Prettig, deskundig, flexibel en creatief
De kracht van Benito is dat ze door echt oprecht naar je te luisteren in één keer met een passende oplossing komen. Als ondernemer scheelt dat uren struinen op websites op zoek naar de juiste gift. Benito selecteert perfect voor. Dat levert enorme tijdswinst op en een prachtige oplossing.
Top bedrijf dat veel verder gaat dan het leveren van bedrukte goodies. Benito denkt met je mee om het meest passende promotie instrument te vinden.
Een klantvriendelijk bedrijf / ondernemer die meedenkt en zijn afspraken nakomt.
Benito denk mee met de klant. Op gebied van relatiegeschenken is heel veel te koop. Wil je kwaliteit dan is het prettig dat een deskundig bedrijf aangeeft wat wel en niet kan qua drukken , wat wel en niet aanslaat en/of past bij de promotiedoelstellingen van het bedrijf. Benito heeft ons goed geadviseerd en ontzorgt met de aankoop van onze relatiegeschenken.
Benito levert de kwaliteit die zij beloven.
Heel goed dus!
Correct, deskundig, snel. Doet wat wordt beloofd.
Gemotiveerd team dat meedenkt en "hands-on" is om een project tot een goed einde te brengen !
Wij bestellen eigenlijk altijd bij Benito, prettig contact en fijn dat er mee gedacht wordt. Levertijden zijn voor ons soms een probleem, net als kleine aantallen.
Perfect en vriendelijk
Snelle reactie, goede communicatie en doen wat ze zeggen.
Via een beurs ben ik een aantal jaren geleden in contact gekomen met Benito. Het fijne van Benito, is dat zij niet alleen promotionele producten leveren, maar het totaalconcept aanbieden. Daarnaast zijn het kwalitatief altijd geode producten
Ik heb hard zitten denken waarin Benito zich kan verbeteren, maar ik weet het echt niet. Klantgericht, accuraat, vernieuwend.
Bovenstaande cijfers spreken voor zich. Maar vooral het denken in oplossingen is erg fijn, of het nou de levertijd, bedrukking of een alternatief artikel bedenken betreft. Snel en deskundig.
zeer goede ervaringen met Benito
Al jaren een zeer prettige samenwerking. Leuke nieuwe ideeën.