DIEREN DIE IK WOU ZIEN, HEB IK GEZIEN EN NOG MEER . ALLEEN HEB IK EEN DING WAT BIJ MIJ TEGEN VIEL , WAS DE SAFARI IN HET KRUGERPARK , DAT WAS EEN RECHTE TEER WEG VAN IK WEET NIET HOEVEEL KM LANG WAAR ZE MET +/- 40 KM. OVER HEEN REDEN , DAAR IS HIJ 2 X MAAR EEN GRINT PAD VAN INGEREDEN VOOR DIEREN TE ZIEN . IN HET PARK RECHTS VAN HET KRUGERPARK WAS BETER EN MOOIER , DAT WAS ECHT EEN SAFARI TOCHT , EN VEEL MEER DIEREN GEZIEN , LIEVER 1 X NAAR DAT PARK , DAN 3 X NAAR HET KRUGERPARK , SORRY MAAR DAT IS MIJN MENING .

 • Aanbevelen? Ja
9

Super vakantie

Wij hebben in september de reis naar Zuid-Afrika gemaakt. GEWELDIG. Alles gezien wat we wilde zien en zelfs nog wat meer dan verwacht. Alles was super geregeld en het programma zat goed in elkaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische en goed georganiseerde vakantie

Het was een fantastische vakantie. Alles prima geregeld. In mooie accommodaties geslapen. Het was in 1 woord top!!! En zeker voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Groot avontuur en super ervaring

Het was een hele ervaring om met een 4x4 campertje over de gravelwegen door Namibie te reizen. De heel verschillende campsites een belevenis op zich. Alles was perfect geregeld, bij inchecken was je naam bekend of gids stond klaar. 4 dagen met een open safari auto met gids en kok en zijn maatje door de Moremi was een ervaring die ik niet had willen missen. We sliepen in een tent. Het eten, gekookt op een kampvuur, was verrukkelijk. Bij de gamedrives ontzettend veel gezien.

 • Aanbevelen? Ja
9

Onvergetelijke reis naar Zuid Afrika

Wat heb ik genoten van deze prachtige en goed verzorgde reis. Prima lodges met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Op één dag de Big Five gezien…. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een hele nieuwe beleving

Afwisselende wildparken, game drives die eigenlijk nooit verveelden en ons heel veel ontmoetingen met prachtige, bijzondere, imposante dieren en natuur hebben gebracht. Ook soms lange autoritten, al dan niet door het stof, die ook weer een heel ander beeld van dit land hebben gegeven. Hartelijke en vriendelijke mensen. Paar relaxte dagen aan de kust; onder water is het ook mooi.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superreis

We hebben een geweldige reis gemaakt en hebben 200% genoten van alle mooie dingen, prachtige safari's, schitterende dieren en meerdere keren de big five gescoord. Maar ook grote meren vol flamingo's, visarenden, nijlpaarden, hyena's en jackhalsen, roofvogels en de prachtige kroonkraanvolgels. De reisbegeleiders van AV tours zijn bijzonder deskundig en weten met hun Kenia-reizen de juiste snaar te raken om Kenia te mogen zien, te ruiken en te leren kennen. Na 16 dagen en duizenden gnoes, giraffen en zebra's, vele soorten antilopen en vele neushoorns en waterbuffels was mijn camera vol. De beelden van de 12 jachtluipaarden en de vele leeuwen staan gegrift in ons geheugen. Topreis.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een onvergetelijke ervaring !

Alles tot in de puntjes geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wij hebben een op maat samengestelde reis geboekt en deze is geheel naar wens verlopen.

Wij hebben al vaker een reis bij AV-Tours en Safari's geboekt en ook nu is de reis naar volle tevredenheid verlopen. Aardige en rustige chauffeur die ons veilig naar onze bestemmingen en terug heeft gebracht. Bijzonder was ons verblijf in Kakamega Rain Forest in het idyllisch gelegen Rondo Retreat. Prima keuken. Dit in schril contrast met het Sunshine Hotel in Kericho. Hotel was redelijk, maar de kok moet echt nog wat basisvaardigheden leren. In Kakamega Golf Hotel was het goed vertoeven. Wij hebben dit als uitvalbasis gekozen voor kleine tripjes en familiebezoek. Wij kunnen terugkijken op een fijne vakantie en verblijf in Kenia.

 • Aanbevelen? Ja
8

geweldig

geweldige reis met genoeg afwisseling

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastisch ,vermoeiend, maar geweldig

Wat een bijzondere reis. We zagen erg veel en hadden goede drivers .Nederlandse reisleiding bijzondere lodge s. Van luxe tot zeer eenvoudig. Heel bijzonder. Grote saamhorigheid. Een minpuntje , Keniaanse kwartiertjes😅😅😅

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische reis waarin we Tanzania gevoeld, gezien en geproefd hebben.

Kleinschalig, persoonlijk en heel flexibel en prima georganiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!!! Geweldig!!! Uitstekend!!!

Super prachtige reis gemaakt, onze droomreis is uitgekomen. Fantastische reisbegeleiding, verzorgd door Matthijs en ook Jos, geweldige mensen, vriendelijk en getalenteerd in de begeleiding van onze reis. Als iemand ons zou vragen waar ze het beste een Safari reis kunnen boeken zeggen wij meteen, AV Tours!!! Nogmaals bedankt, we hebben SUPER genoten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed georganiseerde en boeiende reis

De communicatie met AV-Tours en Safari's verliep vlekkeloos, waardoor we onbezorgd een heerlijke ontdekkingsreis konden maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Overweldigend

In 2017 reisden we met AV-Tours naar Uganda. Dat was een fantastische reis waaraan we prachtige herinneringen overgehouden hebben. Toen het plan in ons opkwam om naar Kenia te gaan hoefden we dus niet na te denken over de touroperator waarmee we dit wilden gaan doen. Het programma, de deskundigheid van de reisleiders, de prachtige locaties, de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht: voor ons kwam alleen AV-Tours in aanmerking. We weren niet teleurgesteld. Wat hebben we weer genoten! Mathijs we hebben het je al laten weten: als we weer naar Afrika gaan dan weten we je te vinden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Unieke ervaring met fantastische momenten

Wij hebben een privereis door Kenia gedaan met AV tours. Contact in Nederland was goed, personeel is vriendelijk. Alles was goed georganiseerd en de gids was zeer kundig en aardig. Verblijven waren allen ook netjes, schoon en het eten was er goed. Ook kwamen wij overal vriendelijk personeel tegen. Reistijden tussen verblijven zijn wel lang in Kenia. Duurde soms wat langer dan gedacht. Overall zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische rondreis door Kenia!

We hebben een fantastisch verzorgde rondreis door Kenia gemaakt met afwisselend programma met safari, actief en cultuur. Deze afwisseling was erg leuk. Raften was super maar wel heftiger dan het raften in Europa, gids daarbij was top. Varen op het meer met nijlpaarden, fietsen door hell's gate, overnachten bij de Masai, de dieren in de parken het was allemaal super leuk en indrukwekkend. Bezoek aan de koffieplantage met de geweldige warme en gastvrije ontvangst was iets wat we niet snel zullen vergeten. We hadden door ziekte één tegenvaller en daar heeft AV-tours ons goed bij geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie reis door bijzonder land

AV-Tours heeft onze reis goed georganiseerd. Goed meegedacht over de route en de afstanden/reistijden tussen de verschillende locaties. Veelal mooie hotels met een bijzondere sfeer. AV-Tours heeft goed meegedacht toen we op het laatste moment onze reis moesten wijzigen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Onze reis was een ervaring die ons levenslang bij zal blijven.

Giraffes bekijken in het vroege morgenlicht. Ze onrustig zien worden en dan twee sluipende leeuwen ontdekken. Keien die tot leven komen en nijlpaarden blijken te zijn. Een steltkluut scharrelend in een rivier. Een cheetah waar je mee op de foto kan dankzij zeer ervaren rangers. Fietsen door Soweto, de gedenkplaatsen zien met een gids die lacht en grappen maakt met iedereen die hij tegenkomt. Ervaringen om nooit te vergeten. Mathijs heeft fantastisch geholpen onze reis vorm te geven, onze eigen voorstellen er in op te nemen en te zorgen voor een gevarieerd programma voor jong en oud. De contactpersonen in Zuid-Afrika hebben heel goed werk gedaan om alles op rolletjes te laten lopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deze reis was overweldigend

Het land heeft ons enorm verrast. We hebben veel verschillende aspecten gezien als de natuur, de dieren, de mensen en de cultuur. Alles wat beloofd was is ook daadwerkelijk gedaan, een vol maar mooi programma. De lodges waren een bijzondere ervaring. Zeer vriendelijke mensen, prachtige slaapplaatsen en we hebben heerlijk gegeten. Alles was netjes en schoon. Soms wat weinig warm water maar een snelle douche was geen probleem. De big five gezien en een bekwaamde en vriendelijke gids die ons begeleide. Alles was top geregeld en wij hebben een fantastische vakantie gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fantastische, goed samengestelde reis.

We hadden nooit gedacht dat Kenia zo veelzijdig was. We hebben verschillende parken bezocht en elke dag beleefden we weer wat nieuws. De begeleiding was erg goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed verzorgd, top driver en een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten

Zoals al omschreven, was een mooie ervaring en door AV tours perfect voorbereid en uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal