Betrouwbaar en deskundig bedrijf. We konden een goede afspraak maken voor levering van het bed, ondanks weinig tijd voordat onze dochter jarig was. Bij eigen montage hadden we een vraag, keurig en snel telefonisch opgelost.
Wat opdringerig met de betaling (toen er niet snel genoeg betaald werd), waarom geen Ideal optie? Wel snelle levering.
Super lieve heren die ook mijn 1jarige dochter, waar jullie helaas geen spullen voor hebben, leuk aandacht voor hadden! Mijn product moest besteld worden, netjes een mail dat het besteld is en wanneer het binnen kwam met een bevestiging! De andere producten die ik al bij jullie had gekocht gewoon top en zo ook jullie andere personeel
Super te woord gestaan en geholpen. Heel erg tevreden met de uitstekende service. Een super bedrijf om zaken mee te dien. Zeer tevreden! Groetjes
Over het algemeen goed betaling zou via edeal sneller en beter kunnen Artikelen waren elders goedkoper
Via de webshop een Bugaboo kinderwagen gekocht. Nette communicatie, snelle reacties op de mail en snelle levering. Prima service en zeker een aanrader.
Ik vind het een goede winkel zijn erg vriendelijk en je word goed geholpen en je krijgt goed advies over wat je koopt of wat beter is echt super
Zeer tevreden!👍🏻
Er wordt persoonlijk contact opgenomen. De bezorging was snel en vriendelijk. De kwaliteit van de hoogslaper uitstekend.
Prettige winkel groot assortiment en vriendelijk personeel
Vriendelijk welkom en altijd snel geholpen.
Een geweldige winkel. Prima prijzen op Bopita meubels in een mooie, ruime showroom. Waarin Kidsroom echter vooral excelleert is de service. Voor de levering van een bed voor onze zoon werd deze ruim van tevoren besteld waarna we deze op afroep konden laten leveren. De meubels voor onze babykamer werden zelfs opgehaald bij de leverancier om zo de levering te bespoedigen. Geweldige winkel, uitstekend personeel en topservice.
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen
De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).