Na plaatsing van alarminstallatie in 2009 is er slechts 1 keer een servicemonteur langs geweest (2013)vanwege andere provider. Sinds die tijd verkeerde doormelding / aansluiting !!!! Bij laatste onderhoud 15.11.2018 hersteld.
Duur
Prima afspraak en vakkundigheid
We hebben in Maart brand gehad en doordat wij aangemeld zijn bij de meldkamer zijn wij gered van uitslaande brand , wij werden gebeld dat er bij ons brand was boven en onze twee kleine kinderen waren boven aan het spelen en onze slaapkamer stond onder de rook . De brandweer was al ter plaatse toen we beneden kwamen , het had geen tien minuten langer moeten duren anders was het héél slecht afgelopen en hadden wij het er niet levend afgebracht . Onze grote dank gaat uit naar de CG Security die gelijk alles regelde . Het heeft een half jaar geduurd eer alles weer gemaakt was . De angst was enorm groot en de angst zit nog in ons lijf , we zouden iedereen aanraden ; dat als u alarm heb schroom niet om aangemeld zijn via de meldkamer , iedere minuut kan te laat zijn . Wij zijn wonderlijk gered mede dankzij de CG Security !!!
Werken goed en netjes.
Nette mensen,vakkundig,vertrouwd
Mijn camera was de connectie verloren. Deze werd door de monteur tijdens een servicebeurt direct nagekeken. De monteur was niet goed op de hoogte betreft de installatie. Hij heeft drie keer moeten bellen met de leverancier en tevens kwam het regelmatig voor dat de instelling niet juist was. De volledige uren werden in rekening gebracht, terwijl de duur van deze service mede te danken is aan de ondeskundigheid van de monteur. Bij elkaar had makkelijk een uur eraf gemogen.
Ik had geen zicht op wat er gedaan werd, de monteur zij dat hij de batterij van de brandmelder had vervangen, maar ik heb geen batterij gezien.
Al jaren leveren jullie een prima service en kwaliteit. Wij zijn erg tevreden.
netjes onderhoud gepleegd
Tot dusver goed-heb alleen de laatste tijd wat problemen gehad met apparaat(meestal batterijen) en dat is zeker met mijn beroep lastig om gelijk acties te kunnen ondernemen.Dit wordt dan meestal door familie geregeld. Vindt ook dat wat prijzig is na zoveel jaren gebruik te hebben gemaakt van jullie service.Zou eventueel ook wat minder kosten op jaarbasis kunnen zijn.
alles netjes aangelegd een alles is duidelijk.
Probleemloze ervaring.
Alles is in principe in orde. Ik vind het alleen jammer dat er zonder overleg zomaar overal nieuwe batterijen in wordt gedaan. Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat de vorige monteur zei dat er een nieuwe batterij in moest. Ik zei toen laat maar zitten en die batterij heeft er ong een half jaar ingezeten en ten tweede als ik de batterijen zelf bestel zijn ze 50 procent goedkoper. Dat vind ik toch wel iets wat van te voren overlegd moet worden. Ik ben nu 30 euto kwijt voor iets wat ik eigenlihk niet wilde. Ik heb ook bij 1 batterij gezegd toen ik het eenmaal doorkreeg gezegd dat die niet hoefde. Ik hoop eigenlijk op feedback hierop.
Geachte Carine Hoek-Snijders, CG Security vervangt de batterijen alleen wanneer ze zijn doorgemeten en de spanning te laag is waardoor je niet over enige maanden storing optreed. Wij gebruiken alleen originele batterijen omdat deze betrouwbaar zijn. Leuker kunnen wij het niet maken, wel veiliger.
Heeft volgens afspraak toch een keer niet terug gebeld. Nu had het geen consequenties, maar toch....
Tijdens kantooruren kan ik altijd terecht voor advies.In het weekend of met feestdagen en buiten kantooruren niet.
De monteur die bij ons de installatie heeft nagekeken is een zeer correcte en een vakbekwame man
Al jaren klant en nog steeds tevreden, goede service en advies