Fantastische service

Snel en eerlijk

Kwaliteit en goede service

Wij hebben een bed laten bezorgen en in elkaar laten zetten. De communicatie verliep soepel en het bed is snel en vakkundig in elkaar gezet. Wij zijn heel blij met de aankoop!

Mooie winkel, top service

We hadden van te voren al bedacht welke kinderkamer we wilde hebben. In de winkel werden we goed geholpen (geadviseerd) over de matras keuze. De levertijd was ook flexibel. (Onze kleine was nog lang niet toe aan een groter bed, dus dat kwam goed uit.) 2 weken later was hij er in ene wel aan toe en na 1 telefoontje kon de kamer binnen een week geleverd worden. Top!

fijn geholpen

professionele en duidelijke hulp. nette prijs

Topservice!

Had gebeld voor een artikel die werkelijk nergens meer verkrijgbaar was. Ik heb jullie gebeld en deze was er alleen nog in een showmodel. Gelijk een mail met betalingsverzoek en direct op de post. Helemaal blij en zeer snelle en goede service!

Behulpzaam, passie, en top service!

•Denken goed mee om te realiseren •Fijn contact in de winkel •Levering correct •weten waar ze het over hebben

Geweldige service

2 jaar geleden complete baby kamer gekocht en nu een complete peuter kamer zeer tevreden!!

Goed product en service voor een prima prijs

We hebben een mooie hoogslaper gekocht die voor een schappelijke prijs bezorgd en in elkaar gezet werd. De showroom is ruim opgezet en de verkopers zijn zeer vriendelijk, zonder dat je het idee hebt dat ze je dingen willen aansmeren. Zeker een aanrader.

Topbedrijf

Goede, persoonlijke service. Snelle reactie bij vragen. Uitstekende kwaliteit en alles zoals afgesproken. Zo zou het overal moeten zijn.

Fijne ervaring

Goede service! Kamer mooi opgezet Goede kwaliteit

Vakkundige mensen

Wij hebben een enorm fijne ervaring met kidsroom. Ze zijn vakkundig en geven tips over producten. Ze luisteren naar de wensen van de klant.

Snelle en goede service

Via email heb ik mijn vraag over een bed gesteld. Ik kreeg heel snel antwoord, waardoor we snel een goede beslissing konden nemen. De levering was mooi op tijd!

Super behulpzaam en hele snelle levertijd! Binnen 2weken!

Behulpzaam, goed meedenkend aan alles, snelle levertijd en zeer klantvriendelijk.. Alles op een plaats zodat je ook echt klaar bent en zeker slaagd voor een kinderkamer of het andere waar je naar opzoek bent.. ook zeer netjes met de prijzen!

Prachtige meubels en goeie service!

Een heel mooi tipi bed voor onze zoon hier gekocht. Goed advies gekregen en bed netjes op tijd geleverd! We zijn heel tevreden!

Fantastisch advies!

Ik was een beetje terughoudend over de aanschafprijs van de Joolz buggy maar mijn partner gaf toch de doorslag. We zijn net terug van vakantie en wat een geweldig en comfortabele buggy is dit! We gaan er nog lang plezier van hebben! En wat een leuke promo film op YouTube!

Het is een mooi bedrijf met mooie producten en je word uitstekend geholpen!

Wij hebben al vaker artikelen bij dit bedrijf gekocht. We zijn begonnen met de babykamer en alle bijbehorende artikelen, en nu ook de kinderkamers gekocht. We zijn zeer tevreden over alle artikelen en hebben er veel plezier van!

Een hele vriendelijke winkel met heel aardig personeel .

Perfecte service en voorraad!

Wij zaten aardig in de stress vanwege de levertijden bij alle concurrenten. Toen wij bij Kidsroom binnenkwamen kregen wij direct contact en hulp aangeboden zonder opdringerigheid. Wij hebben in 1 middag een complete babykamer en precies de kinderwagen die we zochten kunnen krijgen (alles op voorraad!) De bezorger was zeer vriendelijk!

Fijne winkel

Fijne winkel, word altijd goed geholpen en ze hebben genoeg keuze

Goede ervaring

Goed geholpen en goede service

Top communicatie

Aangezien wij meubels nodig hadden voor 3 slaapkamers, een offerte op maat aangevraagd. Snelle reactie met mijns inziens een nette prijs ontvangen. Snelle levertijd, echter waren we nog niet zover. Was allemaal geen probleem om te wachten met de levering. Daarna een tijsdblok gekregen tussen 8.00 - 10.00 uur levering, wat heel fijn is, want elders krijg je alleen een dag door of dagdeel. Afgelopen vrijdag geleverd gekregen om 8.05 uur door een uiterst vriendelijk man. Wij zijn tevreden!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Wij hebben bij Kidsroom een kinderbed besteld. Vooraf hebben we informatie ingewonnen, wij zijn toen erg goed geholpen. Later zijn wij terug gegaan om het bed te bestellen nav de informatie die wij eerder hadden verkregen. Op dat moment zijn wij opnieuw erg goed geholpen door behulpzame en vriendelijke medewerkers!

Perfecte voorraad en service!

Na bij meerdere concurrenten te hebben gekeken kwamen we uit bij kidsroom. We werden direct vriendelijk ontvangen. Alle benodigdheden voor de baby hebben we hier kunnen aanschaffen met deskundig advies. Alles was ook nog direct leverbaar. Heel tevreden! Wij komen zeker vaker terug.

Altijd goed en top service!

Wederom geweldig geholpen en goed geslaagd! Tot snel weer.

Alles kwam op tijd, montageservice was vriendelijk en professional. Sterk aanbevolen!

Hadrianussingel 36

6642 AJ Beuningen

Over Kidsroom

De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).