Wij hebben bij Woninginrichting aan Huis Purmerend een PVC-vloer besteld voor zowel de begane grond als de eerste verdieping. Na het leggen van de vloer op de eerste verdieping kwamen we tot de conclusie dat deze visueel sterk afweek van het staal dat ons was getoond – het staal was rustig, egaal van kleur, terwijl de geleverde vloer drukke kleurschakeringen bevatte die het totaalbeeld verstoorden. Om die reden hebben wij de vloer voor de begane grond – die nog niet gelegd was – geannuleerd. Wat wij vervolgens meemaakten, was ronduit frustrerend. Hoewel de oorspronkelijke planning aangaf dat de vloer voor beneden een maand later gelegd zou worden, werd er geen enkele ruimte geboden voor coulance of redelijkheid. Integendeel: de ondernemer claimde €2.171,- aan “schadevergoeding” op een orderdeel van €4.825,- – bijna de helft van het bedrag – voor een product dat ongeopend retour is gegaan naar de leverancier (waar de ondernemer €361,- kosten aan heeft gehad, dit wilde wij logischerwijs vergoeden). Deze vloer kan zonder problemen opnieuw worden verkocht, dus er is geen sprake van een werkelijk verlies. Omdat wij het hier niet mee eens waren, verwees Aan Huis ons door naar UitgesprokenZaak.nl, de aangesloten geschillencommissie. Wat volgde was acht maanden van juridische argumentatie, documenten verzamelen en onderbouwen waarom deze schadeclaim niet redelijk is. Het resultaat? De schadevergoeding werd uiteindelijk verlaagd naar €1.800,- – nog altijd een fors bedrag voor een vloer die nooit is gelegd en gewoon retour kon. En alsof dat nog niet genoeg is, moesten wij €250,- betalen om überhaupt toegang te krijgen tot deze commissie. De manier waarop de ondernemer vasthield aan het “recht op winst” en zich verschool achter CBW-voorwaarden (die wij nooit hebben ondertekend of expliciet geaccepteerd), geeft blijk van een houding waarin klanttevredenheid geen enkele prioriteit heeft, maar enkel bejag op winst. We werden in feite gestraft voor het maken van een keuze waar
Beste heer de Vries, Dank voor uw feedback. We vinden het uiteraard vervelend dat u teleurgesteld bent over de vloer en willen graag onze kant van het verhaal delen, ook voor de volledigheid richting andere lezers. U heeft bij ons een PVC vloer uitgezocht, waarvan zowel op de begane grond als op de 1e verdieping een identieke uitvoering zou worden gelegd. De vloer op de 1e verdieping is vakkundig gelegd en er is direct contact geweest toen u aangaf dat deze anders zou zijn dan verwacht. Onze collega is met het originele staal uit de showroom bij u langs geweest en heeft samen met u geconstateerd dat de geleverde vloer volledig overeenkomt met het monster. Ook een onafhankelijke deskundige van Stichting UitgesprokenZaak.nl bevestigde dit in zijn rapport: “De gelegde vloer is gelijk aan het monsterbord waarvan de vloer is gekocht.” Omdat u na het zien van de gelegde vloer besloten heeft de vloer op de begane grond te annuleren, hebben wij ons gehouden aan de CBW-voorwaarden – waarbij we als CBW-erkende winkel verplicht zijn transparant om te gaan met kosten bij annulering. We hebben u hierbij verschillende alternatieven geboden, waaronder het omzetten van het tegoed naar andere producten of diensten. Daar heeft u geen gebruik van willen maken. De kwestie is voorgelegd aan Stichting UitgesprokenZaak.nl, een onafhankelijke geschilleninstantie, waar wij op vrijwillige basis aan meegewerkt hebben. Deze stichting heeft in haar bindend advies op 25 februari 2025 bevestigd dat de vloer wél correct is geleverd en gelegd, en dat de schadevergoeding die wij hebben berekend grotendeels terecht is. Wel is het schadebedrag door de adviseur iets naar beneden bijgesteld, zoals gebruikelijk bij een redelijke schatting. Wij hebben dit oordeel gerespecteerd en uitgevoerd, inclusief de terugbetaling van het toegekende bedrag. Wij streven altijd naar tevreden klanten, maar zijn ook gebonden aan duidelijke voorwaarden om onze kwaliteit en service voor iedereen hoog te houden. We betreuren het dat u een andere beleving heeft, maar hopen met deze toelichting onze werkwijze en het verloop van dit dossier voor andere lezers te hebben verduidelijkt. Met vriendelijke groet, Directie Aanhuis.nl Purmerend
Wat een vakmensen! Vanaf de kennismaking, het offertetraject, de uitvoering en de Facturatie. Alles klopt en zeer mooi uitgevoerd. Een aanrader voor onze volgende klus op het gebied van woninginrichting.
Voor tweede keer bestelling gedaan bij AanHuis: deskundig en vriendelijk geholpen, de luxaflex voor ons kiemkantelraam is secuur ingemeten. De monteur is nog een tweede keer extra gekomen nadat we vragen hadden over de afmetingen. Top service
Super leuk geholpen door Dewi Klein Heel rustig en goed meedenkend
Prima service en kundig personeel. Heel klantgericht, afspraak is afspraak. Wel enigszins aan de prijs.
Ik ben erg blij met het verloop van dit project, de vloerleggers en de schilders hebben supergoed werk verricht. Ik ben super blij en tevreden met het resultaat. Dank Aanhuis.nl voor de goede samenwerking.
Bij binnenkomst in de winkel, werden we door de verkoopster vriendelijk en professioneel geholpen onder het genot van koffie. Degene die kwam inmeten, gaf ons nadere adviezen (welke items weggelaten konden worden, welke konden worden toegevoegd, etc.). Dat zorgde ervoor dat we onze kast nog gedetailleerder naar wens konden laten ontwerpen. De personen die kwamen monteren, hebben hun werk vervolgens ook keurig gedaan. Het product is van zeer goede kwaliteit en daar betaal je - ondanks de korting die we kregen als we in de maand april gingen bestellen - ook wel voor. Dat is vooralsnog de enige kanttekening bij mijn positieve aanbeveling. Samengevat: Wij zijn tevreden klanten.
100m2 PVC vloer en Inbetweens besteld. Goed geholpen bij uitzoeken. Snel offertes binnen en korte levertijden. Heel blij mee. Kortom een aanrader.
Ik heb meerdere zaken aangeschaft via "Aanhuis". Behalve dat het kwalitatief mooie spullen zijn, is het ook fijn dat het na het inmeten ook gelijk past na afleveren. Je wordt er fijn geholpen en geadviseerd. Wij zijn enorm tevreden en maken graag reclame voor "Aanhuis" in Purmerend.
Eind resultaat mag er zeker zijn, Ontzettend tevreden over de kast, van begin tot eind.
We zijn goed geholpen door team AanHuis in Purmerend voor een luxaflex-gordijn voor de zolder. Het inmeten was snel geregeld, toen was het wachten op de bestelling (binnen vier weken), maar eenmaal binnen snel ook een afspraak kunnen maken voor het plaatsen. Bij het uitzoeken voelden we niet de druk dat we iets af hoefden te nemen. We werden vriendelijk en deskundig geholpen bij de verschillende keuzen die er waren.
Aanhuis.nl maakt waar waar ze voor staan!
Eerdere ervaringen met dit bedrijf waren uitstekend
Wij zijn zeer tevreden met Aanhuis. Gisteren een PVC vloer gelegd in de keuken. Ze komen eerst kijken, wat er moet gebeuren. Daarna wordt de vloer er keurig ingelegd en afgewerkt. Aanhuis is zeker een aanrader.
Wij hebben hier onze pvc vloer uitgezocht en laten leggen. Super behulpzaam personeel en goed advies gekregen. Het eindresultaat is prachtig!
Tevreden over het verloop en met het product.
Je wordt er vriendelijk en goed geholpen. Ze helpen je de goede keuze te maken maar zijn niet opdringerig. De wachttijden van bestellen tot ophangen is ook niet lang en er komen vriendelijke jongemannen het bestelde product keurig ophangen.
Er is veel geklust met een mooi resultaat. Goed advies en begeleiding. Bedankt Lisa en Daan
Goed advies en prettige informatie.
Goed advies en meedenken voor de inbouwkast.
Zowel in de zaak als bij het plaatsen in thuis situatie verliep alles zoals gewenst. Ga zo door !
Wij zijn zeer tevreden hoe wij zijn geholpen door lisa. Onze rolgordijnen hangen prachtig . .Ook hebben wij een mooi vloerkleed bij aanhuis gekocht. Ik kom hier zeker weer terug . Een aanrader,en de levertijd was bijzonder snel. m.v.g. Anita en Louis Rensen
Wat ben ik blij dat ik mijn vloer bij Aanhuis hebt besteld. Ik heb een oud huis met heel wat uitdagingen voor een nieuwe vloer. De vloerlegger dacht enorm met me mee en heeft alles geweldig mooi gemaakt!
voor de 1ste keer bij deze zaak. we werden vriendelijk ontvangen. Vertelden waar we voorkwamen, kregen stalen mee naar huis voor de trap renovatie. Duidelijk werd verteld hoe de gang van zaken was.Werden gebeld door het bedrijf Steyl die het werk zou doen. Vriendelijke mensen aan de telefoon en afspraken gemaaakt. Inmiddels is alles klaar in een dag. Twee man personeel, keurig. Al met al zijn we zeer tevreden en komen zeker bij deze zaak terug
Ter oriëntatie liepen we bij Aan Huis Purmerend naar binnen. Wij hadden besloten om het één en ander te gaan opknappen op de begane grond van ons huis. Nieuwe keuken was gekocht. Maar we wilden meer. Na onze eerste kennismaking met de mogelijkheden, werd er een offerte gemaakt. Een grove offerte met meerdere opties. De offerte gaf ons een heel goed beeld van wat we voor ogen hadden. We besloten om met Aan Huis verder te gaan. Het enthousiasme van Daan Lammers en Lisa van der Kloff vonden wij heel fijn en bijzonder. Wanneer ik belde of mailde, kreeg ik direct antwoord op aanvullende vragen. Samen met Lisa hebben we kleuren bepaald voor de muren en vloer. Maar ook voor de styling. Wat wij heel fijn vonden in dit hele traject, was dat ons op geen enkel moment iets opgedrongen is of aangesmeerd. Advies was altijd bedoeld om voor ons het beste en mooiste te realiseren. Als iets anders en goedkoper kon dan werd dat ook aangegeven. Begin januari werd er begonnen met de werkzaamheden. De planning liep fantastisch. Iedereen die bij ons aan het werk is geweest was even netjes en zorgvuldig. Als er iets niet helemaal goed liep. Was Daan Lammers goed bereikbaar en loste het op. Nu alles klaar is genieten wij met volle teugen en zijn wij heel blij dat met Aan Huis in zee zijn gegaan. Wij raden iedereen die er naar vraagt aan om in ieder geval een kijkje te nemen. Aan alle werknemers en ingehuurde medewerkers willen wij onze dank uitspreken voor het mooie werk.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?