Klantvriendelijk, fijn geholpen en met mij mee gedacht

Ik kon met elke vraag komen. Linda nam de tijd en dacht mee. In ruim 1 week tijd was alles voor elkaar, plafond gewit, geschilderd, behangen en de nieuwe vloer gelegd. Iedereen die kwam werken, was even aardig en vriendelijk. Frits is echt een topper. Die zorgt ervoor dat iedereen goed aangestuurd wordt en hij let op de kwaliteit. Kortom. Hier zit een tevreden klant.

• Ervaring met: Vloeren

Wat een fijne winkel met een top service. Raymond en Linda nemen de tijd voor je om je te adviseren. De winkel verzorgt je gehele aankleding van je huis, van raambekleding, vloer, muren, deuren etc ruime keuze. Wij zijn geslaagd met onze vloer. Van offerte tot bestellen en plaatsen van de vloer. Helemaal top geregeld. De vloer is heel proffesioneel, keurig en snel gelegd. Bedankt, we zijn meer dan 100% tevreden.

Kwaliteit, klantvriendelijk, vertrouwen

Toen ik aangaf dat mijn ouders krap bij kas waren, ging Jeroen kijken wat hij op voorraad had. Dat mocht tegen een zacht prijsje weg. Toen ik zelf ging verbouwen, had ik ruim budget en toch bleef hij er ruim onder. Geweldig, dit kom je niet vaak meer tegen.

Deskundig en informatief

na wat besluiteloos bij diverse bouwmarkten bij het PVC laminaat te hebben rondgekeken zijn we toevallig terecht gekomen bij deze echte woonwinkel. Daar kregen we een vrijblijvende masterclass In vloer stoffering want er zitten nogal wat zaken aan vast waar je als leek geen rekening mee houdt denk bijvoorbeeld aan warmteoverdracht bij vloerverwarming , Demping met beneden buren. Etc etc. Uiteindelijk wilde we nog wat extra lamellen ook dat was in een week geregeld.

• Creativiteit N.v.t.
  • Ervaring met: Vloeren

Goed geholpen, perfect geregeld en netjes uitgevoerd.

We zijn prima geholpen met het uitzoeken van behang en PVC laminaat. Zelf kan ik moeilijk een keuze maken, maar dat werd een stuk makkelijker gemaakt voor mij. Alles was perfect geregeld en ook de werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd . We zijn erg blij met het eindresultaat en komen zeker terug.

• Ervaring met: Verf en behang

Super professioneel advies en geweldige service

Onze ervaring is in een woord 'geweldig'. We hebben zeer professioneel advies gekregen en de kwaliteit en service was top. Ook de nazorg was perfect. We zijn heel goed geholpen.

• Ervaring met: Raamdecoratie

De communicatie was zo slecht dat het liet zien hoe onbehulpzaam en slecht ze voor hun klanten zijn.

De kwaliteit van het tapijt was slecht met veel beschadigingen. Ik had ze foto's gestuurd van de schade, maar omdat ik het beschadigde deel van het tapijt had afgesneden, zei Woninginrichting-aanhuis.nl dat ze niet kunnen helpen, hoewel het hun verantwoordelijkheid is om een ​​tapijt van goede kwaliteit te hebben. De communicatie met hen was zo slecht dat het liet zien hoe onbehulpzaam en slecht ze voor hun klanten zijn. Ik raad ze niemand aan

• Assortiment N.v.t.

vakmensen met passie

Onze nieuwe drijvende watervilla had een aantal uitdagingen qua vloer, wand en raamdecoratie. Geen standaard glazen gevel maar een serieuze glasgevel met schuin weglopende plafonds. Diverse kamers in de beneden verdieping die allemaal anders waren maar waar we toch eenheid qua uitstraling wilde hebben. Via een bevriende zakenrelatie bij Jeroen en zijn team uitgekomen WAH Wateringen) en geen seconde spijt gehad van het feit dat we onze uitdagingen bij hun neer hebben gelegd. Van advisering tot uitvoering simpelweg zéér tevreden over de manier van aanpak. Meedenken, assertief, professioneel, kennis van oplossingen en materialen waardoor we met elkaar keuzes hebben kunnen maken die geresulteerd hebben in een heerlijk huis met de sfeer en functionaliteit die we voor ogen hebben. Waar gewerkt worden gaan wel eens zaken anders dan ' aangenomen' en dan komt de ware kracht van de samenwerking en het bedrijf waar je voor hebt gekozen naar boven. De oplossingen die zijn aangedragen waren meer dan voortreffelijk. Jeroen, we zijn enorm blij met ons huis en je vakkundigheid en gunnen iedereen "Jou en je team" bij de inrichting van de woning of zakelijk project!

Perfect geholpen door Jeroen! Met prachtig resultaat

We hebben voor ons nieuwbouwhuis al onze raambekleding uitgezocht bij Jeroen. Vanaf het inmeten tot het ophangen ging dit perfect. Jeroen was super flexibel in het ophangen van onze gordijnen op twee verschillende momenten (ivm de not natte gietvloer op één etage) en we zijn super tevreden over het resultaat!

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?