Vloerverwarming en PVC laminaat gelegd. Volgens afspraak alles geleverd en netjes uitgevoerd. Prettige medewerkers zowel in de winkel als degene die de werkzaamheden uitvoerden.
Tijdens onze afspraak werden we goed geadviseerd en kwamen al vlot tot onze definitieve keuze van plissé gordijnen en overgordijnen. Aanbrengen van alle materialen gingen soepel en afstemming met de monteur was erg prettig. Complimenten voor het gehele team! Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de service die wij hebben gehad.
Bij de eerste ontmoeting, in dit geval Marije, het gevoel dat je een klant bent. Prima uitleg over, in ons geval de shutters, en gelijk een scherpe prijs neergezet. Iets vertraging met de levering waar wij keurig van op de hoogte werden gesteld. Ook de betaling geheel achteraf en geen gezeur met aanbetaling. Ook de firma "Blend" heeft keurig werk afgeleverd. Een aanranding om bij aanhuis te shoppen.
Dikke 10 voor Marije en Ide van Utrecht Zuid. Er kan wel eens iets anders lopen dan bedoeld en Marije en Ide losten het zonder aarzelingen direct en ruimhartig voor ons op. Dat kom je niet overal meer tegen. De volgende keer kiezen wij weer voor jullie. En tegen onze gewoonte in, dus bij grote uitzondering, een review geschreven. Voor jullie. Bedankt!
Beste Esther, Wat leuk dat jullie deze keer dan toch een review hebben geschreven. Fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Graag tot ziens in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wij zijn heel erg tevreden en blij met alle spullen die geleverd zijn door Allard. In een woord GEWELDIG . Dank je wel Allard .
Beste Kees en Betsie, Bedankt voor je mooie review. Hier worden we erg vrolijk van! Geniet van je nieuwe interieur. Met vriendelijke groet, Babeth Nijenhuis Woninginrichting-Aanhuis.nl
Goed advies gekregen in de winkel en goede communicatie met de verkoper over montage. Wij moesten lang wachten totdat de keuken volledig was gemonteerd (nieuwbouw woning) en daardoor moesten enkele plinten zo’n 3 maanden na het leggen van de vloeren nog gemonteerd worden. Dit was allemaal geen probleem. Ook zeer vriendelijke en kundige vakman die de vloeren heeft gelegd. Zou dit bedrijf zeker aan vrienden en familie aanbevelen!
Beste Sebastienne, Bedankt voor deze prachtige review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Geniet van jullie mooie vloer. Met vriendelijke groet, Babeth Team Wooninrichting-Aanhuis.nl
Elke keer dat je denkt, kan het nog meer, dan kan dat bijna altijd. Leuke winkelinrichting waarbij je gevoel krijgt voor de verschillende keuzes in relatie tot elkaar. Medewerking zijn deskundig en bereidwillend. Monteurs leveren vakwerk en denken mee met kleine details op verzoek.
vriendelijk en acuraat
We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Marije. Ze heeft voor ons een 3D-tekening gemaakt voor de verbouwing van onze zolder. We hebben horren en gordijnen besteld, we kregen advies aan huis. Inmiddels is alles geleverd en geïnstalleerd. We zijn dik tevreden.
Wat een fijne zaak, kundig advies, nemen de tijd voor je, niet opdringerig. Monteurs zijn vakmensen en verkoopster geeft goed advies. Kortom top zaak met top personeel. Marije nogmaals bedankt voor het meedenken en advies.
Beste Peter, Bedankt voor je leuke review. Het is fijn om te lezen dat je blij bent met het geheel en de service van de winkel. Met vriendelijke groet, Lisette Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Allard en Marije zijn gecommitteerd aan tevreden klanten en werken daar hard aan. Heb aan ons mooi tapijt geleverd dat er ook mooi bij ligt. Complimenten! Komen thuis opmeten, maar hebben ons ook geholpen met sjouwen tijdens de dag van leggen van het tapijt. Punten ter verbetering: - na het opmeten thuis, bleek het aantal m2 veel meer te zijn, ondanks het feit dat we in de winkel een plattegrondje hadden overlegd - na de oplevering belden ze niet terug op mijn vraag of er nog iets kon worden bijgesneden Met Allard hierover gebeld, en hij gaf aan dat ze zouden kijken hoe ze dat konden verbeteren, zodat klanten nog meer tevreden zijn.
Onze ervaring met Woninginrichting-aan huis.nl (Utrecht) is zeer goed. De bestelde shutters zijn naar volle tevredenheid geplaatst met een mooie kwaliteit. We zijn er super blij mee. Compliment aan Allard, deze heeft er voor verzorgd dat alles netjes is verlopen.
Beste Henny, Bedankt voor je review. Super dat je tevreden bent over de shutters. Geniet van de mooie shutters en we zien je graag terug bij ons in de winkel. Met vriendelijke groet, Lisette Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Bij ons is op 3 verdiepingen PVC gelegd, 1x visgraat en 2x hongaarse punt. Supermooi geworden. Shutters beneden en luxaflex boven, erg mooi. De medewerkers van Inrichting aan Huis werken accuraat, netjes en komen alle afspraken keurig na. Wij raden hun zeer van harte aan!
5 jaar geleden al een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf (en Allard Heijting in het bijzonder). Nu na een lekkage direct weer contact opgenomen met Woning inrichting aan huis. Super goed geholpen! Perfect meegedacht in oplossingen en de uitvoering is weer helemaal top en naar ons zin!!! Resultaat is zeker wederom 5 sterren waardig! Super bedankt voor jullie hulp!
In de winkel fijn geholpen. Beleefd en denken goed mee. Bij plaatsen vriendelijke medewerkers die goed werk afleveren en alles netjes achterlaten.
17 augustus vol goede moed naar onze afspraak met een medewerker van Woninginrichting aan huis in Utrecht. Na een moeizame en zeer trage mailwisseling klaar voor een goed gesprek en mooi advies voor het inrichten van ons nieuwbouwhuis. Bij aankomst netjes een kopje koffie maar daar was al de 1e teleurstelling de mail was verkeerd geïnterpreteerd en men dacht dat we kwamen voor de vloeren, wanden etc. Dit had simpel ondervangen kunnen worden door een betere mailwisseling. Kortom we hadden de verkeerde persoon voor ons maar we kregen een herkansing want een andere medewerker was wel aanwezig en zou ons bij onze vraag kunnen helpen. Na twee woorden gewisseld te hebben met deze mevrouw was daar de 2e teleurstelling want ook deze mevrouw kon ons niet helpen. De medewerkster die verantwoordelijk was voor "onze tekeningen" was namelijk op vakantie en deze mevrouw kon ook niets betekenen voor ons. Wel werd ons duidelijk dat er een beperkt assortiment aan producten zijn waar we uit konden kiezen. Had te maken met de beperkte keuze aan leveranciers waar ze zaken mee doen. We wilde bijvoorbeeld een wat grovere eetkamertafel maar deze hebben ze niet. We waren een aantal weken eerder al eens in de winkel geweest en toen werd er verbouwd, helaas was het nu niet veel beter en was de winkel nog een rommel en een totaal niet aantrekkelijke uitstraling. Volgens hun eigen website is dit bedrijf vakbekwaam, vol inspiratie en je kan er terecht voor een complete metamorfose. Helaas is dit dus niet mogelijk omdat er een beperkte keuze is qua assortiment. Als klant ben je best bereid te betalen voor een advies met mooie 3-D tekeningen mocht je er qua assortiment niet uitkomen maar er zat totaal geen initiatief in. Mis de commerciële ervaring om te kijken waar de behoefte ligt van de klant en ze toch te behouden. Kortom wij zijn zeer ontevreden, medewerkers waren verder aardig daar kan je weinig van zeggen. We hadden hoge verwachtingen maar deze vallen zwaar tegen #gemiste kans!
Onze PVC vloer is heel netjes en strak gelegd en precies volgens planning. Er was een klein misverstand over een plint, maar ook dan geven ze thuis en wordt het opgelost. Aanrader dus.
Goed geholpen, mooie vloer in huis en goed gelegd.
Wij zij erg tevreden met het eind resultaat. De gordijnen zijn later geleverd dan gepland en de communicatie hier rondom had beter gekund, maar het is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Ze hangen schitterend.
We hebben Woninginrichting aan Huis als prettig, professional en vriendelijk ervaren. Goede service!!!
Super positieve ervaring. Goed advies, hele goede prijs en dito service.
Er wordt keurig gewerkt. Eind van de dag alles netjes opgeruimd.
Top geholpen in de winkel. Na een eerste oriëntatie hier voor € 9000 euro prachtige vloeren, shutters en rolgordijnen besteld. Men staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Top stoffeerders die kwamen leggen en een geweldige timmerman die de shutters in een ochtend had hangen. Kortom, topervaring. Aan mij hebben ze een vaste klant. Alleen jammer van de lange levertijd op de shutters ;-)
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?