Al meerdere jaren ervaring. Misschien niet de goedkoopste winkel, maar de prijs/kwaliteit verhouding is aanbevelingswaardig.
Slagen iedere keer weer goed! Service is fijn en je word altijd heel klantvriendelijk geholpen!
Vind het een fijne winkel. Leuke & vriendelijken medewerkers en wordt altijd goed en meteen geholpen als het nodig is.
een super mooie winkel, groot assortiment en er werkt heel aardig en behulpzaam personeel!
Nette correcte firma, eerste kennismaking in de showroom duurde wat lang.
Keurige service, zowel in de showroom als bij de levering.
Gewoon super service de beste babyzaak die er is...alles gekocht voor beide kinderen ook de kamers na de babytijd. Geweldig!
We hebben zowel de kinderkamer als diverse artikelen hier gekocht. De service is goed, de medewerkers vriendelijk en bereid te helpen of te adviseren.
Fijne goede winkel, om je kinderspelen te kopen
Heb een goed advies gehad en het kamertje van onze dochter is goed in elkaar gezet . Dus een goede service en goed kwaliteit
Super fijne verkoper, hij staat ons iedere keer weer geduldig te woord. Niet opdringerig, helder, duidelijk en eerlijk, daardoor kopen wij graag wat bij jullie!
Kinderwagen van Joolz besteld. Wonen niet in de buurt en alles via mail gegaan. Betaald en wagen werd direct opgestuurd. Alles supernetjes verpakt en snel bezorgd. Heel snel reactie op mails en vragen. Top service!
Klantvriendelijk/Echt een aanrader
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen
De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).