Goede ervaring geen opmerkingen
Vriendelijk en snel geholpen, zeker aan te bevelen
Mooie winkel. Veel keus en fijn personeel/ medewerkers. Geweldig mooie Bopita kinderkamer gekocht hier. Super tevreden.
Mooie winkel aardig personeel mooi assortiment
Goed en duidelijk
Het bezoek was naar wens. Eenmaal bij de juiste persoon aangekomen werden we goed geholpen. Wel zou het goed zijn als de caissière iets meer kennis van zaken zou hebben, dit als tip!
Prima zaak en zou er zo weer terug komen.
Wij hebben nu voor de tweede keer een baby kamer en kinderwagen uitgezocht in 5 jaar tijd, zijn de eerste ervaring van 5 jaar geleden dus zeker niet vergeten, zegt genoeg toch...!!
Hele mooie winkel van binnen aardige mensen
Een ontzettend eerlijk en prettig bedrijf. Tot nu toe nog geen retouren of defecten ergens aan gehad. Wel ben ik erg te spreken over de helpende hand die Kidsroom bood toen we halsoverkop een maxicosi verkleiner nodig hadden. Ons kindje bleek vele malen kleiner dan gedacht en op dat moment (net na de geboorte) bleek er natuurlijk nergens een verkleiner verkrijgbaar te zijn. Prenatal had de ingangen maar wilde niet voor een particulier bij Maxi Cosi bestellen. Maxi Cosi verbaasde dit en nam contact op, stemde dit alles netjes af met Kidsroom- zij met ons. Geen gedoe, snel en accuraat. Zoals het hoort! Verleden week een nieuwe (duo) kinderwagen hier aangeschaft! Fijne uitleg en ruim assortiment.
Mooie winkel Leuke spulletjes
Altijd vriendelijk en goed advies
Snelle online bestelling en levering
Ik vind het een super winkel, alleen jammer dat met speelgoed of kleedjes etc er bijna alleen mintgroen is. Zou leuker zijn als er ook meer afwisseling met blauw zou zijn.
Top geregeld, in elkaar gezet, professioneel. Kinderbed met glijbaan. Snelle reactie & service.
Ik heb online een autostoel gekocht. Wat voor mij wel nieuw is, is dat je eerst contact moet hebben via de mail voordat je kan bestellen. Normaal bestel je gewoon,betaal je en krijg je je product. Maar het ging nu alsnog super snel. Werd dezelfde dag verzonden en had ik mijn bestelling de volgende dag in huis.
Top winkel! Aardige verkoopsters en verkopers! Niet te groot. Netjes opgezet allemaal.
Super service goed advies verzendkosten retour gecrediteerd TOP!
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen
De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).