Vier jaar geleden gingen we ons huis verbouwen en hebben we een prachtige vloer laten leggen door jullie. We zijn toen zo warm ontvangen en goed geholpen dat we bij ons nieuwe huis gelijk weer naar jullie zijn gegaan voor een vloer. Communicatie gaat goed, snel en super vriendelijk. Iedereen is enorm flexibel en meedenkend. We hebben weer een prachtige vloer liggen, dank jullie wel!
Van het moment van binnen stappen, wordt je goed bijgestaan en worden wat voor jouw belangrijke wensen zijn, gehoord en gezien samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden en krijg je advies op maat. Niks is aanhuis.nl te veel. En alles voor je huis onder 1 dak. Maar voor mij een hele belangrijke toevoeging is de klantvriendelijkheid daarom ben ik een tevreden en blijf ik zeker een terugkerende klant.
Bedankt voor de flexibiliteit en de top vloer
Ze luistert goed naar mijn wensen . Heb het als zeer prettig ervaren
Leuke en goede uitleg pvc vloeren In klazienaveen en een ruime keus in soorten Alles in goed overleg en komen afspraken na De monteur heeft prima werk geleverd Ben zeer tevreden
Goede ervaring. Goed advies gehad in de winkel en op locatie. Vriendelijke mensen met verstand van zaken zonder poespas en verkooptrucjes. Medewerker die de vloer heeft gedaan weet waar hij over praat en staat boven de materie. Goede communicatie met de klant als er iets wordt je direct gebeld voor overleg. Alles wordt met zorg uitgevoerd. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig.
Wij hebben het contact rondom de aankoop van onze vloer als erg prettig ervaren. Leuk contact en er wordt echt de tijd voor je genomen. De leggers werken erg netjes en hebben in een korte tijd een super resultaat geleverd!
Beste Maaike, Bedankt voor je review. Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn, de tijd nemen voor onze klanten vinden we erg belangrijk! We wensen jullie veel plezier van de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Katinka Woninginrichting-Aanhuis.nl
Deskundig, mooi assortiment, vloeren liggen er prachtig in. Ze werken keurig netjes en komen altijd hun afspraken na.
De firma Woning Inrichting aanhuis - Trend en Vloeren Lipold in Klazienaveen, hebben mijn woning compleet ingericht. Hebben oog voor hun klanten, voelen precies aan wat de klant wil. Ik ben zo schappelijk en professioneel behandeld. Stuk voor stuk hebben ze allemaal super netjes gewerkt en top werk afgeleverd. Het is nog elke dag een feestje voor mij in mijn eigenhuis. Een huis vol gezelligheid, warm en zo mooi. Top gedaan voor de gehele personeel.
Wij hebben ons huis een totale make-over gegeven. Voor advies en inspiratie zijn we naar Trends en Vloeren in Klazienaveen geweest. Hier hebben ze echt de tijd genomen om te luisteren, mee te denken en een goed beeld te schetsen van het complete plaatje. De pvc vloer, raamdecoratie, meubelen en accessoires het klopt helemaal. Alles past bij elkaar en wat fijn dat dit allemaal onder 1 dak te vinden is. Wij zijn meer dan tevreden!
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?